Benim de karnım acıktı ya sizin yüzünüzdenMantı istiyor canım, hazır mantı yapayım bari eve gidince..
Mantı sossuz haliyle 500 kalori kızlar ona göreImm o da güzel fikirmişş. Bol soslusundaaan
Hoşgeldin aramıza :)Herkese selam kızlar eylül geliniyim bende kısmetse
Boyun kaç seninnYa bende alıyorum mesela 46 kiloydum işe girmeden önce evdekilerde hep bi 50 olsan tam olucaksın falan derdi şimdi 49 kiloyumm :) bende istiyodum almayı . Ama hiç göstermiyorum 49Bir de bende masabaşı çalıştığım için direk göbeğe gidiyo onun içinde haftasonları vaktm oldukça yürüyüş yapıyorum ya da minibüsten bir kaç durak önce inip eve yürüyorum
Çok güzell hayırlısı olsun inşallah
Boyun kaç seninn
Haha kaloricibaşı geldi haanıım!Mantı sossuz haliyle 500 kalori kızlar ona göre
Hoşgeldinnnn bende izmirliyim :)Hoşbullduk.. 24 yaşındayım izmirde yaşıyorum, mayısta aile arasında nişan eylülün 16sında da düğünümüz var inşallah. :))
Hoşbuldukk ne güzel kacında sizin düğün
HoşbuldukkkMantı sossuz haliyle 500 kalori kızlar ona göre
Hoşgeldin aramıza :)
Boyun kaç seninn
5 Eylül bizimki :)
Hoşgeldinnnn bende izmirliyim :)
Söyle valla merak ettim. Çok az kilon valla şok oldumAyyy niye öyle şaşırdın :) Söylesem mi boyumu bilemedim şimdi
Etti bi günlük yemek :)Haha kaloricibaşı geldi haanıım!
Sossuzda olmayacağına göre ekle üstüne bi 150-200 kalori daha ooh!
Teşekkür ederiz
Dokunmak yok o cicilereAynenn sanayinin ortasında market bile yok. Ama çekmecemde ciciler varAkşamı da atlatırsak tamamdıır
Sen varya tam dayaklıksın
GötürrrrBenim fazlam yokk yiyebilirim :) :)
Söyle valla merak ettim. Çok az kilon valla şok oldum
Orya sen harbi zayıfsın1.65 boyum kilomda şuan 49 :) :)
Orya sen harbi zayıfsınnasıl bi duygu?
E heralde kızım senin gibi olmak istiyorumValla halimden memnunum herkes manken gibisin diyo
Haha bi tabak mantıyı alcan getircen işe sabah kahvaltı, öğlen yemeği sonrasıdna da akşam yemeği diye 3e bölcen anca! Ama benim nişanlı Kayseri li ve hergün mantı yese bıkmaz biz napıcaz o zaman?Etti bi günlük yemek :)
Hahah vursun vursun belki küçülür birazSen varya tam dayaklıksınSevdiceğine şikayet etmek lazım seni Vursun popona
E heralde kızım senin gibi olmak istiyorumdua et hacı yaaa
Bi de yiyiyorum yiyiyorum kilo almıyorum de de bayılalım şuracıkta
En sevilmeyen bünye tipi ya haha (kıskanılan dense daha doğruda şuan çatlicaz orta yerimizden)Heh aynen o beniim :) 50 kilo oldum yeterli yesemde almam daha
Benim içindeee o yüzden zorlanıyorum bu kadarHaha bi tabak mantıyı alcan getircen işe sabah kahvaltı, öğlen yemeği sonrasıdna da akşam yemeği diye 3e bölcen anca! Ama benim nişanlı Kayseri li ve hergün mantı yese bıkmaz biz napıcaz o zaman?Ben de ne güzel hazır mantıya yapar yapar yeriz diye sevinmiştim
Hahah vursun vursun belki küçülür biraz
Ama yemek yemek bir ihtiyaç değil zevk benim için, ne yapayııım
Ben de hep bir 50 olsam diyordum. Zorla 48e çıkıp orda kalmıştım yıllardır.. Yeni 50 oldum ama minik bir göbek çıktı, spora başladım.Ya bende alıyorum mesela 46 kiloydum işe girmeden önce evdekilerde hep bi 50 olsan tam olucaksın falan derdi şimdi 49 kiloyumm :) bende istiyodum almayı . Ama hiç göstermiyorum 49Bir de bende masabaşı çalıştığım için direk göbeğe gidiyo onun içinde haftasonları vaktm oldukça yürüyüş yapıyorum ya da minibüsten bir kaç durak önce inip eve yürüyorum
Çok güzell hayırlısı olsun inşallah
Canım ben zayıfım zaten kalori önemli değil, önemli olan göbek çıkmasın :)Mantı sossuz haliyle 500 kalori kızlar ona göre
Hoşgeldin aramıza :)
Boyun kaç seninn
Bi de yiyiyorum yiyiyorum kilo almıyorum de de bayılalım şuracıkta
bende öyleydimHeh aynen o beniim :) 50 kilo oldum yeterli yesemde almam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?