- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Yerim seni yaa nerden çıktı daha dün nişanlandınKızlar ben 2017 gelinciği olucam galiba
AMİİİİİİİNNNNNNNNrüyalarrrrsevdiklerimiz yanımızda olsun sabahları uyandığımızda kocalarımız olsun ooo sabaha çok hızlı başladık
geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey değildir
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Canım daha önce bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Çok geçmiş olsun
Almak lazım bir şeyler de ben alırsam heveslenme moduna girerim. Hiç o moda sokmayayım kendimi diyorum
Allaj sifa versin cnm uzme kendini sen guclu olki oda guclu olsun
Hayırlısi canlar sagolun. Suan onunla ne konusmak istiyorum ne gormek. Zaman gecsin istiyorum sadece su sinavimi bi atlatayimda
Canım çok geçmiş olsunn. Büyük bir sorun yoktur umarım Ne ameliyatıydı.
Bu süreçte bakımı için izne göndermiyorlarmı kii
Selamun aleykum gunaydinlar
Selam canlar
Teşekkür ederim kızlaar,
ben de tutacakları olmayan modeller çok mu boş duruyo diye düşünüyodumama bi yandan da daha kullanışlı olur diyodum tabii nişanlım bunu çok beğenmişti e sizde aynı fikirdeyseniz ikisi de aynı fiyata indirirse buzluğu altta olanı alalım olsun bitsin:)
Canım benden sana bir fikir.. Bi yakınımızda bu durumdaydı öyle yaptı o da herneyse, düğün dernek balayı falan bunlara karşı çok büyük bir isteğin yoksa şimdi evlenin yurt dışına beraber gidin.. Eğitime gittiğine göre yurt odası verirler ona orda kalırsınız, ne kadar sürecek bilmiyorum ama benim yakınım 2 sene kaldılar amerikada yurtta kaldılar karı koca daha yeni geldiler türkiyeye ne yaptılar bilmiyorum ama orda biraz birikim yaptıklarını biliyorumŞöyle ki sevgilim bildim bileli para biriktiren bir insan. Sürekli bugün için yatırım yaptı ama harcaması gereken yerler çıktı hep. Ben de 1.5 yıldır çalışıyorum ama üniversitenin son yılında ucu ucuna geçiniyordum asgari maaşla. Şimdi de kardeşimin sorumluluğu bende ve ev taşıdık vs derken bi ton borca girdim kenara atamadım hiç. Bu aydan sonra onlar da bitecek gibi. Ama bu kez de nişanlımın yurt dışı eğitim hedefi var. Biriken para ona bile yetemiyor. Yani elde var koca bir sıfır. Akışına bıraktım artık ne yapalım. 2017 deyince birden çok geldi. Bir de 2017 yazı yani. Kötü müyüm bilmiyorum ama bazen içten içe keşke gitmese yurtdışına diyorum. Bir an önce yuvamızı kuralım ayrı kalmayalım istiyorum. Ama ne olursa olsun üzülsem de kendi ellerimle yollamam gerektiğini de biliyorum. Mutsuz olur çünkü diğer türlü. Off bilemedim paranın gözü kör olsun
Umarım öyle olur. Umarım bundan dolayı birbirimize patlamayız. Nişandan düğüne olan evre gergin olurmuş çok uzatmayın diyorlar ya ondan korkuyorum
İlk nişanlımla konuştuğumda sonra da annemle konuştuğumda ortaya çıkan sonuç bu oldu. Kısmet napalım nişanlı nişanlı gezeriz artıkYerim seni yaa nerden çıktı daha dün nişanlandın
AMİİİİİİİNNNNNNNN
Evet bizde de plan buydu ama babam düğünsüz evlendirmem seni diyor başka da bir şey demiyor. Biz de mümkün olduğunca ucuza kaçmaya çalışıyoruz. İki şehirde de düğün yapmayıp, birinde kınayı düğün gibi yapıp birinde de sadece belediyede nikah yapalım dedik. Bilmiyorum bakalım ne olacak ben ne desem boş nişanlım kendi kafasında mantıklı çözüm bulmadıkça yanaşmaz gibi geliyor dediklerime. Ona bıraktım ben kararı.Canım benden sana bir fikir.. Bi yakınımızda bu durumdaydı öyle yaptı o da herneyse, düğün dernek balayı falan bunlara karşı çok büyük bir isteğin yoksa şimdi evlenin yurt dışına beraber gidin.. Eğitime gittiğine göre yurt odası verirler ona orda kalırsınız, ne kadar sürecek bilmiyorum ama benim yakınım 2 sene kaldılar amerikada yurtta kaldılar karı koca daha yeni geldiler türkiyeye ne yaptılar bilmiyorum ama orda biraz birikim yaptıklarını biliyorum
Hayırlı olsuun çok şık canım benceKızlar indirim yaptıra yaptıra
http://urun.gittigidiyor.com/ev-ele...m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0
ekteki buzluğu altta olan dolabı 1650 ye aldık. İçim rahat etsin değil mi
Hoşbuldum yavrum nabersiniz?A.s hosgeldin canımss
Canım benim hayırdır ya neden ameliyat olacak? Çok geçmiş olsun, aynı şehirdeyseniz git benceNişanlım bugün hastaneye yatyor ameliyat olcak, yanında kimsecikler de yok. Bide genel stresim var kendimi kötü hissediyorum
O işler hiç belli olmaz, planlandığı gibi gitmiyor hiçbir şey, göreceksin bi yol bulacaksınız evlenme kararı alacaksınız gerçi 2017de uzak değil ama insan beklemek istemiyor anlıyorumİlk nişanlımla konuştuğumda sonra da annemle konuştuğumda ortaya çıkan sonuç bu oldu. Kısmet napalım nişanlı nişanlı gezeriz artık
iyidir canım sen nasılsın :)Hoşbuldum yavrum nabersiniz?
