2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben 2017 gelinciği olucam galiba
Canım önceden açıkladığın bir sebebi var mı ? bilmiyorum. Konuda yeniyim malum.
Evet biz isteklerimiz hemen olsun istiyoruz, sabırsızlanıyoruz ama derler ya her işte bir hayır vardır diye. Bu da su götürmez bir gerçek..
Bazen sabır çok daha güzel kapılar açailiyo, onu biz göremiyoruz malesef..
Umarım kötü bişey yoktuuur.

Sagok canım hayırlısı bakalım

Canım öyle bir talebi olmadı . Daha onceleri ben isterdim ama o karsi gelirdi ve bu sefer bende onu gormek istemiyirum.Her zaman sen ne dersen o sanki kendi istegi dusuncesi yok gibi. Ben pek umursadigini dusunmuyirum daha dogrusu beni ciddiye almiyor.

Yok öyle manevi olarak bir sıkıntı değil. Tamamen duygusal aslında bizimki. Ailemin borçları var, nişanlımın ailesi de destek olamaz. Bir başımıza yapmamız gerekiyor ve bu yaz yapamayacağımız malum Nişanlandığımızda ama nasıl toz pembe oluvermişti her şey. Düğün yakındır diyivermiştim ama malesef. Ah bir piyango vursa da rahatlasak
Neden ki bişey mi oldu canm
Yok canım sıkıntı hep para

Günaydınlarrr bembeyaz bi sabaha uyandık hala lapa lapa kar yağıyo uzun sürmese bari sevdiceğimleee kavuşamam çok yağarssaaa

Bilmiyorum çözemedim valla nişanlını madem böyle yapıcaktı neden nişanlandı ki sonuçta evliliğe atılan bi adım bu yani

Dünde söylemiştim bunu çook iyi anlıyorum. Biz de ne benim ailemden ne onunkilerden hiçbir konuda tek bir yardım alamıyoruz malesef. O da maddi durumlar sebebiyle. Ama biz bunu yıllar öncede konuştuğumuz da biliyorduk az çok. Tahmin ettiğimiz gibi de oldu. Düğüne 7 ay kadar var yaklaşık . Ve öyle bir ayarladık ki maaşlarımızdan tek kuruş kalmayacak halde ödeme yapmak zorundayız..
Ama bazen o bile mümkün olmayabiliıyor tabi..
İnşallah bir çıkar yor bulursunuz. Şimdiden başlasanız belki 2016 olur?
Yani hangisi olursa olsun hakkınızda hayırlısı olsun ..

Sıkmaa canını yapılır ya gönüller bir olsun diyorum ben hepp bi çok şeyi biz de kendimiz yapıyoruz ama sıkıntı yok ya kendimize yapıyoruz yavas yavas hallolur bence 2017 e kalmaz

Sıkmaa canını yapılır ya gönüller bir olsun diyorum ben hepp bi çok şeyi biz de kendimiz yapıyoruz ama sıkıntı yok ya kendimize yapıyoruz yavas yavas hallolur bence 2017 e kalmaz
bencede kalmaz 2017 ye yavas yavas yapılır. Allah yuva kurana yardım eder. hem bak ne kadar güzel herseyi kendiniz yapacaksınız. herseyde sizin emeğiniz olcak bunun tadı bambaşkadır eminim

Selamlar ben aranızda yeniyim 2016 gelini sayılırım :) Canım bence kendini üzme. Bende herşeyimi tek başıma yapıyorum.Çeyiz,nişan vs vs. İki tarafın aileside birşeyi karşılayacak durumda değil maalesef ama üzülmemek gerekir. İçini ferah tut ^^

umursamadığını sanmıyorum. sonuçtya seninle bir ömür paylaşmış sana o kadar değer vermişki nişanlanmışsınız. ama bazı erkekler biraz vurdum duymaz oluyorlar hoş genelde öle ince düşünemiyorlar bizim kadar bence sorun bu. tabi ki bu hayat senin ve en doğru kararı sen verirsin ama çok iyi düşün ki daha sonra pişman olma ciddi bir karar çünkü bu.

Bilmiyorum çözemedim valla nişanlını madem böyle yapıcaktı neden nişanlandı ki sonuçta evliliğe atılan bi adım bu yani
Dedimya canim vicdan yapmis zamaninda. Dun konustugumuzda ona soyledim iste askerden once israr ettin ailen3 soyle diye e soyledim. Sorada aramizdaki sorundan istemedi nisan yapmayi nisani ertwledi askerde degistis. Sora barisip tekrar erteledik ben aileme mahcup oldum o donemde herkes bi beklenti icindeydi bitiremedim. Simdi nisandan sora daha rahat olur . Onada boyle soyledim bana dedigi ben demistim askerde bitirelim die sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…