Rica eserim kuzucumm
kız bu saatte ne işin var burda uyusana :)))
Kuzum öğlen uyumusum şimdide uykum gelmiyor
ben erken uyuyamamki hic
Sen naposun balimm
benim uykularım hep böyle alt üst.gece uyumak bilmiyorum sabahta erken kalkıyorum.bugün sözlüm dışardaydı,yeni geldi bi saat önce gelmiş.aramış mesaj atmış ama bana hiçbişey gelmedi.uyumuştum onun yüzünden uyandım uykum kaçtı.o uyudu bile ben cin gibiyim.
benimde uykum kacinca uyku tutmuyorne guzel yanında mi kuzum bende kac zmandir görmüyorum isten izn alamiyor
yok canım yanımda değil.keşke olsa.:)) o gelmeyince huzursuz uyuyorum bi anda uyanıyorjm telefona sarılıyorum.arama mesaj yoksa yandım.kafamda binbir türlü kötü düşünce.bizimde 10 gün oldu görüşmeyeli.bu haftasonu görüşürüz büyük ihtimalle.haftasonu da mı görüşemiyosunuz
bulusmaniz dilegiyle kuzucum
Kuzum nisanlm.baska sehirde çalışıyor aramizda 4 5 saat varhafta sonuda izni yok şoför çünkü alablrse belki 1 gun alicaklar gelicek sabaha karsi geri donecek yoksa izn yok borclarda var istende cikamaz
Keske artik evlensek ayri kalmasak dimi kuzum ya
Günaydın kızçeler :)
Biz bi aksilik olmazsa bugün nikah işlemleri için gideceğiz ama aramızda bir anlaşmazlık çıktıben soyismimi kullanmak istiyorum o istemiyor. Ve genelde anlaşmazlıklarımızda ikna ederdim ama busefer edilcek gibi değil çok katı. Ya evlenirsin alırsın yada hiç almazsın soyadımı diyor birde üstüne dalga geçiyor istediğini kullan normalde facebooka falan yazabilirisn sıkıntı yok ama resmide bir tane olacak diyor. napsam ya diretsemmi bilemedim. Soyadı konusu benim için çok önemliydi.
canım benimkininde istemeyeceğini düşünüyordum oyüzdn şimdiye kadar konuyu açmamıştım ama alttan alttan imada bulunuyordum soyadımdan vazgeçemeyeceğimi. şimdi başvuru yaparken dilekçe veriliyormuş ya orada tartışmayalım die söyledim dilekçe yazmamız lazım die oda kızdı tabi. Genelde herşeyi bana bırakır bunuda o inatla olmaz diyor napcam bilemedim. Kalabalık oluyor aslında evet ama kendiminkinden vazgeçmek istemiom yaaaaBen nisanlima direk sormadimda sanki oda isyemiyor gibi geldi tam belli etmesede neden istemezler anlamiyorum bana iki soyad kalabalik geliyor aslinda kafamda karisikkuzum islemlerden sonra ne yaptin ne ettin banada soylermisn
Canm evlenecek olsam bende sadece esimin soy ismini kullanacam . İsmimi bile idare edemiyorum iki soyismi hic idare edemem. Özelliklede sınavlarda sınav kagıtlarina felan hic ugrasamam :)Günaydın kızçeler :)
Biz bi aksilik olmazsa bugün nikah işlemleri için gideceğiz ama aramızda bir anlaşmazlık çıktıben soyismimi kullanmak istiyorum o istemiyor. Ve genelde anlaşmazlıklarımızda ikna ederdim ama busefer edilcek gibi değil çok katı. Ya evlenirsin alırsın yada hiç almazsın soyadımı diyor birde üstüne dalga geçiyor istediğini kullan normalde facebooka falan yazabilirisn sıkıntı yok ama resmide bir tane olacak diyor. napsam ya diretsemmi bilemedim. Soyadı konusu benim için çok önemliydi.
canım benimkininde istemeyeceğini düşünüyordum oyüzdn şimdiye kadar konuyu açmamıştım ama alttan alttan imada bulunuyordum soyadımdan vazgeçemeyeceğimi. şimdi başvuru yaparken dilekçe veriliyormuş ya orada tartışmayalım die söyledim dilekçe yazmamız lazım die oda kızdı tabi. Genelde herşeyi bana bırakır bunuda o inatla olmaz diyor napcam bilemedim. Kalabalık oluyor aslında evet ama kendiminkinden vazgeçmek istemiom yaaaatatlım gidince senide bilgilendircem
Canm evlenecek olsam bende sadece esimin soy ismini kullanacam . İsmimi bile idare edemiyorum iki soyismi hic idare edemem. Özelliklede sınavlarda sınav kagıtlarina felan hic ugrasamam :)
tartışmadık zaten ama diretti bende diretsem tartışma çıkacaktı belli ben uzatmadım. Diyorum zaten mantıklı bi sebep söle diye. Diyor evleniyorsun işte öbürü kızlık soyadın o oarada kalcak evlenince benimkini alacaksın bu 2*2=4 gibi bişi diyor. mantıklı bi açıklama yok yani. tamamen saçma bi gurur benceSimdiden hayrli ugurlu olsun bitanem buarada
kuzum evlenmek icin gun alirken kavga etmek cok uzucu olur kuzum cunku cok ozel bi gun onu detaylica eger gercekten cok istiyosan soyle benimde kafam karisik bende bu konuyu yuz yuze gelince acicam bakalim ne dicek istememe nedenlerini bilmiyorum sanirim saymiyoruz gibimi hisediolar bilemedim simdi ama bu ozel gunun tadini cikarinya benim slyadim cok guzel bende vazgecmek istemiom
Galiba istemeyerekte olsa bende öyle yapıcamCanm evlenecek olsam bende sadece esimin soy ismini kullanacam . İsmimi bile idare edemiyorum iki soyismi hic idare edemem. Özelliklede sınavlarda sınav kagıtlarina felan hic ugrasamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?