- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 35
artık nişanlılığın sevgili olmakla bir farkı olmadığı için nişan yapılması iyi olmuş erken olduğunu düşünmüyorum bende. bir ciddiyete dökülmüş aileler gözündede en azından iyi olmus bence.Yurt dışı hep havada kalan bir mesele. Başlarda beraber gidecektik, ben o işten ayrılabilirdim. Ama şimdi iyi bir iş buldum bırakır mıyım bilemiyorum. Bir de ikimize para yetiremeyiz. İlişki de çok uzun olduğu için ailelerin devreye girmesi gerekiyordu çünkü o da gereksiz bir gerginlik yaratıyordu aramızda. En azından adı konsun istedik. Tam tersi çok iyi oldu nişandan sonra her şey. Nişanın erken olmasıyla ilgili bir sıkıntım yok yani. Hem ailelerin kaynaşması için zaman tanımış olduk.
Kesinlikle gitmesinden yanayım, dediğin gibi içinde benim yüzümden bir şeyler kalsın istemem. Zaten o seni suçlamam dese bile ileride bana patlayabilir bu olay.ama yavaştan almaya başlamanda gerekiyor. daha sonra başka ihtiyaçlar çıkacak cünkü. yurtdışına da gitmek istiyorsa gitsin yoksa daha sonra her seferinde senn başına kakar huzursuzluk çıkar evde. geç olsun güç olmasın evlilik mutlaka zamanı gelince oluyor. demek onun zamanı daha var sizin için
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım sınavınıHayırlısi canlar sagolun. Suan onunla ne konusmak istiyorum ne gormek. Zaman gecsin istiyorum sadece su sinavimi bi atlatayimda
Konuştum ama pek iç açıcı olmadı. O da çok istiyor biliyorum o yüzden üstelemiyorum kalp kırmaya gerek yok. Konuşmayalım bu konuyu bi daha kesinleşmeden ben çok üzülüyorum dedim o da kabul etti.Nişanlınla konuştun mu peki canım ne zaman olacağı konusunu ?
Hayırlısi canlar sagolun. Suan onunla ne konusmak istiyorum ne gormek. Zaman gecsin istiyorum sadece su sinavimi bi atlatayimda
artık nişanlılığın sevgili olmakla bir farkı olmadığı için nişan yapılması iyi olmuş erken olduğunu düşünmüyorum bende. bir ciddiyete dökülmüş aileler gözündede en azından iyi olmus bence.
Yurt dışı hep havada kalan bir mesele. Başlarda beraber gidecektik, ben o işten ayrılabilirdim. Ama şimdi iyi bir iş buldum bırakır mıyım bilemiyorum. Bir de ikimize para yetiremeyiz. İlişki de çok uzun olduğu için ailelerin devreye girmesi gerekiyordu çünkü o da gereksiz bir gerginlik yaratıyordu aramızda. En azından adı konsun istedik. Tam tersi çok iyi oldu nişandan sonra her şey. Nişanın erken olmasıyla ilgili bir sıkıntım yok yani. Hem ailelerin kaynaşması için zaman tanımış olduk.
her ailede farklı oluyor mutlaka. hoş böyle diyorumda bizimkilerde yüksek lisansım bitmeden yaptırmadılarBazı aileler sorun eder bunları az çok görmüşsünüzdür o ihtimal ile söyledim sonra mı yapılsaydı diye aslında. Benimkiler sorun etmez mesela ama çok yakın bir arkadaşım sırf bu sebeple yapamadı nişanı neymiş ne olacağı belli değilmiş vs vs.. Çocuk yurtdışında şimdi gelince olacak kısmetse..
Ama aileler de sorun yoksa zaten çok iyi olmuş nişanı yapmanız.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İşte görüyorsun :)her ailede farklı oluyor mutlaka. hoş böyle diyorumda bizimkilerde yüksek lisansım bitmeden yaptırmadılar
Hayırlısı olsun canım sen yinede yavas yavas al hepsi bi an da çok gelmesinKesinlikle gitmesinden yanayım, dediğin gibi içinde benim yüzümden bir şeyler kalsın istemem. Zaten o seni suçlamam dese bile ileride bana patlayabilir bu olay.
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım sınavını
Konuştum ama pek iç açıcı olmadı. O da çok istiyor biliyorum o yüzden üstelemiyorum kalp kırmaya gerek yok. Konuşmayalım bu konuyu bi daha kesinleşmeden ben çok üzülüyorum dedim o da kabul etti.
Benim ailemde de şöyle, babam adı konulmadan fazla zaman geçirmek istemedi laf olur diye. Ama hep dedi eğer sen o adamdan eminsen ben onu oğlum gibi görürüm diye. Sürekli görsün, tanısın, zaman geçirsin istiyor ki içi rahat etsin. Bu da nişanlıyken daha rahat oldu bizim için. Babama ondan daha rahat bahsedebiliyorum, babam da rahat konuşabiliyor artık. Sevdi de zaten onu da ailesini de. İyiyiz yani çok şükür.Bazı aileler sorun eder bunları az çok görmüşsünüzdür o ihtimal ile söyledim sonra mı yapılsaydı diye aslında. Benimkiler sorun etmez mesela ama çok yakın bir arkadaşım sırf bu sebeple yapamadı nişanı neymiş ne olacağı belli değilmiş vs vs.. Çocuk yurtdışında şimdi gelince olacak kısmetse..
