2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey değildir

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Canım daha önce bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Çok geçmiş olsun

Almak lazım bir şeyler de ben alırsam heveslenme moduna girerim. Hiç o moda sokmayayım kendimi diyorum

Allaj sifa versin cnm uzme kendini sen guclu olki oda guclu olsun

Teşekkür ederim kızlar saolun, sürücü kursuna gittim de yazamadım,
evet bahsetmiştim :) ciddi birşey değil ama ameliyat sonuçta o yüzden üzülüyorum bide gidemedim
hava değişimine gelecek inş. izin alabilirsem gidecem bende

Hayırlısi canlar sagolun. Suan onunla ne konusmak istiyorum ne gormek. Zaman gecsin istiyorum sadece su sinavimi bi atlatayimda

Canım benim hakkında hayırlısı olsun, biraz zaman geçince belki düzelir herşey

Canım çok geçmiş olsunn. Büyük bir sorun yoktur umarım Ne ameliyatıydı.
Bu süreçte bakımı için izne göndermiyorlarmı kii

üstte yazdım hayatım :)

Selamun aleykum gunaydinlar

Aleyküm selam, günaydıınn

Aleyküm selam canımmm

bence de buzluk altta olan :)

Canım benden sana bir fikir.. Bi yakınımızda bu durumdaydı öyle yaptı o da herneyse, düğün dernek balayı falan bunlara karşı çok büyük bir isteğin yoksa şimdi evlenin yurt dışına beraber gidin.. Eğitime gittiğine göre yurt odası verirler ona orda kalırsınız, ne kadar sürecek bilmiyorum ama benim yakınım 2 sene kaldılar amerikada yurtta kaldılar karı koca daha yeni geldiler türkiyeye ne yaptılar bilmiyorum ama orda biraz birikim yaptıklarını biliyorum

Evet bizde de plan buydu ama babam düğünsüz evlendirmem seni diyor başka da bir şey demiyor. Biz de mümkün olduğunca ucuza kaçmaya çalışıyoruz. İki şehirde de düğün yapmayıp, birinde kınayı düğün gibi yapıp birinde de sadece belediyede nikah yapalım dedik. Bilmiyorum bakalım ne olacak ben ne desem boş nişanlım kendi kafasında mantıklı çözüm bulmadıkça yanaşmaz gibi geliyor dediklerime. Ona bıraktım ben kararı.

A.s hosgeldin canımss
Hoşbuldum yavrum nabersiniz?
Nişanlım bugün hastaneye yatyor ameliyat olcak, yanında kimsecikler de yok. Bide genel stresim var kendimi kötü hissediyorum
Canım benim hayırdır ya neden ameliyat olacak? Çok geçmiş olsun, aynı şehirdeyseniz git bence
İlk nişanlımla konuştuğumda sonra da annemle konuştuğumda ortaya çıkan sonuç bu oldu. Kısmet napalım nişanlı nişanlı gezeriz artık
O işler hiç belli olmaz, planlandığı gibi gitmiyor hiçbir şey, göreceksin bi yol bulacaksınız evlenme kararı alacaksınız gerçi 2017de uzak değil ama insan beklemek istemiyor anlıyorum

iyidir canım sen nasılsın :)

Anladım canım hayırlısı olsun, bi yol çare bulursunuz inşallah
Kızlar indirim yaptıra yaptıra
http://urun.gittigidiyor.com/ev-ele...m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0
ekteki buzluğu altta olan dolabı 1650 ye aldık. İçim rahat etsin değil mi
Güle güle kullan canım benim hayalimde ki buzdolabı da böyle bişey

Bi de benimki hep okul biter bitmez evlenelim hemen evlenelim modundaydı, sonra birden bu hale gelince afalladım ben de Amaan akışına bırak gitsin işte ne düşünüyorum ki kapmışım mis gibi adamı, bağlamışım başını

canım bence ciddiye almıyor değil olayın ciddiyetinin farkında değil bence. aamaan nolcakki gene barışcaz diye bakıyordur

Aynennn bu devirde koca bulmak kolay mı
Tekrar derken canım öncekini bırakmışmıydın ?
Başlamadım desem daha doğru ıolur canım 1 gün yapıp bırakıyordum yani bi adapte olamadım diyete 3 ayım kaldı böyle rehavet olamazz yaaa cidden çok dert ediyorum ama istikrar sağlayamıyorum

canım burnunda ki eti aldıracak küçük ama ameliyat işte sonuç olarak
ben antep deyim o da muşta gidemem ki (((((((((

Çok üzgünüüm amaa yanlış hesaplamış adam. bugünki fiyatı kontrol etmiş de olmuyomuş
Diğerini almak durumundayım

O da güzel canım üzülme arada ki fark ne kadar ?

O da güzel canım üzülme arada ki fark ne kadar ?
Olsun canım diğeri de güzeldi ki sadece ben mesela buzluğu altta olan dolaplaro daha çok beğeniyorum o kadar yoksa diğerdi güzeldi
Off. Ya ilk bulduğumuz dolap 1300 lirayı ama küçükse diye içimize sinmedi bunlara baktık.
Buzluğu altta olan 1800 diğeri 1650. Çok fark yok aslında ama 1300 den başlayınca benim için fazla oldu
Adama da sinir oldum kaç seferdir ikisi aynı fiyat diyo şimdi yükseldi birden.
artı bütün beyaz eşyaları ondan aldık hediye verirsin dedik ağlayacaktı neredeyse sonra bi fön makinası veririm dedi. Tamam dedik.
Şimdi 1650 olanı alırsak onu da veremeziş kurtarmazmış. Hayır 50liralık fön makinası umrumda değil de kıvırıp durdu. Sinirim bozuldu. Zaten zar zor karar veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…