2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben mekan bulsam gerisini hallederim ya süslemedir falan sorun olmaz ama mekan da yok beğenmediğim öggghh dediğim küçük salonlar 2bin diyo Ayy biz yemekli falan düşünemedik valla deli gibi fiyatlar çıktı

Herkes de aynı dert iki sene öncesine kadar yolda kız ne kadar zayıf diye gösteriyorlardı şimdi kilo vermeye çalışıyorum daha doğrusu göbek gitsin diye

Kızlar bu form pirinç patlakları var ya onlar da süper he. Tok tutuyo bi de kalorisi çok düşük

Aa aşkolsun senin yerine de bir tabak yicem üzülme sen

benim eve gitmem 7-8 i buluyor bende mantı yicem içli köfte yiyebilirdim ama o saate yapamam kızlar söyleyince canım çekti yahu
Ya ben içli köfte bir kere yedim dışarıda, beğenmedim. Belki de o kötü yapılmıştı bilemiyorum.

Ye kızzz ben yiyemiyorum sen yeee
Senin yerine de yerim kardeş

Herkes de aynı dert iki sene öncesine kadar yolda kız ne kadar zayıf diye gösteriyorlardı şimdi kilo vermeye çalışıyorum daha doğrusu göbek gitsin diye
Canım hoşgeldin bu arada :)

Benim pierre cardin güpür modeller var çok hoşuma gidiyo onlarr

Benimde güpür lü dantelli olacak inşallah

Hoşbuldukk :)

benim eve gitmem 7-8 i buluyor bende mantı yicem içli köfte yiyebilirdim ama o saate yapamam kızlar söyleyince canım çekti yahu
form bisküvi diyorum ceviz diyorum yoğurt diyorum canınız çekmiyo hep böyle pis pis şeyleri çeksin zaten
Ye canım ye yarasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…