Ama aileler de sorun yoksa zaten çok iyi olmuş nişanı yapmanız.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Heheh babama kalsa ikinci üniversiteyi de okutup yüksek yaptırıcaktı da fena bastırdımher ailede farklı oluyor mutlaka. hoş böyle diyorumda bizimkilerde yüksek lisansım bitmeden yaptırmadılar
Galiba almak lazım :/ Neyse alışveriş yahu ne kadar kötü olabilir kiiHayırlısı olsun canım sen yinede yavas yavas al hepsi bi an da çok gelmesin
Babanın böyle düşünüyor olması gerçtekten çok güzel iştee. Bunu herkes istemiyor en mantıklısı bu olmasına rağmen. Sonuçta aman benim gözüm görmesin deyip evlenemden kısa süre önce nişanlayıp uzamasın diye hemene vlendirmek isteyen aileler var. Ve bu bana çok mantıksız gelmiştir hep. Tamam evlensin de sende iyice bi tanı gör neymiş güvenecekmisin içine seiencekmi diye...Benim ailemde de şöyle, babam adı konulmadan fazla zaman geçirmek istemedi laf olur diye. Ama hep dedi eğer sen o adamdan eminsen ben onu oğlum gibi görürüm diye. Sürekli görsün, tanısın, zaman geçirsin istiyor ki içi rahat etsin. Bu da nişanlıyken daha rahat oldu bizim için. Babama ondan daha rahat bahsedebiliyorum, babam da rahat konuşabiliyor artık. Sevdi de zaten onu da ailesini de. İyiyiz yani çok şükür.
canım hayırlısı neyse o olsun.. canını sıkma malesef para her şey..Kızlar ben 2017 gelinciği olucam galiba
Nisanlandıgim kisiyle gorusmuyorum canim
Sagol canım. Bugün yazdı yine ama ayrılmak istedigimi soyledim ona biraz zaman vermesini ve daha onceleri gibi beni acele ettirmemmesini soyledim. Once kendim hazir olmaliyimki aileme bunu daha rahat soyleyeyim dedim. Ozur felan diledi ama hep ayni yine aynisi olacak .
Buzluk altta olan benceKızlaar bana yardım ediiin!
Nişanlım şimdi buzdolabı için mağazaya gidecek. İkisi aynı fiyattı indirimi istedğimiz gibi yaparsa ikisinden birini alıcaz.
Özellik olarak aynı olduklarını varsayarsak görünüş olarak hangisi sizcee?
He şu notu da düşeyiim. Buzluğu üstte olanın boyu diğerinden 3-4 cm falan kısa öyle bir fark var.
A.s hosgeldin canımssSelam canlar
Canım babam yaBabanın böyle düşünüyor olması gerçtekten çok güzel iştee. Bunu herkes istemiyor en mantıklısı bu olmasına rağmen. Sonuçta aman benim gözüm görmesin deyip evlenemden kısa süre önce nişanlayıp uzamasın diye hemene vlendirmek isteyen aileler var. Ve bu bana çok mantıksız gelmiştir hep. Tamam evlensin de sende iyice bi tanı gör neymiş güvenecekmisin içine seiencekmi diye...
Herşey böyle yolundaysa hiiç can sıkmana gerek yok canım. Zaman çabuk geçiyo, hayırlısıyla olsund a geç olsun
Hepimiz için hayırlısı olsun canım, insan bi yerden sonra alışıyor durumuna.canım hayırlısı neyse o olsun.. canını sıkma malesef para her şey..
biz de ilk önce 2016 da olur diyorduk fakat benim erkek arkadaşım askerliğini yapmadı kısa dönem için de açıköğretimden tamamlıyor o da geçen sene babaannesini kaybetti ve giremedi sınavlara haliyle seneye şubatta mezun olabilecek.. buda bizim her şeyi 1 sene ertelememiz demek. ben de başlarda o kdr üzüldümki burada bazı arkadaşlar biliyorlar. ama şimdi üzülmüyorum en azından para biriktirip ev fln alabiliriz ev alamasak bile kenarda birikmişimiz olur diyorum. beraber olduktan sonra 1 senenin hiç önemi yok .. hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.
Bana kalırsa buzluk altta olan kesinlikle. Bu modeller çıkmadan önce de mantıklı gelmiyordu buzluğun üstte olması, o zamandan meslek seçimi yapmışım böyle şeylere kafa yoruyormuşum ama küçük aklımla tabiki de çözüm bulamıyordumKızlaar bana yardım ediiin!
Nişanlım şimdi buzdolabı için mağazaya gidecek. İkisi aynı fiyattı indirimi istedğimiz gibi yaparsa ikisinden birini alıcaz.
He şu notu da düşeyiim. Buzluğu üstte olanın boyu diğerinden 3-4 cm falan kısa öyle bir fark var.
buzluk altta daha kullanışlıymış diye duydum canımKızlaar bana yardım ediiin!
Buzluk altta olan bence
Bana kalırsa buzluk altta olan kesinlikle. Bu modeller çıkmadan önce de mantıklı gelmiyordu buzluğun üstte olması, o zamandan meslek seçimi yapmışım böyle şeylere kafa yoruyormuşum ama küçük aklımla tabiki de çözüm bulamıyordumGörünce mest olmuştum hakkaten ya niye yapmadılar bunu diye.
Teşekkür ederim kızlaar,buzluk altta daha kullanışlıymış diye duydum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?