2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilmiyorum ki canım haziranda falan alırım heraldee o kadar üşeniyorum ki bu ara herseye

Kuzucum gec kalmayiz dimi sende dugunde mi yapicaksn bende mayista diyorum nisankim ona gore buaralar isten izn akcak mayis 20de gdym diyorum size danismak istedim

Goblum alinir belki o anlik olur surecegi vakit 2 hafta oluyor 2 hafta sora tekrar bi kavgayla dusman oluruz. Bu kavgalardan yoruldum

Kuzum kavgalar bitmiyor gercekten hakinda hayrlisni diliyorum kuzucum zamanaa birak INŞALLAH duzelir

Kuzucum gec kalmayiz dimi sende dugunde mi yapicaksn bende mayista diyorum nisankim ona gore buaralar isten izn akcak mayis 20de gdym diyorum size danismak istedim
Düğünde yapıcam eved canım ama bilmiyorum yani herkes ramazan sonrası diye yüklenir mi bilemedim bi bakmak lazım smdi

Canım ne desek boş, sen daha iyi tanır bilirsin. İyi karar verin, umarım çok mutlu olursun o kararın sonunda. Ayrıca burdan ayrılma bak ne olursa burda destek değil miyiz birbirimize. Benim de başımdan bi olay geçmişti bak hiç biriniz bırakmadınız beni, moral oldunuz ve inan burda sakinleşmemiş olsaydım her şey çok daha farklı olabilirdi.

@serp07
kuzum dugunlerimiz cok yakin sen nezmn nikah gunu alicaksin canim

Bilmiyorum ki canım haziranda falan alırım heraldee o kadar üşeniyorum ki bu ara herseye

Kızlar benimde 9 ağustos ya evrak süresi 6 ay dediler yani en fazla 6 ay önce başvurabiliyorsun. Bence garantiye almakta fayda var. İmkan varsa hemen gidip başvurulmalı diye düşünüyorum ne olacağı belli olmaz çünkü. Benim nişanlım işten sürekli izin alamıyor oyüzden o ayarladığı gibi gitmeyi düşünüyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…