- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Niye pantolon bedenimiz ki ama olmaz valla benim zaten sıkıntım orda üst beden göbek değilki sormaa bunukızlar bedenleriniz kaç peki? özellikle pantolon bedeniniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye pantolon bedenimiz ki ama olmaz valla benim zaten sıkıntım orda üst beden göbek değilki sormaa bunukızlar bedenleriniz kaç peki? özellikle pantolon bedeniniz
36-38 arası git gel yaşıyorum benkızlar bedenleriniz kaç peki? özellikle pantolon bedeniniz
Ben bi bardakla siftahı yaptım bakalımBen 1.5 litreyi yarıladam sabahtan beri.Acıktım şimdi yadaha içemem yemeğe kadar, midem dolmasın yemeğe yer kalsın
![]()
Ayy ben 54 üm şuan 50 olsam yeterdi aslındaaaaslında bana da 52 filan yeter ama ben çok takıntılıyım48 olsam filan çok mutlu olurm
Öyle oluverdi kuzu ya. Kesin bişey yok ama işte maddi durumdan ötürü baya bi ötelenecek gibi görünüyor.Bende özledim burayı, biraz toparlanıp geleyim dedim ama bu seferde hasta oldum :) Amin canım çok sağol, bu arada eski sayfalar bir göz gezdirdim de 2017 demişsin tarih olarak?
amaan hep öyle birileri mutlaka konuşur. İşleri güçleri yok, sen tıka kulaklarınıVallahi ayıp olur mu bilmiyorum ama uymuyorum ben adetlere falan, Tabi acayip laf yiyorum insanlardanBenim işlerim hep bir garipmiş öyle diyorlar
![]()
Ben ikisini de kullanmak istiyorum ama nişanlım istemiyor nasıl çözeriz bilemiyorum. KAç yıldır bu isimleyim yabancı biri olucakmışım gibi geliyorkızlar bişi sorcam siz ne düşünüyosunuz merak ettim. kendi soyadınızı kullanacakmısınız evledikten sonra. ben çok kararsız kaldım.
Ya bana niye 1400 veriyorBende Türkce canım..Telefon yüzündendir o:)
Bana 1800 verdi çünkü ben 60 diye girdim kilomu en başta ve masabaşı iş aktivitemden dolayı daha az yemem gerekebilir.
Şimdi 56.8 im sabah tartıldım:)
Ben günde 1 bardak su ile yetindiğimden bende su işe yaramıstır..
Bi ara çok pis gaza gelmiştim 1.5 lt sürahiyi bitirip üzerine bi kaç bardak daha içiyordum ama yine bıraktım su içmeyi. Göz altları da morarıyo içmeyinceHadi bakalım umdugumuz sonucları alırız inşallah
Bende hiç içemiyorum su off..Gözümün önünde şişe ekranın yanında işkence gibi içmek ama işte mecbur![]()
O zaman alt beden aynıı gibi 27 giyiyorum kotta ben. Ahh 26 giymişliğim bile vardır.. Ama ben alttan hiç şikayetçi değilim. Azıcık göbek var o gitse yetercok kötü yerden sordun canım..kotta 27/28 benim.Kumaşta 38..
Kalçalarım kardashian kardeşlerdeki gibi oval oldugundan bence daha büyük gözüküyor![]()
Sen baya sıfır beden olmak istiyorsun:)))aslında bana da 52 filan yeter ama ben çok takıntılıyım48 olsam filan çok mutlu olurm
Ben kendime kıyamadım 54 den 51 e inmek istedimYa bana niye 1400 veriyor54ten 50ye inmek istediğimi yazdım. Aynen hiç de su içmiyorum ben ya :/
Boyun ve yaşınla ilgili olabilir canım günlük aktiviten masabaşı mı seninde?Öyle oluverdi kuzu ya. Kesin bişey yok ama işte maddi durumdan ötürü baya bi ötelenecek gibi görünüyor.
amaan hep öyle birileri mutlaka konuşur. İşleri güçleri yok, sen tıka kulaklarını
Ben ikisini de kullanmak istiyorum ama nişanlım istemiyor nasıl çözeriz bilemiyorum. KAç yıldır bu isimleyim yabancı biri olucakmışım gibi geliyor
Ya bana niye 1400 veriyor54ten 50ye inmek istediğimi yazdım. Aynen hiç de su içmiyorum ben ya :/
Bi ara çok pis gaza gelmiştim 1.5 lt sürahiyi bitirip üzerine bi kaç bardak daha içiyordum ama yine bıraktım su içmeyi. Göz altları da morarıyo içmeyince
Canım 42 benim xl yadakızlar bedenleriniz kaç peki? özellikle pantolon bedeniniz
Ya benim beden değilde şekilde sorun var bence:)) yayık oldugundan büyük gözüküyor, benim pantolonuma sıgamayan arkadaşlarım bende daha kalcasız/basensiz çıkıyor fotograflarda...Bölgesel sporla erir herhalde o kısımlarda.O zaman alt beden aynıı gibi 27 giyiyorum kotta ben. Ahh 26 giymişliğim bile vardır.. Ama ben alttan hiç şikayetçi değilim. Azıcık göbek var o gitse yeter
AAA daha ne istiyorsun tatlım fitsin işte programa göre :)))yya kızlar benim 173 boyum kilom 68 bana mevcut ağırlığınız düşük diye vermio delimi nee
165 boyum da ama. Masabaşıyım aktivitem yok aynı şekilde.Ben kendime kıyamadım 54 den 51 e inmek istedim
ama 2000 verdi banaa. Boy mu etkledi dicem de standart bir boyum var yani üstünde değilim belki de altındayım![]()
Öyle ama kendimi bildim bileli böyle bu. Yazın bile 2 günde 1 bardak su içip geçirmişliğim vardır. Çok içince midem bulanıyor çok kötü vallahi böbreklerim iflas edecek çok korkuyorumBoyun ve yaşınla ilgili olabilir canım günlük aktiviten masabaşı mı seninde?