Canım benim hayırdır ya neden ameliyat olacak? Çok geçmiş olsun, aynı şehirdeyseniz git bence
O işler hiç belli olmaz, planlandığı gibi gitmiyor hiçbir şey, göreceksin bi yol bulacaksınız evlenme kararı alacaksınız gerçi 2017de uzak değil ama insan beklemek istemiyor anlıyorum
Anladım canım hayırlısı olsun, bi yol çare bulursunuz inşallahEvet bizde de plan buydu ama babam düğünsüz evlendirmem seni diyor başka da bir şey demiyor. Biz de mümkün olduğunca ucuza kaçmaya çalışıyoruz. İki şehirde de düğün yapmayıp, birinde kınayı düğün gibi yapıp birinde de sadece belediyede nikah yapalım dedik. Bilmiyorum bakalım ne olacak ben ne desem boş nişanlım kendi kafasında mantıklı çözüm bulmadıkça yanaşmaz gibi geliyor dediklerime. Ona bıraktım ben kararı.
Güle güle kullan canım benim hayalimde ki buzdolabı da böyle bişeyKızlar indirim yaptıra yaptıra
http://urun.gittigidiyor.com/ev-ele...m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0
ekteki buzluğu altta olan dolabı 1650 ye aldık. İçim rahat etsin değil mi
Şükür canım iyidir bende, bugün tekrar diyete başladım bakalım inşallah istediğim kiloya gelebilirim mayısa kadariyidir canım sen nasılsın :)
Bi de benimki hep okul biter bitmez evlenelim hemen evlenelim modundaydı, sonra birden bu hale gelince afalladım ben deHoşbuldum yavrum nabersiniz?
Canım benim hayırdır ya neden ameliyat olacak? Çok geçmiş olsun, aynı şehirdeyseniz git bence
O işler hiç belli olmaz, planlandığı gibi gitmiyor hiçbir şey, göreceksin bi yol bulacaksınız evlenme kararı alacaksınız gerçi 2017de uzak değil ama insan beklemek istemiyor anlıyorum
canım bence ciddiye almıyor değil olayın ciddiyetinin farkında değil bence. aamaan nolcakki gene barışcaz diye bakıyordurSagok canım hayırlısı bakalım
Canım öyle bir talebi olmadı . Daha onceleri ben isterdim ama o karsi gelirdi ve bu sefer bende onu gormek istemiyirum.Her zaman sen ne dersen o sanki kendi istegi dusuncesi yok gibi. Ben pek umursadigini dusunmuyirum daha dogrusu beni ciddiye almiyor.
Tekrar derken canım öncekini bırakmışmıydın ?Şükür canım iyidir bende, bugün tekrar diyete başladım bakalım inşallah istediğim kiloya gelebilirim mayısa kadar
Hayırlı olsuun çok şık canım bence
Çok üzgünüüm amaa yanlış hesaplamış adam. bugünki fiyatı kontrol etmiş de olmuyomuşAnladım canım hayırlısı olsun, bi yol çare bulursunuz inşallah
Güle güle kullan canım benim hayalimde ki buzdolabı da böyle bişey
Aynennn bu devirde koca bulmak kolay mıBi de benimki hep okul biter bitmez evlenelim hemen evlenelim modundaydı, sonra birden bu hale gelince afalladım ben deAmaan akışına bırak gitsin işte ne düşünüyorum ki kapmışım mis gibi adamı, bağlamışım başını
Başlamadım desem daha doğru ıolur canım 1 gün yapıp bırakıyordum yani bi adapte olamadım diyete 3 ayım kaldı böyle rehavet olamazz yaaa cidden çok dert ediyorum ama istikrar sağlayamıyorumTekrar derken canım öncekini bırakmışmıydın ?
Hoşbuldum yavrum nabersiniz?
Çok üzgünüüm amaa yanlış hesaplamış adam. bugünki fiyatı kontrol etmiş de olmuyomuş
Diğerini almak durumundayım
Olsun canım diğeri de güzeldi ki sadece ben mesela buzluğu altta olan dolaplaro daha çok beğeniyorum o kadar yoksa diğerdi güzeldiÇok üzgünüüm amaa yanlış hesaplamış adam. bugünki fiyatı kontrol etmiş de olmuyomuş
Diğerini almak durumundayım
O da güzel canım üzülme arada ki fark ne kadar ?
Off. Ya ilk bulduğumuz dolap 1300 lirayı ama küçükse diye içimize sinmedi bunlara baktık.Olsun canım diğeri de güzeldi ki sadece ben mesela buzluğu altta olan dolaplaro daha çok beğeniyorum o kadar yoksa diğerdi güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?