Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oldun kuzucum?Günaydın canım :)
Nasıl oldun kuzucum?
İyiyim şükür canım sporla savaş veriyorum. 3 ayım kaldı ya diyet işine biraz daha sarıldımBiraz daha iyiyim çok şükür :) Sen nasılsın?
İyiyim şükür canım sporla savaş veriyorum. 3 ayım kaldı ya diyet işine biraz daha sarıldım![]()
Kolay gelsin canım basarılar..Kalori programı önermişti yaİyiyim şükür canım sporla savaş veriyorum. 3 ayım kaldı ya diyet işine biraz daha sarıldım![]()
Aynen yaa hiçbir şey yapasım yok ama vakit yaklaşıyor işteAslında benimde sıkılaşmam lazım, ilk kilo vermem lazım tabi :) Ama böyle havalar da da kolumu kaldırmak istemiyorum :)
Aaaaa ben onu görmemişimKolay gelsin canım basarılar..Kalori programı önermişti yakafein_ ben onun sayesinde 3 kilo verdim 20 gün filan oldu:)
canım uygulamanın adı fat secret.Aaaaa ben onu görmemişimne zaman verdi canım bi bakayım ben. Tebrik ederim seni de darısı başıma
![]()
ayy ben de hemen bakıormmcanım uygulamanın adı fat secret.
Kendi anatomik özelliklerini gireceksin ona göre günlük kaç kalori alman gerektiğini hesaplıyor.
O hesaptaki kaloriyi aşmazsan kilo veriyorsun:)
Her yediğin öğünü programa giriyorsun limitine kaç kalori kalmış görüyosun daha da yemek yiyemiyosun zaten![]()
Market bile 15 dk uzaklıkta a101 hiç yokamin kuzummm :)
kızlar sabahta bi sıra oluyor uuuf. varsa işyerinize yakın çıkıp alın![]()
bak canım bak:)ayy ben de hemen bakıormm![]()
Ben de hemen konuya dahil olayım mademm :)anım uygulamanın adı fat secret.
Kendi anatomik özelliklerini gireceksin ona göre günlük kaç kalori alman gerektiğini hesaplıyor.
O hesaptaki kaloriyi aşmazsan kilo veriyorsun:)
Her yediğin öğünü programa giriyorsun limitine kaç kalori kalmış görüyosun daha da yemek yiyemiyosun zaten
Oralara isim yazılıyo dimiii :) seviyorum böyle şeyleriMerhaba kızlar hepinize..
Napıyorsunuz nasılsınız bakalım görüşmeyeli.
Ben kendi kendime sevgililer günü hediyesi aldım bakın bakalım begenecek misiniz
Eki Görüntüle 1411504
evet canım sağa sola isimlerimizi ortadakine de baş harflerimizi arada sonsuzluk işareti ile yazdırdım:)Oralara isim yazılıyo dimiii :) seviyorum böyle şeyleri
İndir indirBen de hemen konuya dahil olayım mademm :)
İndireyim de 2 kilo daha vereyim inşallah!![]()
Ayy hemen telefona indiriyorumbak canım bak:)
ben birde her sabah 1.5 litre su alıyorum işe gelirken tüm gün masamda bitiriyorum onu mecbur..Suyunda etkisi vardır.
Güle güle kullan canım :)evet canım sağa sola isimlerimizi ortadakine de baş harflerimizi arada sonsuzluk işareti ile yazdırdım:)
ben 2 litre en az zaten içiyorum günlük ama 4 5 senedir böyle.. ben 3 sene önce diyet yaptım o zaman 63 ile başladım 52 ye kdr düştüm şimdi 55 oldum o da beni çok rahatsız ediyor. diyetten kalan alışkanlıklarım var tabi bol su içmek gibi..bak canım bak:)
ben birde her sabah 1.5 litre su alıyorum işe gelirken tüm gün masamda bitiriyorum onu mecbur..Suyunda etkisi vardır.