2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İştee öyle oluyo bi anda ne olduğunu anlamadan hop tartı coşmuşş
O yüzden kontrollü olmak lazım şimdiden şişersek vay halimizee

İştee öyle oluyo bi anda ne olduğunu anlamadan hop tartı coşmuşş
O yüzden kontrollü olmak lazım şimdiden şişersek vay halimizee
Ya ben hala dikkat etmiyorum şuanki halimden çok memnunum eskiden kıyafetler olmazdı. bacakalrım çok inceydi etek giyemezdim şimdi iyyim valla tek sıkıntım göbüşüm işte orayı halledersem süper

1.65 boyum kilomda şuan 49 :) :)
Maşşallahh. Hayatımda bir kez yaşadım o hissi, sonra ne ara kilo aldım hatırlamıyorum Depresyondan kilo vermiştim gerçi ben
Orya sen harbi zayıfsın nasıl bi duygu?

Oyyşş hayat felsefem

Ya ben hala dikkat etmiyorum şuanki halimden çok memnunum eskiden kıyafetler olmazdı. bacakalrım çok inceydi etek giyemezdim şimdi iyyim valla tek sıkıntım göbüşüm işte orayı halledersem süper
Benim de tekk derdim o Tek başına beni bırakıp gitse ne olur sankii

ben de akşamları 1 saat yürüyorum

Bi de yiyiyorum yiyiyorum kilo almıyorum de de bayılalım şuracıkta

Heh aynen o beniim :) 50 kilo oldum yeterli yesemde almam daha
Ben de senin gibiydim kızkene işte evlendikten sonra çoluk çocuk böyle kalınmıyo
Kız sen de mii. Üstte verdiğim aynı cevap senin için de geçerli

Ben de şu yandaki simitleri can simidi niyetine bağışlasam diyorum
Varsa bildiğin öyle bi kurum ben de hazırım bağış yapmaya. Sevmediğimden değil he sevaptır diyee
kmeksiz sebze yemeği, yoğurt. Tatlı niyetini 2 tane çikolatalı form bisküvi
Tatlı niyetine künefe yesem, küçük tulumba yesem tamam olmadı profiterol yesem ?

Varsa bildiğin öyle bi kurum ben de hazırım bağış yapmaya. Sevmediğimden değil he sevaptır diyee

Tatlı niyetine künefe yesem, küçük tulumba yesem tamam olmadı profiterol yesem ?
Ben bu tatlı isteğini daha fazla simit bağışlamak istemene yoruyorum. Ne hayırsevermişin kız sen öyle

Ben Karşıyakadanım canım. Düğünümüzde Smyrna Garden Körfez Salonunda olacak kısmetse sizin bellimi sen neresindensin izmirin ? :)
Ben de Bornova tarafı canım :) Aaa biliyorum orayı kuzenimin orda olmuştu benimde pınarbaşı aşiyan pegasus :)

Ben bu tatlı isteğini daha fazla simit bağışlamak istemene yoruyorum. Ne hayırsevermişin kız sen öyle
Eveeet
Ben hayır işlemeye gelmişim bu dünyaya
Bu uğurda yemeyeceğim tatlı ayy yapmayacağım şey yok yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…