2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar merhabalar :) yoğunluktan giremiyorum siz de fazlasıyla hızlısınız yahu :)
şöyle bir göz gezdirebildim yazdıklarınıza ancak :)

Olalım ya ne güzel çok sevindim :)

ay bende öyle ya 43 kiloydum ben ama hiç memnun deildim şimdi 52 olmuşum öğrencilik de aldım fazla ekmek tüketmekten ve stresden yanlarım oluştu diye düşünüyorum Çok değiller ama ben alışkın değilim sinir oluyorum onlara ıykk ..

ama ben bu halimden memnunum da sadece yanlarım gitsin die spor yapıyorum kızlar :) zaten ağzımı hiç ama hiç tutamam evde kız kardeşim bana sinir olur yiyip de almayanlar grubundanım onlara göre gece gündüz demeden yerim bu halime de şükür

Düğünü teknede falan yaparsak can kurtaran niyetine kullanırlar artık
Ayy yada bi sayfa açıp tekne organizasyonları için %100 doğal simit bulunur diye satsak mı ki . Para kazanalım boşver hayrı bize para lazım paraaa

Nasıldı peki memnun kaldınızmı hizmetten ortamdan ? Hayırlısı olsun sizin düğün ne zamandı ?
Yer olarak gerçekten güzel bi yer ama düğünden önce iyice konuş ekstra para çıkarma huyları var canım atıyorum kuruyemiş almışlardı ama paket halinde böyle onları dağıttırmadılar tabaklara koyup kendileri servis yaptırdı ve ekstradan para istediler

Aynı ben gibisin sen de, alışık değiliz ya, minicik göbek diyorum işte, başkasına göre göbek bile değil ama ben rahatsız oluyorum nedense..

Bizim 8 ağustosta teşekkür ederim :) seninde hayırlı olsunn :)

Anladım canım işletmeciler tanıdık gerçi ama belli olmaz ne olacağı dikkate alacağım önerini sağol :) Gelinlik falan bakıyormusun peki ?

Anladım canım işletmeciler tanıdık gerçi ama belli olmaz ne olacağı dikkate alacağım önerini sağol :) Gelinlik falan bakıyormusun peki ?
Yok canm sadece internetten baktım bir kaç model öyle daha erken diye bakmıyodum :) sen baktın mı pekii

kızlar yetişemiyorum size.en son mantı konusu geçiyodu canım istedi çok fena diyetteyim öğlende gözleme yaptılar bende yedim kalabalık olunca.hiç iyi olmadı zaten

Yiyom yiyom kilo almıyom (Bir daha haber alınamadı)
2 çocuk doğurunca işte ben de önceden tığ gibiydim rüzgarda uçucan diyolardı
Ayy yada bi sayfa açıp tekne organizasyonları için %100 doğal simit bulunur diye satsak mı ki . Para kazanalım boşver hayrı bize para lazım paraaa
Kız allah iyiliğini vermesin
kızlar yetişemiyorum size.en son mantı konusu geçiyodu canım istedi çok fena diyetteyim öğlende gözleme yaptılar bende yedim kalabalık olunca.hiç iyi olmadı zaten
Aha biri daha kaçırmış. Kızlar dağılmayalım lütfen boğazımıza sahip çıkıyoruzz (1 porsiyon iskender yedi)

Evettt ya biraz pahalı oluyoo ben de kına mekanı bulamadım daha

Bende düğün görünümlü kına için bakıyorum ama Benim beğendiğim yerler kişi başı fiyat veriyor..Ee iki düğünde yemekli olursa altından kalkılmaz.Bana sadece mekan ve organizasyon lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…