2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tamam canım bakıyorum
Bende yapicammm kizlar
Yap yap yoldaş olun bana
bende üşengeçliğimden yapamıyorum.gün içinde çok yoruluyorum bi de yemek yemeyince fena oluyorum.spor yapmayı hiç düşünmüyorum zaten ama en azından yediklerime dikkat etsem o bile yeter.
Evet canım çok yoruluyorsan anlıyorum seni ama esneme hareketleri yapabilirsin mesela hem dinlendirir hem ddamarlarını açar hemde kan dolaşımını hızlandırır illa ki kilo kontrolü de yapar

Evlenınce boyle disari ciksinnn hic istemem benn ya kiskancliktannn sanriim ne blym

ben dışarı çıkmasından rahatsız olmam pek.evlenince beraber gidersiniz zaten heryere canım.arada sırada bırakırsın arkadaşlarıyla çıkar.içime şüphe düşürdün bak şimdi instagramda olunca bi de.

Ay kuzum ben icine bi suphe dusurmymm benim haddime ddegilm kuzum sormak isiyosan sakimce sor tabi sen blrsn ben instagram kullanmiyorum bilmiyorum acikcasi

akşama kadar baya bi esniyorum canım.ablamın bebekleri sağolsun her şekle sokuyolar akşama kadar. boş kaldığımda yaparım ama.çok iyi olur gerçekten.

Ay kuzum ben icine bi suphe dusurmymm benim haddime ddegilm kuzum sormak isiyosan sakimce sor tabi sen blrsn ben instagram kullanmiyorum bilmiyorum acikcasi

canım merak etme instagramdan oldu benim şüphem.yoksa sürekli çıkar dışarı.ama cidden rahatsız oluncak fotoğraflar var.şuan konuşamayız ama yarın açıcam bu konuyu.çıkar takipten diycem.

canım merak etme instagramdan oldu benim şüphem.yoksa sürekli çıkar dışarı.ama cidden rahatsız oluncak fotoğraflar var.şuan konuşamayız ama yarın açıcam bu konuyu.çıkar takipten diycem.

Tamam kuzum sen isini bilirsin INŞALLAH çözümlenir kuzum

akşama kadar baya bi esniyorum canım.ablamın bebekleri sağolsun her şekle sokuyolar akşama kadar. boş kaldığımda yaparım ama.çok iyi olur gerçekten.
Bebekleri mi var ablanın oooyyyyy bayılırım yaaaa ne kadarlıklar?? Yalnız bebek lafını duyunca konuyu unuttum yapmaya çalış tabi ama zorlama kendini tamamen uzaklaşırsın benim gibi
Squat yapıyorum canım

Kızçeler 20 squat yaptım öldüm resmen yatana kadar 30 daha yapıcam aslında ara vermemem gerekiyor ama bunca ayın hamlığının üstüne ilk defa squat yapıyorum cidden çok zormuş

evet canım ikizler.biri kız biri erkek.8 aylıklar.çoook şekerler ama bi o kadarda fenalar.çok yoruyolar bizi.

evet canım ikizler.biri kız biri erkek.8 aylıklar.çoook şekerler ama bi o kadarda fenalar.çok yoruyolar bizi.
Allahımmmm hayalim bi kız bi erkek ikizler iki kat bebek derdi illa yorucudur zaten ikiz annelerinin meler çektiği meşhurdur Allah yardımcınız olsun canım Ama offff bebek yaa hemde iki tane Maşallah Allah analı babalı büyütsün kuzucukları

biz bi tanesine de razıydık ama iki tane oldu.:))) tüp bebekle oldular canım o yüzden büyük sevinç oldu bizim için.ikiside çok tatlılar bi de.inşallah benim bebeğimde bu kadar tatlı olur.bizimkiler ekstradan huysuz bi de kucak istiyolar sürekli ağlıyolar.uyutmak bile çok zor oluyo.çok teşekkür ederim canım. :) Allah sanada burdaki herkese de evlilikten sonra nasip etsin inşallah.kimseye aratmasın. :)

Amiiiiiiinnnnnnnn inşallah canım benim

ALLAHOTE="kafein_, post: 39362059, member: 355333"]evet canım ikizler.biri kız biri erkek.8 aylıklar.çoook şekerler ama bi o kadarda fenalar.çok yoruyolar bizi.[/QUOTE]
ALLAH bagialasin kuzum

Oy yerim onları bennnn MAŞALLAH kuzummm

Kuzu belki herkesin ikizi olamaz ama bende yaslarinin araligini naslse 1 yas yapicam ikiz gihi olucaklae İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…