Ben gördüüm bi de yatak örtüleri vardı morunu almak istiyorum ama kesin kalmaz!Ayyyy a101 deki cupcake li şeyleri gördünüz müüüü ? akşama kalsaa bari
Ayyyy a101 deki cupcake li şeyleri gördünüz müüüü ? akşama kalsaa bari
sana yazdıgımda yarım kalmış. canım tarihiniz ve eviniz hayırlı olsun. aşkla huzurla mutlulukla oturun bir ömür inşallahhŞöylede bir durum var, biz farklı şehirlerde düğün yapıyoruz..Yani gerçek düğün başka bir ilde olacak..Ama istanbulda olan da düğün görünümlü kına olacak :) Burda çok para harcamak istemiyorum ama pastasız , organizasyonsuz nasıl olacak hiç bilmiyorum :)
Aminn canım hepmizin inşallahCok tatlisin INŞALLAH diledgn olur kuzucum
Parayı bulan o meşhur şahsa selamlar benden !Şöylede bir durum var, biz farklı şehirlerde düğün yapıyoruz..Yani gerçek düğün başka bir ilde olacak..Ama istanbulda olan da düğün görünümlü kına olacak :) Burda çok para harcamak istemiyorum ama pastasız , organizasyonsuz nasıl olacak hiç bilmiyorum :)
bak canımmOne kuzu
Ben daha yatak örtüsü almadım kendime bi tane alıcam sadece ona karar veremedim amaBen gördüüm bi de yatak örtüleri vardı morunu almak istiyorum ama kesin kalmaz!
Gerçi annem alırsam eve sokmicak benii. Var zaten napıcaksın başka yatak örtüsünü, çok örtüceksin ya zaten diyo
daha onun haberi yok bu konudan ben bi karar vereyim onla konusurum diorumcanım dün bu konudan bahsetmiştim bensevdiğin ne diyor bu duruma bence karar vermeden önce onunla bir konuş benimki istemiyor çünkü
bizde yapmadık aman sakın getirmesinler evde koycak yer bile bulamıyosun... alınanlar zaten kullanılmıo bakıp bakıp duruyon hiç gerek yok yanii
Annem de bi tane yeter diyo. Aman almayayım o zaman. Pembesi var bi de moru olsun istemiştim sadeceBen daha yatak örtüsü almadım kendime bi tane alıcam sadece ona karar veremedim ama
bak canımm
Herkese merhaba hatunlar :)
Pazar gecesinden beri hasta yatıyorum yahu,Evde bile ayakta gezemiyordum..Yatmaktan sırtım ağrıdı..Allah kimseyi yataklara koymasın, herkese şifa versin. Uzun zamandır böyle hastalandığımı hatırlamıyorum..Bağışıklık sistemim çökmüş resmen..Ciğerlerimi üşütmüşüm , nasıl becerdiysem,3 gün rapor verdi doktor..Bugün mecbur işe geldim ama boşu boşuna çünkü iş yok :)
EVLİLİK VE AŞK
Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu,
saçları taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını
sevmek kolaydır.
Aslında aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan
uyandırdığındaki en sinirli hali ile de kabul
edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla
kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanapede
yastıklara sarılıp sızmışken bile şevkatle
okşayabilmektir.
Buna katlanamayanlar zaten aşık değillerdir.
Zira aşıksan, aynı havayı solumak bile zevk verir. hep
beraber olmak istersin. banyodan gelen su sesi bile
onun evde olduğunun işaretidir ve huzur verir.
Ütülediğin gömleğin ona ne kadar çok yakışacağını
düşünürsün.
Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini hayal edersin.
Bin tane ayakkabısı varken binbirinciye sahip olmaktan
mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan
vazgeçersin.
Zamanla almaktan çok, birşeyler vermekten mutluluk
duyduğunu keşfedersin
Can Dündar yazmışş, bu kısmı çok hoşuma gitti beniiim.
Gerisi pek aşk dolu değildi , aşk olmayan şeyle bizim işim olmaz diye düşündüm , bu kısmı sizinle de paylaşmak istedim
Bu arada kısmetse düğün tarihimiz kesinleşti 05.09.2015 ,Kına gecesi içinde 03.09.2015 düşünüyoruz..Düğün mekanı tutuldu..İstanbulda olacak kına için daha yer bakmadık, hafta içi diye bir rahatlık söz konusu :) Evi de tuttuk, bu hafta sonu nişanlım (ilk defa yazdım sanırım, hala alışamadım) taşınıyor..:)
Bu arada günaydınlar herkesee
Ayyyy a101 deki cupcake li şeyleri gördünüz müüüü ? akşama kalsaa bari
günaydın kızlar :)
onu sen lamaya git o zman canım ben çikolatamı almaya geldim diyeÇikolataları yeseydim bari
Ne demek canım :) haftaya gelcek olanlarada bayılırsın bak ben almıştım bi çoğundanFondu setide var supermisss bende ugrarim.bugun cok saol tatlimm ya iyiki söyledin
Al da ikram et bizedeeee gelin kız çikolatası yiyelimmÇikolataları yeseydim bari
Rica ederiiim:)Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederizBende çok aşığımm sözlüme ve onun yanında güzel olmaktan çok doğal olmayı seviyorum o da bana hep der zaten buluştuğumzda görüştüğümüzde uzun uzun hazırlanmana gerek yok ben seni doğal halinle daha çok seviyorum der Canımın içi o beniimmmm Aşk'a geldim
Yükledim resmini canım :))Merhaba canımmm
Çok geçmiş olsuuunöpüyorum seni dikkat et kendine
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederizBende çok aşığımm sözlüme ve onun yanında güzel olmaktan çok doğal olmayı seviyorum o da bana hep der zaten buluştuğumzda görüştüğümüzde uzun uzun hazırlanmana gerek yok ben seni doğal halinle daha çok seviyorum der Canımın içi o beniimmmm Aşk'a geldim
Hayırlı uğurlu olsun canııım :) İlk misafirin olurum belkiim
Günaydın canım :) :)
Ayyy görmedim ben neler gelmiiş ki bakim hemencikk, inşallah kalır yaaa
Günaydın canıım :)
tasarimcibayan Günaydın canıım
Kızlar azıcık az konuşun yaa aaaaa a oku oku bitmediii
Ne demek canım :) haftaya gelcek olanlarada bayılırsın bak ben almıştım bi çoğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?