Yok canımçünkü evde değiliz ya denemiyoz bile
Ayyy kıyamam normal canım ben ilk yaptıgımda otururken kalkarken Allahım o nası bi acıydıKızlar bu arada gece 20 squattan sonra 30 tane daha yapıcam demiştim sonuç: Yapamadımdaha doğrusu 10 tane yaptım ve geceyi 30 squatla bitirebildim. Şu an normal dururken bacaklarım ağrımıyor ama ayağa kalkarken offffff taşıyamıyor beni bacaklarım
Bilmiyorum da güvenesi gelmiyo insanın seninki bide para işleriyle ilgili bi kaç bişey demişti ya ondan böyle verirseniz üstüne yatmasınCanım köyde bişe olmaz diyo. Ama banka iflas edebilirmiş. Şehirde hırsız olurmuş. Köyde bişe olmazmış. Anneside her akşam anlatıyo hırsızlık oluyo diyo. Dedim annen böyle diyo dedim. Anneme bakma sen diyo.
sigaramı ben onu sıcak bardak olarak düşünmüştüm hayal gücü işteGünaydınlarrrrrrr güzelliklerrrrr
Maşşah de kuzucum :)
Vaaaaaaaayyyyyyyyyy demek öyleeeeee
İnan seni öyle iyi anlıyorum ki bazen bunu düşünmekten, borç içinde boğulacağımızı düşünmekten depresyona giriyorum
Bende geldiimm .p
Diyet değilde spor yapacam sadece canlar *.*
Günaydın Canım :)
Sigara mııı
Bende senin gibi düşünüyorum ya, ayrılamam sizdeeeeeeennnnnn
Günaydın tatlım
Canım çok saol 12 de ameliyata girdi haber yok henüz
Hoşgelsin canım özlettin kendini, nasılsın ?
Bende işden kafamı kaldıramadım ancak okuyup bitirdim :)
Aleyküm selam canım
Ay bugün aldığım en iyi haber çok sevindim canım inşallah bir daha kavga etmezsiniz,
yazdıklarını okudum bence bir daha ailelere yansıtma böyle tartışmalarınızı
Girilir mi canım yaa kocayı bulmuşuzgerçi math27 gibi onlar uyurken damlayabiliriz buraya evet yaparım böyle oyyyyyyyy kuzucum benim kucağımda uyurken sizinle konuşmak gibisi de olmaz Allahımmmmm nasıl cnaım istedi bak şimdi.. Gece sevdiceğimiz kucağımıza başını koymuş uyuyor bizde burda sohbet ediyoruz süper yaaa Allah hepimize göstersin hayırlısıyla
Merak etme canım dua et sen... Önemli bir ameliyat mı?
iyi gidiyo kuzum ya çalışıyorum ama hava berbat.. kıştan nefret ediyorummsenin naısl gidiyor?
canım kafanı dağıt biraz
Hayırdır kuzum ne ameliyatıbırakmıcam ama kavga etcez sanırım.
Öyle diyo. Direk güvenmiyorum da denmiyo. Ona göre dünya yansa köyde bişe olmaz. Bankada kira olarak fazla istedi canım yıllık 500 depozitoyla beraber istiyo.
Canım gece öyle olmuyo ki ben uyuyayım demiyo yanibenimki gündüz uyurken girebiliyorum ben :)
sigaramı ben onu sıcak bardak olarak düşünmüştüm hayal gücü işte
Kuzum.dugune 5 ay kaldi burda is imkanim yok evlenince hemen ise gircem napsse ve el birligyle halldecez artık bi umit beya esyyai babasi alirsa super olcak
Bugün nasıl 55 tane yapıcam onu bilmiyorumAyyy kıyamam normal canım ben ilk yaptıgımda otururken kalkarken Allahım o nası bi acıydı
Kuzu yarın çok daha iyi olur inşallah rahat olun canımcanlar toplu cevap vereyim buradan, burnunda ki eti aldırdı, küçük bir ameliyat ama adı var ameliyat yani
şimdi arkadaşı aradı çıkmış, önce uyuyor iyi dedi canım nişanlım hissetti heralde uyandı telefonu aldı sesini duydum kötü geliyordu içim gitti daha fazla konuşamayıp kapattım dayanamadım
kayınvalidem de dünden beri ağlıyor ...
Nede güzel anlattın öyleeee
öylemiiiiiiiiiiiiiii
:)
Yaparsın yaaa :) sadece squat mı yapıosun yoksa başka egzersizlerde yapıomusunBugün nasıl 55 tane yapıcam onu bilmiyorum
Kuzu yarın çok daha iyi olur inşallah rahat olun canımannesi de niye ağlıyor öyle yaa millet neler yaşıyor Allah korusun
Sadece squatla başladım kuzu belki arttırırım git gide ama şu hamlığım geçtikten sonra başlarım diğerlerine deYaparsın yaaa :) sadece squat mı yapıosun yoksa başka egzersizlerde yapıomusun
İnşallah canım ya.Anladım canım , üzülme elbet olucak...
