2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

CAnım bak kazasız belasız çımış da sesini bile duymuşsun hemen çok sevindim.
Çıkar çıkmaz konuşmuşsun o kadarı çok normal. Uyku hali de olur bi süre ama atatmış işte bundan sonrası kolay öyle düüşüün :)
Kızlar yaa bu arada benim dertler de ayrı bi enteresan
Ofisde kapı pencereye dokunamıyorum kaç gündür... Nereye dokunsam elektrik çarpıyo. Ses bile çıkıyo resmen..
Unuttum kapı açtım az önce valla bi saçlarımın diken diken olmadığı kaldı
Nedir bu Allah aşkınaa napıcam ya sinir olduum!

Canlarım benimmm hepinize tekrarda ayrı ayrı cooooook tesekkür ederimmm. Tüm güzellikler sizlerle olsun. Rabbim hepimize hayırlı yuvalar nasip eylesin. Tek tek alıntılamıstim ama hep hata verdim telefondan girdigim icin sanirim oouyorum sieri guzeller

anladım canım bizim için erken daha zaten herşeyden önce.yani benim için erken erkekler için hiçbi sorun olmuyo da.kendini hazır hissediyosan istiyosan Allah gönlüne göre versin canım.isteyen herkese nasip etsin. :)

evet canım ben antep de o da muşta Teşekkür ederim canımm :)
İyimiş ya canım geçmiş olsun tekrardan.

Saol canımm :)

Anne olmak lazım anlamak için demek ki

Evet bence de :))

Evet ya çok şükür sesini duydum ya o da yeter şimdilik :)

Ben de çok öpüyorum canım :)

Kaslaniyomusum bide aboo kuzum valla ben yeni basladim 1 hafta oldu gobegimde azalma var

Ne güzel dua yaaaaaaaa AMİN kuzucum

Ayakkabının tabanlarından kaynaklanıyor galiba ya. Bir de kış ayı yünlü yünlü giyiyoruz. Eski çalıştığım yerde ben de çarpılıp duruyodum

almasalarda iyi yönlerinden bak canım.en azından yüzüne vurucakları bi yardımları olmaz sana.huzurun kaçmaz boşu boşuna.sende çalışcakmışsın zaten bi şekilde alır ödersiniz dert etme :)

Aynen kuzucum ya takmiom siz böle destek verdikçe sallla gitsin dedim kendime guvenimi getrdnz valla siz varya bitanesiniz

Kızlar victoria secretin parfumlerinden kullanananız varmı aranizda ?. Bugün bunlardwn siparis verdim. İnsaAllah guzeldirler

Kızlar victoria secretin parfumlerinden kullanananız varmı aranizda ?. Bugün bunlardwn siparis verdim. İnsaAllah guzeldirler

Bunları bilmiyorum ama victoria diye bir parfümü var bayıla bayıla kullandım bitti bitecek çok üzülüyorum. Herkes bayılmıştı kokusuna. Bir de night var onu da çok beğendim kısmet olsa da alsam :)

Kızlar eşimle kötü olmamak için altınları bıraktım. Ama sözünüde aldım eşimden yaza her türlü o altını bize vercekler.

Bunları bilmiyorum ama victoria diye bir parfümü var bayıla bayıla kullandım bitti bitecek çok üzülüyorum. Herkes bayılmıştı kokusuna. Bir de night var onu da çok beğendim kısmet olsa da alsam :)
Bende normalde istanbuldayken magazasına gidip kokularina hep bakmistim cogu parfumunun ve cok guzellerdi. Ama tabi hafizamda kalmadi hangisi hangisidir die :) okadr kokuya bakmistimki ama cogusu guzeldi :)

Oyle kuzum bakalim ne dicekler mauista belli.olucak yapcaklarmi yapmicaklarmi

AMİN kuzucum hepimiz INŞALLAH
Senin mutlu olmana cok sevindimmmmm yubiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…