2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

oo sıkıntı ciddiymiş ben bunları bilmiyordum

Anladım canım. askerde bitirelim mi ? ne kadar rahat biri yaa hayırlısı neyse o olsun canım

Anladım canım. askerde bitirelim mi ? ne kadar rahat biri yaa hayırlısı neyse o olsun canım
Askerdeyken ben cok uzerine gitmistim ama farkinda olmamistim kendisine soyledim. Ha sebebide suydu ailem karsi cikmisti basta acaba vereceklermi acaba yettirecekmiyiz is bulacakmi maddiyat vs bublari hep dusunuyordum yansiyodu iliskiye oda ayni sekilde sora iliski yiprandi

Şöyle ki sevgilim bildim bileli para biriktiren bir insan. Sürekli bugün için yatırım yaptı ama harcaması gereken yerler çıktı hep. Ben de 1.5 yıldır çalışıyorum ama üniversitenin son yılında ucu ucuna geçiniyordum asgari maaşla. Şimdi de kardeşimin sorumluluğu bende ve ev taşıdık vs derken bi ton borca girdim kenara atamadım hiç. Bu aydan sonra onlar da bitecek gibi. Ama bu kez de nişanlımın yurt dışı eğitim hedefi var. Biriken para ona bile yetemiyor. Yani elde var koca bir sıfır. Akışına bıraktım artık ne yapalım. 2017 deyince birden çok geldi. Bir de 2017 yazı yani. Kötü müyüm bilmiyorum ama bazen içten içe keşke gitmese yurtdışına diyorum. Bir an önce yuvamızı kuralım ayrı kalmayalım istiyorum. Ama ne olursa olsun üzülsem de kendi ellerimle yollamam gerektiğini de biliyorum. Mutsuz olur çünkü diğer türlü. Off bilemedim paranın gözü kör olsun
Sıkmaa canını yapılır ya gönüller bir olsun diyorum ben hepp bi çok şeyi biz de kendimiz yapıyoruz ama sıkıntı yok ya kendimize yapıyoruz yavas yavas hallolur bence 2017 e kalmaz
Umarım öyle olur. Umarım bundan dolayı birbirimize patlamayız. Nişandan düğüne olan evre gergin olurmuş çok uzatmayın diyorlar ya ondan korkuyorum

bencede kalmaz 2017 ye yavas yavas yapılır. Allah yuva kurana yardım eder. hem bak ne kadar güzel herseyi kendiniz yapacaksınız. herseyde sizin emeğiniz olcak bunun tadı bambaşkadır eminim
Tabi ki bunları ben yaptım demek bile ayrı bir gurur. Kendi yuvamızı kendimiz kurucaz daha güzeli ne olabilir. Ama bu kadar çaba boşa kürek gibi elde avuçta tek kuruş kalmıyor üzülüyorum. Beklemekten de bıktım. Ama yine de bir çok şeye çok şükür sahip olduklarımız güzel şeyler
Hayırlısı olsunn :) Bizim tek derdimiz ev düğün olmadığı için iş karmaşaya biniyor ne yazık ki :/
Bazı erkekler böyle galiba. Kafasında bir sonuç kurup korkup kaçıyorlar. Ben sana demiştim ayrılalım diye demesinin sebebi o gibi geldi. Kötü olacak diye ön yargıyla yaklaşmış gibi hep :/

Her ne olursa olsun bunca zorluk yaşamışsınız bide arada sevgi saygı varsa ilişkiyi devam ettirmeye calısmak lazım. Biz her sorunda birbirimizi daha iyi anlayıp daha çok bağlanıyoruz. Ama içinizdeki sevgi bittiyse devam ettirmek mantıksız

Harbiden paranın gözü kör olsun.. Yok canım ya o size kalmış bişey biz asla maddiyattan kavga etmedik hala ev yok eşya yok mesela ama olucak yani neden birbirimizi yıpratalım ki 1-2 ay sonra herşeye karar veririz diyip para biriktiriyoruz mesela. sende yavas yavas ceyizi almaya baslarsın bi yandan da birikim olur yani

bu gibi sorunlar tamamen stesten kaynaklanıyor bence etrafımda görüğüm kadarıyla. bir arkadasım vardı eğer gercekten bu adamla evlenmek istiyorsa bu gibi seyleri sorun etmicen evlenince hersey düzeliyor derdi.

Ahh canım benim haklısın.. Gerçekten çok zor bi süreç. Siz elinizden geleni yapmışsınız ama yettirmek çok güç.
Yurdışına gideceği önceden belli değilmiydi. Hani o duruma göre nişanı biraz daha geç yapsanız bu kadar stres olmayabilirdi.
Ama içini ferah tut. Geç olsun güç olmasın inşallah. Siz birbirinize destek olduktan sonra o zaman gelir geçer , hayallerinize de kavuşursunuz..

Nişanlım bugün hastaneye yatyor ameliyat olcak, yanında kimsecikler de yok. Bide genel stresim var kendimi kötü hissediyorum
Canım daha önce bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Çok geçmiş olsun
Almak lazım bir şeyler de ben alırsam heveslenme moduna girerim. Hiç o moda sokmayayım kendimi diyorum

Canım daha önce bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Çok geçmiş olsun

Almak lazım bir şeyler de ben alırsam heveslenme moduna girerim. Hiç o moda sokmayayım kendimi diyorum
ama yavaştan almaya başlamanda gerekiyor. daha sonra başka ihtiyaçlar çıkacak cünkü. yurtdışına da gitmek istiyorsa gitsin yoksa daha sonra her seferinde senn başına kakar huzursuzluk çıkar evde. geç olsun güç olmasın evlilik mutlaka zamanı gelince oluyor. demek onun zamanı daha var sizin için

Hayırlısi canlar sagolun. Suan onunla ne konusmak istiyorum ne gormek. Zaman gecsin istiyorum sadece su sinavimi bi atlatayimda

Yurt dışı hep havada kalan bir mesele. Başlarda beraber gidecektik, ben o işten ayrılabilirdim. Ama şimdi iyi bir iş buldum bırakır mıyım bilemiyorum. Bir de ikimize para yetiremeyiz. İlişki de çok uzun olduğu için ailelerin devreye girmesi gerekiyordu çünkü o da gereksiz bir gerginlik yaratıyordu aramızda. En azından adı konsun istedik. Tam tersi çok iyi oldu nişandan sonra her şey. Nişanın erken olmasıyla ilgili bir sıkıntım yok yani. Hem ailelerin kaynaşması için zaman tanımış olduk.

Nişanlım bugün hastaneye yatyor ameliyat olcak, yanında kimsecikler de yok. Bide genel stresim var kendimi kötü hissediyorum
Canım çok geçmiş olsunn. Büyük bir sorun yoktur umarım Ne ameliyatıydı.
Bu süreçte bakımı için izne göndermiyorlarmı kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…