2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy kıyamam normal canım ben ilk yaptıgımda otururken kalkarken Allahım o nası bi acıydı

Bilmiyorum da güvenesi gelmiyo insanın seninki bide para işleriyle ilgili bi kaç bişey demişti ya ondan böyle verirseniz üstüne yatmasın

sigaramı ben onu sıcak bardak olarak düşünmüştüm hayal gücü işte

canlar toplu cevap vereyim buradan, burnunda ki eti aldırdı, küçük bir ameliyat ama adı var ameliyat yani
şimdi arkadaşı aradı çıkmış, önce uyuyor iyi dedi canım nişanlım hissetti heralde uyandı telefonu aldı sesini duydum kötü geliyordu içim gitti daha fazla konuşamayıp kapattım dayanamadım

kayınvalidem de dünden beri ağlıyor ...

Nede güzel anlattın öyleeee

Merak etme canım dua et sen... Önemli bir ameliyat mı?

iyi gidiyo kuzum ya çalışıyorum ama hava berbat.. kıştan nefret ediyorumm senin naısl gidiyor?

canım kafanı dağıt biraz

Canım gece öyle olmuyo ki ben uyuyayım demiyo yanibenimki gündüz uyurken girebiliyorum ben :)

öylemiiiiiiiiiiiiiii

sigaramı ben onu sıcak bardak olarak düşünmüştüm hayal gücü işte

:)

Kuzum.dugune 5 ay kaldi burda is imkanim yok evlenince hemen ise gircem napsse ve el birligyle halldecez artık bi umit beya esyyai babasi alirsa super olcak

almasalarda iyi yönlerinden bak canım.en azından yüzüne vurucakları bi yardımları olmaz sana.huzurun kaçmaz boşu boşuna.sende çalışcakmışsın zaten bi şekilde alır ödersiniz dert etme :)

Ayyy kıyamam normal canım ben ilk yaptıgımda otururken kalkarken Allahım o nası bi acıydı
Bugün nasıl 55 tane yapıcam onu bilmiyorum
Kuzu yarın çok daha iyi olur inşallah rahat olun canım annesi de niye ağlıyor öyle yaa millet neler yaşıyor Allah korusun

Anladım canım , üzülme elbet olucak...
İnşallah canım ya.
Bilmiyorum da güvenesi gelmiyo insanın seninki bide para işleriyle ilgili bi kaç bişey demişti ya ondan böyle verirseniz üstüne yatmasın
O yüzden güvenmiyorum canım zaten. Bakalım bi konuşalımda tekrar eşimle.
E yani :) bide yanında olunca uyumasanda sarılıyosun:))

Bugün nasıl 55 tane yapıcam onu bilmiyorum

Kuzu yarın çok daha iyi olur inşallah rahat olun canım annesi de niye ağlıyor öyle yaa millet neler yaşıyor Allah korusun

Ay hiç sorma ya sinir bozucu bir durum zaten fazla duygusal, dün nişanlım aradı annem ağladı kapattı bi ara konuş zor değil falan de dedi, bende sinir oldum aramadım.. Nişanlıma da dedim ki artık alışsınlar biz ailelerimizden hep uzakta olcaz oda haklısın dedi birşey demedi başka :)

İnşallah canım ya.

O yüzden güvenmiyorum canım zaten. Bakalım bi konuşalımda tekrar eşimle.

E yani :) bide yanında olunca uyumasanda sarılıyosun:))

ayyy bende istiyoorruuuuuuuuuuummmm

amin canım.bende iki tane istiyorum ama bi 4-5 sene sonra.ablamın bebeklerden hiç gözüm yemiyo.kolay değil bebek bakmak gerçekten.

Üzülme canım bak çıkmış bile geçmiş olsun umarım artık daha iyi olur sorunuda gittiğine göre Üzülme senin sesin kötü olmasında moral ver nişanlına

İnşallah darısı sana olur kuzum:)

Üzülme canım bak çıkmış bile geçmiş olsun umarım artık daha iyi olur sorunuda gittiğine göre Üzülme senin sesin kötü olmasında moral ver nişanlına

Ben iyi konuştum bi daha aradı şimdi biliyor aklım onda kalacak iyiyim uykum var uyuyacam dedi
keşke yanında olabilseydim o bana hasta olduğumda çorba yapmıştı öğrenciyken tabi .p bende ona bakardım kii

İnşallah darısı sana olur kuzum:)

Amin kuzum hepimize inşallah :)

Ben iyi konuştum bi daha aradı şimdi biliyor aklım onda kalacak iyiyim uykum var uyuyacam dedi
keşke yanında olabilseydim o bana hasta olduğumda çorba yapmıştı öğrenciyken tabi .p bende ona bakardım kii

Tabii ki bakabilirdin canım ona eminim :) Ama üzülme Allahtan bir sorun bir sıkıntı çıkmamış böyle düşün,hem yanında arkdaşı varmış yanlız değil ki uyusun dinlensin sonra konuşursunuz yine ayrı şehirlerde misiniz?

Kız bende isstemiyodum ya şimdi nasıl istiyorum anlatamam:)

İyimiş ya canım geçmiş olsun tekrardan.

Şükür iyi canım aynı şekilde hiç sevmem kış aylarını
ben yaza aşığımmmmm
amin canım.bende iki tane istiyorum ama bi 4-5 sene sonra.ablamın bebeklerden hiç gözüm yemiyo.kolay değil bebek bakmak gerçekten.
kuzu tahmin edebiliyorum ama biz 2017de evlenicez o zamana kdr ilişkimizin 4.5 senesi olcak tahmini.. zaten sürekli beraberiz aynı evde yaşamıyoruz sadece ama bazen sabahtan akşama kdr bile beraber oluyoruz. eğer maddiyatımız izin verirse hiç borcumuz filan olmazsa Allah izin verirse hemen olsun isterim

Anne olmak lazım anlamak için demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…