Ahahah 2 ay o elbisede düzgün görünücem diye ne hallere düştüm. Hayatımda daha önce kalori diyet gibi kavramlar hiç olmamıştıBundan sonra bişey yemeden önce sana sorucam haa
Ben nerede düğün yapıcam yahu, fiyatlar almış başını gitmişşşşş
Düğünü teknede falan yaparsak can kurtaran niyetine kullanırlar artıkEveeet
Ben hayır işlemeye gelmişim bu dünyaya
Bu uğurda yemeyeceğim tatlı ayy yapmayacağım şey yok yanii
Eveet çok zor senin de işin. Sana iki kat kolaylık diliyorum. Ben iki yerde yapacak olsam şuan keçiler kaçmıştı muhtemelen
Aaa hadi ya :) Taa memleketimden kalk gel yanımaa işe bak :)
Gel de komşu olalım o zaman :)
bende öyleydimbir kilo alınca sevinçten havaya uçuyordum ki yaş ilerledikçe birde hareketlerin azaldıkça kilo alıyorsun ben kilo almak için çok yerdim hiçte almazdım şimdi o alışkanlık devam ettiği için şuan 54 kilo oldum ve bir sene içinde aldım nasıl aldım bilmiyorum
Yiyom yiyom kilo almıyom (Bir daha haber alınamadı)
Ben de senin gibiydim kızkene işte evlendikten sonra çoluk çocuk böyle kalınmıyo
Kız sen de mii. Üstte verdiğim aynı cevap senin için de geçerli
Ayy yada bi sayfa açıp tekne organizasyonları için %100 doğal simit bulunur diye satsak mı kiDüğünü teknede falan yaparsak can kurtaran niyetine kullanırlar artık
Yer olarak gerçekten güzel bi yer ama düğünden önce iyice konuş ekstra para çıkarma huyları var canım atıyorum kuruyemiş almışlardı ama paket halinde böyle onları dağıttırmadılar tabaklara koyup kendileri servis yaptırdı ve ekstradan para istedilerNasıldı peki memnun kaldınızmı hizmetten ortamdan ? Hayırlısı olsun sizin düğün ne zamandı ?
Aynı ben gibisin sen de, alışık değiliz ya, minicik göbek diyorum işte, başkasına göre göbek bile değil ama ben rahatsız oluyorum nedense..Kızlar merhabalar :) yoğunluktan giremiyorum siz de fazlasıyla hızlısınız yahu :)
şöyle bir göz gezdirebildim yazdıklarınıza ancak :)
Olalım ya ne güzel çok sevindim :)
ay bende öyle ya 43 kiloydum ben ama hiç memnun deildim şimdi 52 olmuşum öğrencilik de aldım fazla ekmek tüketmekten ve stresden yanlarım oluştu diye düşünüyorumÇok değiller ama ben alışkın değilim sinir oluyorum onlara ıykk ..
ama ben bu halimden memnunum da sadece yanlarım gitsin die spor yapıyorum kızlar :) zaten ağzımı hiç ama hiç tutamam evde kız kardeşim bana sinir oluryiyip de almayanlar grubundanım onlara göre gece gündüz demeden yerim bu halime de şükür
Bizim 8 ağustosta teşekkür ederim :) seninde hayırlı olsunn :)Nasıldı peki memnun kaldınızmı hizmetten ortamdan ? Hayırlısı olsun sizin düğün ne zamandı ?
Evettt ya biraz pahalı oluyoo ben de kına mekanı bulamadım dahaBen nerede düğün yapıcam yahu, fiyatlar almış başını gitmişşşşş
Yer olarak gerçekten güzel bi yer ama düğünden önce iyice konuş ekstra para çıkarma huyları var canım atıyorum kuruyemiş almışlardı ama paket halinde böyle onları dağıttırmadılar tabaklara koyup kendileri servis yaptırdı ve ekstradan para istediler
Bizim 8 ağustosta teşekkür ederim :) seninde hayırlı olsunn :)
Hoşbullduk.. 24 yaşındayım izmirde yaşıyorum, mayısta aile arasında nişan eylülün 16sında da düğünümüz var inşallah. :))
Hoşbuldukk ne güzel kacında sizin düğün
Yok canm sadece internetten baktım bir kaç model öyle daha erken diye bakmıyodum :) sen baktın mı pekiiAnladım canım işletmeciler tanıdık gerçi ama belli olmaz ne olacağı dikkate alacağım önerini sağol :) Gelinlik falan bakıyormusun peki ?
Aynı ben gibisin sen de, alışık değiliz ya, minicik göbek diyorum işte, başkasına göre göbek bile değil ama ben rahatsız oluyorum nedense..
Hoşbulduk merhaba :)hoşgeldi canım :)
Yok canm sadece internetten baktım bir kaç model öyle daha erken diye bakmıyodum :) sen baktın mı pekii
2 çocuk doğurunca işte ben de önceden tığ gibiydim rüzgarda uçucan diyolardıYiyom yiyom kilo almıyom (Bir daha haber alınamadı)
Kız allah iyiliğini vermesinAyy yada bi sayfa açıp tekne organizasyonları için %100 doğal simit bulunur diye satsak mı ki. Para kazanalım boşver hayrı bize para lazım paraaa
Aha biri daha kaçırmış. Kızlar dağılmayalım lütfen boğazımıza sahip çıkıyoruzzkızlar yetişemiyorum size.en son mantı konusu geçiyodu canım istedi çok fenadiyetteyim öğlende gözleme yaptılar bende yedim kalabalık olunca.hiç iyi olmadı zaten
Evettt ya biraz pahalı oluyoo ben de kına mekanı bulamadım daha
Huff her şey para yaBende düğün görünümlü kına için bakıyorum ama Benim beğendiğim yerler kişi başı fiyat veriyor..Ee iki düğünde yemekli olursa altından kalkılmaz.Bana sadece mekan ve organizasyon lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?