Canım önceden açıkladığın bir sebebi var mı ? bilmiyorum. Konuda yeniyim malum.Kızlar ben 2017 gelinciği olucam galiba
Günaydın canıım :)Günaydın herkeseee :)
Neden ki bişey mi oldu canmKızlar ben 2017 gelinciği olucam galiba
Canım ne desek boş, sen daha iyi tanır bilirsin. İyi karar verin, umarım çok mutlu olursun o kararın sonunda. Ayrıca burdan ayrılma bak ne olursa burda destek değil miyiz birbirimize. Benim de başımdan bi olay geçmişti bak hiç biriniz bırakmadınız beni, moral oldunuz ve inan burda sakinleşmemiş olsaydım her şey çok daha farklı olabilirdi.
Canım ya bi şeyleri bitirmek gerçekten çok kolaydır iyi düşün tabi sonuçta evleneceğin insan yani bir ömür geçirebilirmiyim nasıl olur diye. Ama ne biliyim bunları yüzyüze konuşmak lazım ne olursa olsun bunca zamanın hatrına
hayırdır canım nolduBenim gibi güne çok kötü başlayan var mı?
Yok öyle manevi olarak bir sıkıntı değil. Tamamen duygusal aslında bizimki. Ailemin borçları var, nişanlımın ailesi de destek olamaz. Bir başımıza yapmamız gerekiyor ve bu yaz yapamayacağımız malumCanım önceden açıkladığın bir sebebi var mı ? bilmiyorum. Konuda yeniyim malum.
Evet biz isteklerimiz hemen olsun istiyoruz, sabırsızlanıyoruz ama derler ya her işte bir hayır vardır diye. Bu da su götürmez bir gerçek..
Bazen sabır çok daha güzel kapılar açailiyo, onu biz göremiyoruz malesef..
Umarım kötü bişey yoktuuur.
Yok canım sıkıntı hep paraNeden ki bişey mi oldu canm
Benim gibi güne çok kötü başlayan var mı?
Noldu kiiBenim gibi güne çok kötü başlayan var mı?
Bilmiyorum çözemedim valla nişanlını madem böyle yapıcaktı neden nişanlandı ki sonuçta evliliğe atılan bi adım bu yaniSagok canım hayırlısı bakalım
Canım öyle bir talebi olmadı . Daha onceleri ben isterdim ama o karsi gelirdi ve bu sefer bende onu gormek istemiyirum.Her zaman sen ne dersen o sanki kendi istegi dusuncesi yok gibi. Ben pek umursadigini dusunmuyirum daha dogrusu beni ciddiye almiyor.
Yok öyle manevi olarak bir sıkıntı değil. Tamamen duygusal aslında bizimki. Ailemin borçları var, nişanlımın ailesi de destek olamaz. Bir başımıza yapmamız gerekiyor ve bu yaz yapamayacağımız malumNişanlandığımızda ama nasıl toz pembe oluvermişti her şey. Düğün yakındır diyivermiştim ama malesef. Ah bir piyango vursa da rahatlasak
Sıkmaa canını yapılır ya gönüller bir olsun diyorum ben hepp bi çok şeyi biz de kendimiz yapıyoruz ama sıkıntı yok ya kendimize yapıyoruz yavas yavas hallolur bence 2017 e kalmazYok öyle manevi olarak bir sıkıntı değil. Tamamen duygusal aslında bizimki. Ailemin borçları var, nişanlımın ailesi de destek olamaz. Bir başımıza yapmamız gerekiyor ve bu yaz yapamayacağımız malumNişanlandığımızda ama nasıl toz pembe oluvermişti her şey. Düğün yakındır diyivermiştim ama malesef. Ah bir piyango vursa da rahatlasak
Yok canım sıkıntı hep para
Hayırdıııırr canm ?Benim gibi güne çok kötü başlayan var mı?
bencede kalmaz 2017 ye yavas yavas yapılır. Allah yuva kurana yardım eder. hem bak ne kadar güzel herseyi kendiniz yapacaksınız. herseyde sizin emeğiniz olcak bunun tadı bambaşkadır eminimSıkmaa canını yapılır ya gönüller bir olsun diyorum ben hepp bi çok şeyi biz de kendimiz yapıyoruz ama sıkıntı yok ya kendimize yapıyoruz yavas yavas hallolur bence 2017 e kalmaz
Yok öyle manevi olarak bir sıkıntı değil. Tamamen duygusal aslında bizimki. Ailemin borçları var, nişanlımın ailesi de destek olamaz. Bir başımıza yapmamız gerekiyor ve bu yaz yapamayacağımız malumNişanlandığımızda ama nasıl toz pembe oluvermişti her şey. Düğün yakındır diyivermiştim ama malesef. Ah bir piyango vursa da rahatlasak
Yok canım sıkıntı hep para
umursamadığını sanmıyorum. sonuçtya seninle bir ömür paylaşmış sana o kadar değer vermişki nişanlanmışsınız. ama bazı erkekler biraz vurdum duymaz oluyorlar hoş genelde öle ince düşünemiyorlar bizim kadar bence sorun bu. tabi ki bu hayat senin ve en doğru kararı sen verirsin ama çok iyi düşün ki daha sonra pişman olma ciddi bir karar çünkü bu.Sagok canım hayırlısı bakalım
Canım öyle bir talebi olmadı . Daha onceleri ben isterdim ama o karsi gelirdi ve bu sefer bende onu gormek istemiyirum.Her zaman sen ne dersen o sanki kendi istegi dusuncesi yok gibi. Ben pek umursadigini dusunmuyirum daha dogrusu beni ciddiye almiyor.
Dedimya canim vicdan yapmis zamaninda. Dun konustugumuzda ona soyledim iste askerden once israr ettin ailen3 soyle diye e soyledim. Sorada aramizdaki sorundan istemedi nisan yapmayi nisani ertwledi askerde degistis. Sora barisip tekrar erteledik ben aileme mahcup oldum o donemde herkes bi beklenti icindeydi bitiremedim. Simdi nisandan sora daha rahat olur . Onada boyle soyledim bana dedigi ben demistim askerde bitirelim die sana.Bilmiyorum çözemedim valla nişanlını madem böyle yapıcaktı neden nişanlandı ki sonuçta evliliğe atılan bi adım bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?