2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biz de bavul yaptık sandık yerine :) Ama nişan tam olarak nişan gibi olmayınca bavulum ve nişan çikolatam hala nişanlımın evinde :)
bizde yapmadık aman sakın getirmesinler evde koycak yer bile bulamıyosun... alınanlar zaten kullanılmıo bakıp bakıp duruyon hiç gerek yok yanii

Boz daha cok heyecanlyz erkeklere gore sanki kuzum.dimi biz esylari nisanlmla almstik.ben koltuk takimi dun attgmla deistrdm bu yeni model die dun nisanlima esyayi deistrdm dedim hmm icine sinmesine sevdnim ii yapmissin dedi okadar
:)) ayyy bizimkide herşeye karışcak illa koltukları spor alalım diyo hayır baska bsey alcaz diyorum.. bıraksa ben tek basıma da secerim ama korkuyo evin heryerini pembe mor yaparım diye

kızlar bişi sorcam siz ne düşünüyosunuz merak ettim. kendi soyadınızı kullanacakmısınız evledikten sonra. ben çok kararsız kaldım.

Dun konusmustuk biz bu konuyuu bende isitomda benim.iki adim var iki soyad siknnti olur 2 adi soyleyip 2 soyadi soyleyene kadar nefesim kesilir valla

:)) ayyy bizimkide herşeye karışcak illa koltukları spor alalım diyo hayır baska bsey alcaz diyorum.. bıraksa ben tek basıma da secerim ama korkuyo evin heryerini pembe mor yaparım diye

Valla onu hic dusunrmden pembe yaptim salonu pembeye aklmi taktim kuzim.bende yaaa

Haha ayy benimkinin de en büyük korkusu. Burası Barbie evi mi Allah aşkına o evde ben de yaşicam nolur şu renkleri ou düşünüerek seç diyo. Pembe kahve fincanı bakarkenki halini hiç unutmuyorum. Allah aşkına şununla beni hayal edebiliyomusun nasıl çay kahve içicem ben bu evde diyo
kızlar bişi sorcam siz ne düşünüyosunuz merak ettim. kendi soyadınızı kullanacakmısınız evledikten sonra. ben çok kararsız kaldım.
Ayy en zor soruu! Benim de aklımı kurcalıyo. Ben kullanmak istiyorum aslında . Uzun isim soyisimleri sevmiyorum ama soy adımı da bırakmak istemiyoruum. Ben de bakayım ne fikirler gelecek :)

Aaaa bıcak la fincan falan aldım bende gecen gün yine pembe evet diyo

Günaydın hanımlar :)

Günaydınnn canlarımmmm

Hoşgeldin canım beniiimm

Günaydın kızlarrr :)

Gunaydin prenses

İşe gelir gelmez buraya geldiim, ilk günaydın benden olsun diyecektim ki bi baktım burada Günaydınlar havada uçuşmuuuş
Herkesciklere Günaydınnnnn

günaydın bayanlarr

günaydın kızlar

geçmiş olsun canım. tarihiniz ve e

Ben de Avrupa yakasında bakıyorum vallahi
Ama ben kararsızım sıradan bir mekan bulup organizasyon şirleti mi tutsam, yoksa paraya mekan için kıyıp onu boşmu versem ?
Senin var mı öyle bi düşünceen

Şöylede bir durum var, biz farklı şehirlerde düğün yapıyoruz..Yani gerçek düğün başka bir ilde olacak..Ama istanbulda olan da düğün görünümlü kına olacak :) Burda çok para harcamak istemiyorum ama pastasız , organizasyonsuz nasıl olacak hiç bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…