Bence gayet uygun canım
Tesekkür ederim canım sagol seninde öyle
evet canım bencede öyle.usta o kullanışlı olmaz o bu eve olmaz herşeye bişey diyo.benimde sinirlerim zıplıyo işte.
Evet canım ama şu var en çok yaz aylarında düğün olduğu için bi ihtimal daha mı acele etsen acaba? Normalde çok uygun hatta erken bile ama acaba yoğun mu olurDimi telaslanmym kuzucum
Ben cuzdan kemer set aldm kuzuBen yakın zamanda kıyafet türünden almıştım, onu direkt eledim o yüzden, şu an aklıma gelen tek şey saatYa erkeklere alınacak şeyler çok kısıtlııııııı..
Ustaya kizfim bak bende simdi
Bitirebildigimde bitiricem canımSagol kuzucum senin en son dusuncrn ne kuzum hani burnunu surtmek mi yoksa bitirmek mi
Bitirebildigimde bitiricem canım
bende ikisine birden kızdım sabahtan beri sinirimden çatlıyorum.bi de abi sen komple bi bina yaptır istediğin gibi diyomuş.
Bilmiyorum ki canım haziranda falan alırım heraldee o kadar üşeniyorum ki bu ara herseye@serp07
kuzum dugunlerimiz cok yakin sen nezmn nikah gunu alicaksin canim
Goblum alinir belki o anlik olur surecegi vakit 2 hafta oluyor 2 hafta sora tekrar bi kavgayla dusman oluruz. Bu kavgalardan yoruldumBelkide hatasini anlar gönlünü alir kuzucum
Bilmiyorum ki canım haziranda falan alırım heraldee o kadar üşeniyorum ki bu ara herseye
Goblum alinir belki o anlik olur surecegi vakit 2 hafta oluyor 2 hafta sora tekrar bi kavgayla dusman oluruz. Bu kavgalardan yoruldum
Düğünde yapıcam eved canım ama bilmiyorum yani herkes ramazan sonrası diye yüklenir mi bilemedim bi bakmak lazım smdiKuzucum gec kalmayiz dimi sende dugunde mi yapicaksn bende mayista diyorum nisankim ona gore buaralar isten izn akcak mayis 20de gdym diyorum size danismak istedim
Düğünde yapıcam eved canım ama bilmiyorum yani herkes ramazan sonrası diye yüklenir mi bilemedim bi bakmak lazım smdi
Canım ne desek boş, sen daha iyi tanır bilirsin. İyi karar verin, umarım çok mutlu olursun o kararın sonunda. Ayrıca burdan ayrılma bak ne olursa burda destek değil miyiz birbirimize. Benim de başımdan bi olay geçmişti bak hiç biriniz bırakmadınız beni, moral oldunuz ve inan burda sakinleşmemiş olsaydım her şey çok daha farklı olabilirdi.Nisanlandıgim kisiyle gorusmuyorum canim
Sagol canım. Bugün yazdı yine ama ayrılmak istedigimi soyledim ona biraz zaman vermesini ve daha onceleri gibi beni acele ettirmemmesini soyledim. Once kendim hazir olmaliyimki aileme bunu daha rahat soyleyeyim dedim. Ozur felan diledi ama hep ayni yine aynisi olacak .
@serp07
kuzum dugunlerimiz cok yakin sen nezmn nikah gunu alicaksin canim
Bilmiyorum ki canım haziranda falan alırım heraldee o kadar üşeniyorum ki bu ara herseye
Kuzucum gec kalmayiz dimi sende dugunde mi yapicaksn bende mayista diyorum nisankim ona gore buaralar isten izn akcak mayis 20de gdym diyorum size danismak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?