2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

artık nişanlılığın sevgili olmakla bir farkı olmadığı için nişan yapılması iyi olmuş erken olduğunu düşünmüyorum bende. bir ciddiyete dökülmüş aileler gözündede en azından iyi olmus bence.

Kesinlikle gitmesinden yanayım, dediğin gibi içinde benim yüzümden bir şeyler kalsın istemem. Zaten o seni suçlamam dese bile ileride bana patlayabilir bu olay.
Hayırlısi canlar sagolun. Suan onunla ne konusmak istiyorum ne gormek. Zaman gecsin istiyorum sadece su sinavimi bi atlatayimda
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım sınavını
Nişanlınla konuştun mu peki canım ne zaman olacağı konusunu ?
Konuştum ama pek iç açıcı olmadı. O da çok istiyor biliyorum o yüzden üstelemiyorum kalp kırmaya gerek yok. Konuşmayalım bu konuyu bi daha kesinleşmeden ben çok üzülüyorum dedim o da kabul etti.

Bazı aileler sorun eder bunları az çok görmüşsünüzdür o ihtimal ile söyledim sonra mı yapılsaydı diye aslında. Benimkiler sorun etmez mesela ama çok yakın bir arkadaşım sırf bu sebeple yapamadı nişanı neymiş ne olacağı belli değilmiş vs vs.. Çocuk yurtdışında şimdi gelince olacak kısmetse..
Ama aileler de sorun yoksa zaten çok iyi olmuş nişanı yapmanız.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

her ailede farklı oluyor mutlaka. hoş böyle diyorumda bizimkilerde yüksek lisansım bitmeden yaptırmadılar

her ailede farklı oluyor mutlaka. hoş böyle diyorumda bizimkilerde yüksek lisansım bitmeden yaptırmadılar
İşte görüyorsun :)
Aileler bizden çok başka düşünüyorlar, bazen anlamıyoruz nereye takıldıklarını ama oluyor iştee..
Sonuç olarak hedefin bir kısmına ulaşmışsın ama bak ne güzel .

Hayırlısı olsun canım sen yinede yavas yavas al hepsi bi an da çok gelmesin

Benim ailemde de şöyle, babam adı konulmadan fazla zaman geçirmek istemedi laf olur diye. Ama hep dedi eğer sen o adamdan eminsen ben onu oğlum gibi görürüm diye. Sürekli görsün, tanısın, zaman geçirsin istiyor ki içi rahat etsin. Bu da nişanlıyken daha rahat oldu bizim için. Babama ondan daha rahat bahsedebiliyorum, babam da rahat konuşabiliyor artık. Sevdi de zaten onu da ailesini de. İyiyiz yani çok şükür.

Heheh babama kalsa ikinci üniversiteyi de okutup yüksek yaptırıcaktı da fena bastırdım Zor oldu ikna etmek
Hayırlısı olsun canım sen yinede yavas yavas al hepsi bi an da çok gelmesin
Galiba almak lazım :/ Neyse alışveriş yahu ne kadar kötü olabilir kii

Babanın böyle düşünüyor olması gerçtekten çok güzel iştee. Bunu herkes istemiyor en mantıklısı bu olmasına rağmen. Sonuçta aman benim gözüm görmesin deyip evlenemden kısa süre önce nişanlayıp uzamasın diye hemene vlendirmek isteyen aileler var. Ve bu bana çok mantıksız gelmiştir hep. Tamam evlensin de sende iyice bi tanı gör neymiş güvenecekmisin içine seiencekmi diye...
Herşey böyle yolundaysa hiiç can sıkmana gerek yok canım. Zaman çabuk geçiyo, hayırlısıyla olsund a geç olsun

Kızlar ben 2017 gelinciği olucam galiba
canım hayırlısı neyse o olsun.. canını sıkma malesef para her şey..
biz de ilk önce 2016 da olur diyorduk fakat benim erkek arkadaşım askerliğini yapmadı kısa dönem için de açıköğretimden tamamlıyor o da geçen sene babaannesini kaybetti ve giremedi sınavlara haliyle seneye şubatta mezun olabilecek.. buda bizim her şeyi 1 sene ertelememiz demek. ben de başlarda o kdr üzüldümki burada bazı arkadaşlar biliyorlar. ama şimdi üzülmüyorum en azından para biriktirip ev fln alabiliriz ev alamasak bile kenarda birikmişimiz olur diyorum. beraber olduktan sonra 1 senenin hiç önemi yok .. hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.

Kızlaar bana yardım ediiin!
Nişanlım şimdi buzdolabı için mağazaya gidecek. İkisi aynı fiyattı indirimi istedğimiz gibi yaparsa ikisinden birini alıcaz.
Özellik olarak aynı olduklarını varsayarsak görünüş olarak hangisi sizcee?

He şu notu da düşeyiim. Buzluğu üstte olanın boyu diğerinden 3-4 cm falan kısa öyle bir fark var.

Eklentiler

• 115010598-1-samsung_rt46h5340sltr_460_lt_inox_led_buzdolabi.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 115019028-1-samsung_rl4323rbasptr_473_litre_inox.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 56
Gunaydin prensesler

Canim ayriliga getircek sorun ne byle ofkeyle karar verme ama uzulcegin biseyde yapma ama.iyi dusun hayatim.anlatmak iayersen yardimci olabilcegim bisey olursa her zaman dnlerim.elimden geleni yaparim habern olsun canim.

Buzluk altta olan bence

Canım babam ya Ne kadar zor onun için ama işte mutluluğumuz için katlanıyor.
Hepimiz için hayırlısı olsun canım, insan bi yerden sonra alışıyor durumuna.
Bana kalırsa buzluk altta olan kesinlikle. Bu modeller çıkmadan önce de mantıklı gelmiyordu buzluğun üstte olması, o zamandan meslek seçimi yapmışım böyle şeylere kafa yoruyormuşum ama küçük aklımla tabiki de çözüm bulamıyordum Görünce mest olmuştum hakkaten ya niye yapmadılar bunu diye.

buzluk altta daha kullanışlıymış diye duydum canım

Buzluk altta olan bence
buzluk altta daha kullanışlıymış diye duydum canım
Teşekkür ederim kızlaar,
ben de tutacakları olmayan modeller çok mu boş duruyo diye düşünüyodum ama bi yandan da daha kullanışlı olur diyodum tabii nişanlım bunu çok beğenmişti e sizde aynı fikirdeyseniz ikisi de aynı fiyata indirirse buzluğu altta olanı alalım olsun bitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…