bizde yapmadık aman sakın getirmesinler evde koycak yer bile bulamıyosun... alınanlar zaten kullanılmıo bakıp bakıp duruyon hiç gerek yok yaniiBiz de bavul yaptık sandık yerine :) Ama nişan tam olarak nişan gibi olmayınca bavulum ve nişan çikolatam hala nişanlımın evinde :)
kız 2 saat yoldaydım ne çok konuşmuşsunuz
:)) ayyy bizimkide herşeye karışcak illa koltukları spor alalım diyo hayır baska bsey alcaz diyorum.. bıraksa ben tek basıma da secerim ama korkuyo evin heryerini pembe mor yaparım diyeBoz daha cok heyecanlyz erkeklere gore sanki kuzum.dimi biz esylari nisanlmla almstik.ben koltuk takimi dun attgmla deistrdm bu yeni model die dun nisanlima esyayi deistrdm dedim hmm icine sinmesine sevdnim ii yapmissin dedi okadar
Senin tarih neydi canıım?
kızlar bişi sorcam siz ne düşünüyosunuz merak ettim. kendi soyadınızı kullanacakmısınız evledikten sonra. ben çok kararsız kaldım.
:)) ayyy bizimkide herşeye karışcak illa koltukları spor alalım diyo hayır baska bsey alcaz diyorum.. bıraksa ben tek basıma da secerim ama korkuyo evin heryerini pembe mor yaparım diye
canım dün bu konudan bahsetmiştim benkızlar bişi sorcam siz ne düşünüyosunuz merak ettim. kendi soyadınızı kullanacakmısınız evledikten sonra. ben çok kararsız kaldım.
Bazi adetlerde cok sacma zaten one ya rahatt olmak.lzm biraz dimi kuzum
Haha ayy benimkinin de en büyük korkusu. Burası Barbie evi mi Allah aşkına o evde ben de yaşicam nolur şu renkleri ou düşünüerek seç diyo. Pembe kahve fincanı bakarkenki halini hiç unutmuyorum. Allah aşkına şununla beni hayal edebiliyomusun nasıl çay kahve içicem ben bu evde diyo:)) ayyy bizimkide herşeye karışcak illa koltukları spor alalım diyo hayır baska bsey alcaz diyorum.. bıraksa ben tek basıma da secerim ama korkuyo evin heryerini pembe mor yaparım diye
Ayy en zor soruu! Benim de aklımı kurcalıyo. Ben kullanmak istiyorum aslında . Uzun isim soyisimleri sevmiyorum ama soy adımı da bırakmak istemiyoruum. Ben de bakayım ne fikirler gelecek :)kızlar bişi sorcam siz ne düşünüyosunuz merak ettim. kendi soyadınızı kullanacakmısınız evledikten sonra. ben çok kararsız kaldım.
Ayyy benim telefona kaydettiklerimi görsennn :) kafamda çok şey var da para yokValla onu hic dusunrmden pembe yaptim salonupembeye aklmi taktim kuzim.bende yaaa
Ayy benimkinden yakııın :)AGSUTOS 1 kuzum INŞALLAH
Seninki tatlim
Aaaa bıcak la fincan falan aldım bende gecen gün yine pembe evet diyoHaha ayy benimkinin de en büyük korkusu. Burası Barbie evi mi Allah aşkına o evde ben de yaşicam nolur şu renkleri ou düşünüerek seç diyo. Pembe kahve fincanı bakarkenki halini hiç unutmuyorum. Allah aşkına şununla beni hayal edebiliyomusun nasıl çay kahve içicem ben bu evde diyo
Ayy en zor soruu! Benim de aklımı kurcalıyo. Ben kullanmak istiyorum aslında . Uzun isim soyisimleri sevmiyorum ama soy adımı da bırakmak istemiyoruum. Ben de bakayım ne fikirler gelecek :)
Ayyy benim telefona kaydettiklerimi görsennn :) kafamda çok şey var da para yok
Günaydın hanımlar :)
Günaydınnn canlarımmmm
Hoşgeldin canım beniiimm
Günaydın kızlarrr :)
Gunaydin prenses
İşe gelir gelmez buraya geldiim, ilk günaydın benden olsun diyecektim ki bi baktım burada Günaydınlar havada uçuşmuuuş
Herkesciklere Günaydınnnnn
günaydın bayanlarr
geçmiş olsun canım. tarihiniz ve eHerkese merhaba hatunlar :)
Pazar gecesinden beri hasta yatıyorum yahu,Evde bile ayakta gezemiyordum..Yatmaktan sırtım ağrıdı..Allah kimseyi yataklara koymasın, herkese şifa versin. Uzun zamandır böyle hastalandığımı hatırlamıyorum..Bağışıklık sistemim çökmüş resmen..Ciğerlerimi üşütmüşüm , nasıl becerdiysem,3 gün rapor verdi doktor..Bugün mecbur işe geldim ama boşu boşuna çünkü iş yok :)
Bu arada kısmetse düğün tarihimiz kesinleşti 05.09.2015 ,Kına gecesi içinde 03.09.2015 düşünüyoruz..Düğün mekanı tutuldu..İstanbulda olacak kına için daha yer bakmadık, hafta içi diye bir rahatlık söz konusu :) Evi de tuttuk, bu hafta sonu nişanlım (ilk defa yazdım sanırım, hala alışamadım) taşınıyor..:)
Haha yazık onlara da yaaaa çok gülüyorum vallaaaAaaa bıcak la fincan falan aldım bende gecen gün yine pembe evet diyo
Ben de Avrupa yakasında bakıyorum vallahi
Ama ben kararsızım sıradan bir mekan bulup organizasyon şirleti mi tutsam, yoksa paraya mekan için kıyıp onu boşmu versem ?
Senin var mı öyle bi düşünceen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?