2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kız bu saatte ne işin var burda uyusana :)))

Kuzum öğlen uyumusum şimdide uykum gelmiyor :KK76:
ben erken uyuyamamki hic :KK47:
Sen naposun balimm[/QUOTE]

benim uykularım hep böyle alt üst.gece uyumak bilmiyorum sabahta erken kalkıyorum.bugün sözlüm dışardaydı,yeni geldi bi saat önce gelmiş.aramış mesaj atmış ama bana hiçbişey gelmedi.uyumuştum onun yüzünden uyandım uykum kaçtı.o uyudu bile ben cin gibiyim. :(

Kuzum öğlen uyumusum şimdide uykum gelmiyor :KK76:
ben erken uyuyamamki hic :KK47:
Sen naposun balimm

benim uykularım hep böyle alt üst.gece uyumak bilmiyorum sabahta erken kalkıyorum.bugün sözlüm dışardaydı,yeni geldi bi saat önce gelmiş.aramış mesaj atmış ama bana hiçbişey gelmedi.uyumuştum onun yüzünden uyandım uykum kaçtı.o uyudu bile ben cin gibiyim. :KK43:[/QUOTE]

benimde uykum kacinca uyku tutmuyor:110:ne guzel yanında mi kuzum:nazar: bende kac zmandir görmüyorum isten izn alamiyor :(

benim uykularım hep böyle alt üst.gece uyumak bilmiyorum sabahta erken kalkıyorum.bugün sözlüm dışardaydı,yeni geldi bi saat önce gelmiş.aramış mesaj atmış ama bana hiçbişey gelmedi.uyumuştum onun yüzünden uyandım uykum kaçtı.o uyudu bile ben cin gibiyim. :KK43:

benimde uykum kacinca uyku tutmuyor:110:ne guzel yanında mi kuzum:nazar: bende kac zmandir görmüyorum isten izn alamiyor :KK43:[/QUOTE]

yok canım yanımda değil.keşke olsa.:)) o gelmeyince huzursuz uyuyorum bi anda uyanıyorjm telefona sarılıyorum.arama mesaj yoksa yandım.kafamda binbir türlü kötü düşünce.bizimde 10 gün oldu görüşmeyeli.bu haftasonu görüşürüz büyük ihtimalle.haftasonu da mı görüşemiyosunuz

benimde uykum kacinca uyku tutmuyor:110:ne guzel yanında mi kuzum:nazar: bende kac zmandir görmüyorum isten izn alamiyor :KK43:

yok canım yanımda değil.keşke olsa.:)) o gelmeyince huzursuz uyuyorum bi anda uyanıyorjm telefona sarılıyorum.arama mesaj yoksa yandım.kafamda binbir türlü kötü düşünce.bizimde 10 gün oldu görüşmeyeli.bu haftasonu görüşürüz büyük ihtimalle.haftasonu da mı görüşemiyosunuz[/QUOTE]

bulusmaniz dilegiyle kuzucum:nazar:

Kuzum nisanlm.baska sehirde çalışıyor aramizda 4 5 saat var :( hafta sonuda izni yok şoför çünkü alablrse belki 1 gun alicaklar gelicek sabaha karsi geri donecek yoksa izn yok borclarda var istende cikamaz :(
Keske artik evlensek ayri kalmasak dimi kuzum ya :(

yok canım yanımda değil.keşke olsa.:)) o gelmeyince huzursuz uyuyorum bi anda uyanıyorjm telefona sarılıyorum.arama mesaj yoksa yandım.kafamda binbir türlü kötü düşünce.bizimde 10 gün oldu görüşmeyeli.bu haftasonu görüşürüz büyük ihtimalle.haftasonu da mı görüşemiyosunuz

Kuzum nisanlm.baska sehirde çalışıyor aramizda 4 5 saat var :KK43: hafta sonuda izni yok şoför çünkü alablrse belki 1 gun alicaklar gelicek sabaha karsi geri donecek yoksa izn yok borclarda var istende cikamaz :KK43:
Keske artik evlensek ayri kalmasak dimi kuzum ya :KK43:[/QUOTE]

canım benimmm.o da sizin için çalışıyo iş bu.biz aynı şehirdeyiz ama bizde pek görüşemiyoruz.öncrden 2-3ayda bi görüştüğümüz de oluyodu.şimdi de pek sık değil.keşkeee ama yapıcak bişry yok sabırlı olucaz canım.

Kuzum nisanlm.baska sehirde çalışıyor aramizda 4 5 saat var :KK43: hafta sonuda izni yok şoför çünkü alablrse belki 1 gun alicaklar gelicek sabaha karsi geri donecek yoksa izn yok borclarda var istende cikamaz :KK43:
Keske artik evlensek ayri kalmasak dimi kuzum ya :KK43:

canım benimmm.o da sizin için çalışıyo iş bu.biz aynı şehirdeyiz ama bizde pek görüşemiyoruz.öncrden 2-3ayda bi görüştüğümüz de oluyodu.şimdi de pek sık değil.keşkeee ama yapıcak bişry yok sabırlı olucaz canım.[/QUOTE]

Aynen kuzucum INSALLAH sabrin sonu selamettir ;)

Günaydın kızçeler :)
Biz bi aksilik olmazsa bugün nikah işlemleri için gideceğiz ama aramızda bir anlaşmazlık çıktı :( ben soyismimi kullanmak istiyorum o istemiyor. Ve genelde anlaşmazlıklarımızda ikna ederdim ama busefer edilcek gibi değil çok katı. Ya evlenirsin alırsın yada hiç almazsın soyadımı diyor :( birde üstüne dalga geçiyor istediğini kullan normalde facebooka falan yazabilirisn sıkıntı yok ama resmide bir tane olacak diyor. napsam ya diretsemmi bilemedim. Soyadı konusu benim için çok önemliydi.

