2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim de karnım acıktı ya sizin yüzünüzden Mantı istiyor canım, hazır mantı yapayım bari eve gidince..

Imm o da güzel fikirmişş. Bol soslusundaaan
Mantı sossuz haliyle 500 kalori kızlar ona göre
Herkese selam kızlar eylül geliniyim bende kısmetse
Hoşgeldin aramıza :)

Boyun kaç seninn

Teşekkür ederiz
Aynenn sanayinin ortasında market bile yok. Ama çekmecemde ciciler var Akşamı da atlatırsak tamamdıır
Dokunmak yok o cicilere
N Nyks01 sayesinde şuan ciddi ciddi künefe aşeriyorum
Bide içli köfte istedi canım yaaa
Sen varya tam dayaklıksın Sevdiceğine şikayet etmek lazım seni Vursun popona
Benim fazlam yokk yiyebilirim :) :)
Götürrrr

Etti bi günlük yemek :)
Haha bi tabak mantıyı alcan getircen işe sabah kahvaltı, öğlen yemeği sonrasıdna da akşam yemeği diye 3e bölcen anca! Ama benim nişanlı Kayseri li ve hergün mantı yese bıkmaz biz napıcaz o zaman? Ben de ne güzel hazır mantıya yapar yapar yeriz diye sevinmiştim
Sen varya tam dayaklıksın Sevdiceğine şikayet etmek lazım seni Vursun popona
Hahah vursun vursun belki küçülür biraz
Ama yemek yemek bir ihtiyaç değil zevk benim için, ne yapayııım

Benim içindeee o yüzden zorlanıyorum bu kadar Allahımmmm çok güzel bir şey ama yaa

Ben de hep bir 50 olsam diyordum. Zorla 48e çıkıp orda kalmıştım yıllardır.. Yeni 50 oldum ama minik bir göbek çıktı, spora başladım.

Mantı sossuz haliyle 500 kalori kızlar ona göre

Hoşgeldin aramıza :)

Boyun kaç seninn
Canım ben zayıfım zaten kalori önemli değil, önemli olan göbek çıkmasın :)

Bi de yiyiyorum yiyiyorum kilo almıyorum de de bayılalım şuracıkta

Heh aynen o beniim :) 50 kilo oldum yeterli yesemde almam daha
bende öyleydim bir kilo alınca sevinçten havaya uçuyordum ki yaş ilerledikçe birde hareketlerin azaldıkça kilo alıyorsun ben kilo almak için çok yerdim hiçte almazdım şimdi o alışkanlık devam ettiği için şuan 54 kilo oldum ve bir sene içinde aldım nasıl aldım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…