2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet okumusutum kuzum uzme kendini kuzum olur insanda korku oluyor ister istemez :KK43:
üzülme değilde eşim üzülüyo:(
İnsallah kuzum hemen gitsin gelsin ...

Tatlim gelinlik sonra bindalli yapti benim arkadasimda..

Ya canim sen kndini niye kasiyorsun ya ozel olcak ama esin sni rahatlatmiyo mu ? Yani ön sevisme dedikleri olay var ya... O da esine bagli bi olay sonucta
canım başta kasılma olmuyo o son dakika da oluyo :(

Aslında"math27, post: 39429531, member: 586010"normal kuzume değilde eşim üzülüyo:KK43:

canım başta kasılma olmuyo o son dakika da oluyo :KK43:[/QUOTE]
Aslinda esinde seni arzuluyor okonuda uzulmesi nirmal kuzum

canım duvak zaten tokalarla tutturulmuştu gelin odasına gittik 4-5 kişi :KK45: duvağı çıkardık saçı gene aynı kaldı. ama saçları topuz değildi salınıktı sadece önlerini arkaya toplatmıştı bindallıya sıkı topuz pek güzel durmuyo sonra gelinliği çıkardık hemen bindallıyı giydi herkes bi işin ucundan tutuyo hemencik oluyo merak etme
yanına güvendiğin akrabalarını yada arkadaşlarını alırsın hepbir elden hallederler

Evet evet haklısın, sıkı bir topuz istemiyorum zaten..Bak rahatladım şimdi..Arkadaşlarımın hepsine iş dağılımı yapsam, kolayca olur yeter ki planlı olsun herşey :KK71::KK71:

Bende senin gibi yaptım kuzum. Düğünden sonra antepe gittim. Ama dini nikahım düğünden sonraki sabah oldu:)

Canım aslunda korkulacak bişe değil. Ama ben yapamıyorum:KK43:

canım gelinlikle eve gelmesen kuaförden sonra akşam bindallıyla gelirsin mersine gitceğiniz sabahta gelinliğini giyersin evden öyle çıkarsın olmaz mı?

Canım muhtemelen biz uçakla gideriz cuma sabahı, zaten ben gelinliği çıkarmış olucam dimi, bindallıyla girerim eve :KK53:

Kinali olmayan dugun gunu yani gercegi sizn kina sanrm sizin evnz orda digeri eisnin dimi.ordsada var mi ev cikicablcgn

Ben ve nişanlım istanbulda yaşıyoruz.Benim ailemde burda..Bizim oturacağımız ev ( kısmetse tab) o da istanbulda..Burada düğün olucak, ama sonuna doğru kına da olacak.Diğer şehirde nişanlımın ailesi yaşıyor..Yani ordaki evden çıkıcam.

Ben ve nişanlım istanbulda yaşıyoruz.Benim ailemde burda..Bizim oturacağımız ev ( kısmetse tab) o da istanbulda..Burada düğün olucak, ama sonuna doğru kına da olacak.Diğer şehirde nişanlımın ailesi yaşıyor..Yani ordaki evden çıkıcam.
Canım istersen kınadan sonra baba evine git. beyaz bir elbise al ertesi gübn evden onunla çıkıp diğr tarafa yola koyulun ;)

Aslında"math27, post: 39429531, member: 586010"normal kuzume değilde eşim üzülüyo:KK43:

canım başta kasılma olmuyo o son dakika da oluyo :KK43:
Aslinda esinde seni arzuluyor okonuda uzulmesi nirmal kuzum[/QUOTE]
Zaten ona kızmıyorum. haklı 2hafta oldu ama benimde elimden bişe gelmiyor:(
Sanırım ben de zorluk çekicem bu konuda..
Off ya kadın olmak çok zor:(

canım benim kuzenimde evlendikten sonra gitti eşi askere aynen kayınvalidesinde kaldı hamile olduğunu öğrendi ama kuzenime çok iyi baktılar gerçekten
hiç bi iş yaptırmadı kayınvalidesi herkes üstüne titredi baya kilo aldı hatta benim kuzen tek şikayeti o oldu :KK45:
şimdi bebeği 1 yaşında.. yani insandan insana değişiyo her nekadar kayınvalide olsada doğacak olan onunda torunu neticede.. ve allah iyi demez mutlaka bi şekilde bunun acısı çıkar onlardan
allah ablana eşine ve çocuklarına uzun sağlıklı bi ömür versin canım bide sabır versin böyle vicdanı olmayan insanlarla uğraşmak gerçekten zor

her kayınvalide bir değil işte ne güzel bakmış.:) amin canım çok teşekkür ederim :)

Back
X