Biz bi aksilik olmazsa bugün nikah işlemleri için gideceğiz ama aramızda bir anlaşmazlık çıktı :KK43: ben soyismimi kullanmak istiyorum o istemiyor. Ve genelde anlaşmazlıklarımızda ikna ederdim ama busefer edilcek gibi değil çok katı. Ya evlenirsin alırsın yada hiç almazsın soyadımı diyor :KK43: birde üstüne dalga geçiyor istediğini kullan normalde facebooka falan yazabilirisn sıkıntı yok ama resmide bir tane olacak diyor. napsam ya diretsemmi bilemedim. Soyadı konusu benim için çok önemliydi.

Ben nisanlima direk sormadimda sanki oda isyemiyor gibi geldi tam belli etmesede neden istemezler anlamiyorum bana iki soyad kalabalik geliyor aslinda kafamda karisik :( kuzum islemlerden sonra ne yaptin ne ettin banada soylermisn

Ben nisanlima direk sormadimda sanki oda isyemiyor gibi geldi tam belli etmesede neden istemezler anlamiyorum bana iki soyad kalabalik geliyor aslinda kafamda karisik :KK43: kuzum islemlerden sonra ne yaptin ne ettin banada soylermisn
canım benimkininde istemeyeceğini düşünüyordum oyüzdn şimdiye kadar konuyu açmamıştım ama alttan alttan imada bulunuyordum soyadımdan vazgeçemeyeceğimi. şimdi başvuru yaparken dilekçe veriliyormuş ya orada tartışmayalım die söyledim dilekçe yazmamız lazım die oda kızdı tabi. Genelde herşeyi bana bırakır bunuda o inatla olmaz diyor napcam bilemedim. Kalabalık oluyor aslında evet ama kendiminkinden vazgeçmek istemiom yaaaa :( tatlım gidince senide bilgilendircem

Biz bi aksilik olmazsa bugün nikah işlemleri için gideceğiz ama aramızda bir anlaşmazlık çıktı :KK43: ben soyismimi kullanmak istiyorum o istemiyor. Ve genelde anlaşmazlıklarımızda ikna ederdim ama busefer edilcek gibi değil çok katı. Ya evlenirsin alırsın yada hiç almazsın soyadımı diyor :KK43: birde üstüne dalga geçiyor istediğini kullan normalde facebooka falan yazabilirisn sıkıntı yok ama resmide bir tane olacak diyor. napsam ya diretsemmi bilemedim. Soyadı konusu benim için çok önemliydi.
Canm evlenecek olsam bende sadece esimin soy ismini kullanacam . İsmimi bile idare edemiyorum iki soyismi hic idare edemem. Özelliklede sınavlarda sınav kagıtlarina felan hic ugrasamam :)

canım benimkininde istemeyeceğini düşünüyordum oyüzdn şimdiye kadar konuyu açmamıştım ama alttan alttan imada bulunuyordum soyadımdan vazgeçemeyeceğimi. şimdi başvuru yaparken dilekçe veriliyormuş ya orada tartışmayalım die söyledim dilekçe yazmamız lazım die oda kızdı tabi. Genelde herşeyi bana bırakır bunuda o inatla olmaz diyor napcam bilemedim. Kalabalık oluyor aslında evet ama kendiminkinden vazgeçmek istemiom yaaaa :KK43: tatlım gidince senide bilgilendircem

Simdiden hayrli ugurlu olsun bitanem buarada ;)
kuzum evlenmek icin gun alirken kavga etmek cok uzucu olur kuzum cunku cok ozel bi gun onu detaylica eger gercekten cok istiyosan soyle benimde kafam karisik bende bu konuyu yuz yuze gelince acicam bakalim ne dicek istememe nedenlerini bilmiyorum sanirim saymiyoruz gibimi hisediolar bilemedim simdi ama bu ozel gunun tadini cikarin ;) ya benim slyadim cok guzel bende vazgecmek istemiom

Canm evlenecek olsam bende sadece esimin soy ismini kullanacam . İsmimi bile idare edemiyorum iki soyismi hic idare edemem. Özelliklede sınavlarda sınav kagıtlarina felan hic ugrasamam :)

Kalabalik oluyor haklsn benimde babam soyadini birakma dedi yoksa ben kalabalik olur diye dusunmuyodum babam diyince akan sular durur bilemedim simdi

Simdiden hayrli ugurlu olsun bitanem buarada :KK66:
kuzum evlenmek icin gun alirken kavga etmek cok uzucu olur kuzum cunku cok ozel bi gun onu detaylica eger gercekten cok istiyosan soyle benimde kafam karisik bende bu konuyu yuz yuze gelince acicam bakalim ne dicek istememe nedenlerini bilmiyorum sanirim saymiyoruz gibimi hisediolar bilemedim simdi ama bu ozel gunun tadini cikarin :KK66: ya benim slyadim cok guzel bende vazgecmek istemiom
tartışmadık zaten ama diretti bende diretsem tartışma çıkacaktı belli ben uzatmadım. Diyorum zaten mantıklı bi sebep söle diye. Diyor evleniyorsun işte öbürü kızlık soyadın o oarada kalcak evlenince benimkini alacaksın bu 2*2=4 gibi bişi diyor. mantıklı bi açıklama yok yani. tamamen saçma bi gurur bence

Back
X