- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kızlar bişi sorcam siz ne düşünüyosunuz merak ettim. kendi soyadınızı kullanacakmısınız evledikten sonra. ben çok kararsız kaldım.
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım. tarihiniz ve e
Benimkinin de soyadı uzun gel benim soyadımı sen al dedim ama istemediBen istiyorum, ama nişanlı beyefendi istemiyor, benim kendi soyismimde uzun 8 harfli :)
Ben istiyorum, ama nişanlı beyefendi istemiyor, benim kendi soyismimde uzun 8 harfli :)[/sürekli kulllanılacaksa yükten baska bişi değil hayatı zorlaştırma diye düşünüyorum. ama kimlikte de durdun istiyorum 26 senedir onunla anıldım ben biz bir bütünüz
Dimiiiiii akşam olsada gitsekkkkkkAyyy ne güzel şeyler varmııışşş
öle bişeyi teklif bile edememBenimkinin de soyadı uzun gel benim soyadımı sen al dedim ama istemedi
Gayet mantıklı bi fikirmiş ama işteee değerinin bilememiş...Benimkinin de soyadı uzun gel benim soyadımı sen al dedim ama istemedi
Dimiiiiii akşam olsada gitsekkkkkk
sana yazdıgımda yarım kalmış. canım tarihiniz ve eviniz hayırlı olsun. aşkla huzurla mutlulukla oturun bir ömür inşallahh
Teyzeler çoktan gitmiştirAkşama kadar bitirmezlerse ne ala
Parayı bulan o meşhur şahsa selamlar benden !
Valla öyle zor kii bi de iki yerde olacakmış o daha da zorr..
Ben zaten bu kararsızlıkla sonunda kına falan yapamicam galibaa
Teyzeler çoktan gitmiştironlar napcak cupcakeli tabakları bize bıraksınlarr
ben göremedim kızlar nerden bakıyosunuzDimi ama
Evet öyle olucak kısmetse, burdaki düğünü çok teferruatlı yapmasam mı diye düşünüyorum, bu seferde herkes diğer düğüne gelemicek
ben göremedim kızlar nerden bakıyosunuz
Merhaba canımmm
Çok geçmiş olsuuunöpüyorum seni dikkat et kendine
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederizBende çok aşığımm sözlüme ve onun yanında güzel olmaktan çok doğal olmayı seviyorum o da bana hep der zaten buluştuğumzda görüştüğümüzde uzun uzun hazırlanmana gerek yok ben seni doğal halinle daha çok seviyorum der Canımın içi o beniimmmm Aşk'a geldim
Hayırlı uğurlu olsun canııım :) İlk misafirin olurum belkiim
Günaydın canım :) :)
Ayyy görmedim ben neler gelmiiş ki bakim hemencikk, inşallah kalır yaaa
Günaydın canıım :)
@tubbb Günaydın canıım
Kızlar azıcık az konuşun yaa aaaaa a oku oku bitmediii
tesekkür ederimm yaa gercekten çok güzellermiş
yorum okumaktan bişey yazamıyorum
Çok sağol canım benim, adresi biliyorsun zaten sen :) Bekliyorum yavru kuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?