O yüzden güvenmiyorum canım zaten. Bakalım bi konuşalımda tekrar eşimle.Bilmiyorum da güvenesi gelmiyo insanın seninki bide para işleriyle ilgili bi kaç bişey demişti ya ondan böyle verirseniz üstüne yatmasın
E yani :) bide yanında olunca uyumasanda sarılıyosun:))canlar toplu cevap vereyim buradan, burnunda ki eti aldırdı, küçük bir ameliyat ama adı var ameliyat yani
şimdi arkadaşı aradı çıkmış, önce uyuyor iyi dedi canım nişanlım hissetti heralde uyandı telefonu aldı sesini duydum kötü geliyordu içim gitti daha fazla konuşamayıp kapattım dayanamadım
Nede güzel anlattın öyleeee
öylemiiiiiiiiiiiiiii
:)
Bugün nasıl 55 tane yapıcam onu bilmiyorum
Kuzu yarın çok daha iyi olur inşallah rahat olun canımannesi de niye ağlıyor öyle yaa millet neler yaşıyor Allah korusun
İnşallah canım ya.
O yüzden güvenmiyorum canım zaten. Bakalım bi konuşalımda tekrar eşimle.
E yani :) bide yanında olunca uyumasanda sarılıyosun:))
ayy çok tatlı maşallah Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.. ben hep tek çocuk istiyordum ama annem öyle deme sonra istersin olmaz diyor. Allah biliyor içimdekini ama hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.. ben zaten bu gidişle evlenir evlenmez yapıcamo kadar istiyorumkiiii
canlar toplu cevap vereyim buradan, burnunda ki eti aldırdı, küçük bir ameliyat ama adı var ameliyat yani
İnşallah darısı sana olur kuzum:)Ay hiç sorma ya sinir bozucu bir durum zaten fazla duygusal, dün nişanlım aradı annem ağladı kapattı bi ara konuş zor değil falan de dedi, bende sinir oldum aramadım.. Nişanlıma da dedim ki artık alışsınlar biz ailelerimizden hep uzakta olcaz oda haklısın dedi birşey demedi başka :)
ayyy bende istiyoorruuuuuuuuuuummmm
Üzülme canım bak çıkmış bile geçmiş olsun umarım artık daha iyi olur sorunuda gittiğine göreÜzülme senin sesin kötü olmasında moral ver nişanlına
İnşallah darısı sana olur kuzum:)
Ben iyi konuştum bi daha aradı şimdi biliyor aklım onda kalacak iyiyim uykum var uyuyacam dedi
keşke yanında olabilseydim o bana hasta olduğumda çorba yapmıştı öğrenciyken tabi .p bende ona bakardım kii
Kız bende isstemiyodum ya şimdi nasıl istiyorum anlatamam:)ayy çok tatlı maşallah Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.. ben hep tek çocuk istiyordum ama annem öyle deme sonra istersin olmaz diyor. Allah biliyor içimdekini ama hayırlı evlatlarımız olsun inşallah.. ben zaten bu gidişle evlenir evlenmez yapıcamo kadar istiyorumkiiii
İyimiş ya canım geçmiş olsun tekrardan.Ben iyi konuştum bi daha aradı şimdi biliyor aklım onda kalacak iyiyim uykum var uyuyacam dedi
keşke yanında olabilseydim o bana hasta olduğumda çorba yapmıştı öğrenciyken tabi .p bende ona bakardım kii
Amin kuzum hepimize inşallah :)
ben yaza aşığımmmmmŞükür iyi canım aynı şekilde hiç sevmem kış aylarını
kuzu tahmin edebiliyorum ama biz 2017de evlenicez o zamana kdr ilişkimizin 4.5 senesi olcak tahmini.. zaten sürekli beraberiz aynı evde yaşamıyoruz sadece ama bazen sabahtan akşama kdr bile beraber oluyoruz. eğer maddiyatımız izin verirse hiç borcumuz filan olmazsa Allah izin verirse hemen olsun isterimamin canım.bende iki tane istiyorum ama bi 4-5 sene sonra.ablamın bebeklerden hiç gözüm yemiyo.kolay değil bebek bakmak gerçekten.
Anne olmak lazım anlamak için demek kiAy hiç sorma ya sinir bozucu bir durum zaten fazla duygusal, dün nişanlım aradı annem ağladı kapattı bi ara konuş zor değil falan de dedi, bende sinir oldum aramadım.. Nişanlıma da dedim ki artık alışsınlar biz ailelerimizden hep uzakta olcaz oda haklısın dedi birşey demedi başka :)
ayyy bende istiyoorruuuuuuuuuuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?