Ama dikkat et göz altların morarıyorsa ciddi sorunlar çıkabilir ilerde, sen zorlada olsa mutlaka su içmelisin.
Evet canım o zaman sebep tam da bahsettiğin gibii.. Şekil de önemli. Olmadığı gibi gösteriyo insanı işte böylee.Ya benim beden değilde şekilde sorun var bence:)) yayık oldugundan büyük gözüküyor, benim pantolonuma sıgamayan arkadaşlarım bende daha kalcasız/basensiz çıkıyor fotograflarda...Bölgesel sporla erir herhalde o kısımlarda.
Göbek eritmekte bölgesel çalışmayla olur herhalde canım..Benim göbek vs sorunum yok hep alt kısım![]()
Ben ortaokuldaSen baya sıfır beden olmak istiyorsun:)))
Boyun kaç canım senin? Ben o kiloda olduğum zamanlarda lisedeydim herhalde![]()
Aynı boydayıııızzzzzzyya kızlar benim 173 boyum kilom 68 bana mevcut ağırlığınız düşük diye vermio delimi nee
İlgiiinç. Boyunda benden uzun yani 5 cm65 boyum da ama. Masabaşıyım aktivitem yok aynı şekilde.
Ama şimdiden önlem alman lazım su içerek.. Böbrek cok sinsi bir organ ilerler haberin olmadan ve dönüşü yok biliyosun165 boyum da ama. Masabaşıyım aktivitem yok aynı şekilde.
Öyle ama kendimi bildim bileli böyle bu. Yazın bile 2 günde 1 bardak su içip geçirmişliğim vardır. Çok içince midem bulanıyor çok kötü vallahi böbreklerim iflas edecek çok korkuyorum![]()
benimde 60 hedefim hatta daha azı olsada olur bir kaç kilo fazlada olurBen ortaokulda
Aynı boydayıııızzzzzzSen bende daha zayıfsın ama
Kuzu 3 ayda 60a inmeyi planlıyorum senin hedef ne?
Bence bi yanlışlık var seninkinde canım imkansızz165 boyum da ama. Masabaşıyım aktivitem yok aynı şekilde.
Öyle ama kendimi bildim bileli böyle bu. Yazın bile 2 günde 1 bardak su içip geçirmişliğim vardır. Çok içince midem bulanıyor çok kötü vallahi böbreklerim iflas edecek çok korkuyorum![]()
Ayy üşengecliğimiz aynı canım seninle:)))Evet canım o zaman sebep tam da bahsettiğin gibii.. Şekil de önemli. Olmadığı gibi gösteriyo insanı işte böylee.
Aynen spor lazım ama ben hiiç spor insanı değilim yaa. Evde otur işte otur. Bi durak i,çin otobüse minibüse binen insandan ne beklersin ki![]()
kuzu ben de 27 giyiyordum artık zorluyorum patlıcak gibi oluyocok kötü yerden sordun canım..kotta 27/28 benim.Kumaşta 38..
Kalçalarım kardashian kardeşlerdeki gibi oval oldugundan bence daha büyük gözüküyor![]()
ahahha kuzu basen çalış o zamanNiye pantolon bedenimiz ki ama olmaz valla benim zaten sıkıntım orda üst beden göbek değilki sormaa bunu![]()
ben de 50 olmak istiyorummmm36-38 arası git gel yaşıyorum ben
Ben bi bardakla siftahı yaptım bakalımYalnız çekmecedeki çkolata deposunu eritmezsem içim rahat etmeeez
Ayy ben 54 üm şuan 50 olsam yeterdi aslındaaa![]()
26 giysem dans ederimmmO zaman alt beden aynıı gibi 27 giyiyorum kotta ben. Ahh 26 giymişliğim bile vardır.. Ama ben alttan hiç şikayetçi değilim. Azıcık göbek var o gitse yeter
1.68 kuzumSen baya sıfır beden olmak istiyorsun:)))
Boyun kaç canım senin? Ben o kiloda olduğum zamanlarda lisedeydim herhalde![]()
ama senin fotonu gördm hiç 42 gibi durmuyosnnCanım 42 benim xl yada![]()