- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme değilde eşim üzülüyoEvet okumusutum kuzum uzme kendini kuzum olur insanda korku oluyor ister istemez![]()
canım başta kasılma olmuyo o son dakika da oluyoİnsallah kuzum hemen gitsin gelsin ...
Tatlim gelinlik sonra bindalli yapti benim arkadasimda..
Ya canim sen kndini niye kasiyorsun ya ozel olcak ama esin sni rahatlatmiyo mu ? Yani ön sevisme dedikleri olay var ya... O da esine bagli bi olay sonucta
Kuaförü ablama bir toka vermişti, duvagin nasıl çıkacağını ve bu tokanin nasıl takılacagıni anlatmıştı, sorun çıkmadı.Teşekkür ederim cevabın için :) Bende öyle yapmayı düşünüyorum da gelinlik çıkarılır, ama ya duvak ve saç meselesi nasıl oldu?
Sanırım ben de zorluk çekicem bu konuda..üzülme değilde eşim üzülüyo
canım başta kasılma olmuyo o son dakika da oluyo![]()
canım duvak zaten tokalarla tutturulmuştu gelin odasına gittik 4-5 kişiduvağı çıkardık saçı gene aynı kaldı. ama saçları topuz değildi salınıktı sadece önlerini arkaya toplatmıştı bindallıya sıkı topuz pek güzel durmuyo sonra gelinliği çıkardık hemen bindallıyı giydi herkes bi işin ucundan tutuyo hemencik oluyo merak etme
yanına güvendiğin akrabalarını yada arkadaşlarını alırsın hepbir elden hallederler
Evet evet haklısın, sıkı bir topuz istemiyorum zaten..Bak rahatladım şimdi..Arkadaşlarımın hepsine iş dağılımı yapsam, kolayca olur yeter ki planlı olsun herşey![]()
Bende senin gibi yaptım kuzum. Düğünden sonra antepe gittim. Ama dini nikahım düğünden sonraki sabah oldu:)
Canım aslunda korkulacak bişe değil. Ama ben yapamıyorum
canım gelinlikle eve gelmesen kuaförden sonra akşam bindallıyla gelirsin mersine gitceğiniz sabahta gelinliğini giyersin evden öyle çıkarsın olmaz mı?
Senndugun gunu kimin evnden cikican tatlim
Birinci düğün günü mü?
Canım muhtemelen biz uçakla gideriz cuma sabahı, zaten ben gelinliği çıkarmış olucam dimi, bindallıyla girerim eve![]()
Kinali olmayan dugun gunu yani gercegi sizn kina sanrm sizin evnz orda digeri eisnin dimi.ordsada var mi ev cikicablcgn
Canım istersen kınadan sonra baba evine git. beyaz bir elbise al ertesi gübn evden onunla çıkıp diğr tarafa yola koyulunBen ve nişanlım istanbulda yaşıyoruz.Benim ailemde burda..Bizim oturacağımız ev ( kısmetse tab) o da istanbulda..Burada düğün olucak, ama sonuna doğru kına da olacak.Diğer şehirde nişanlımın ailesi yaşıyor..Yani ordaki evden çıkıcam.
Canım istersen kınadan sonra baba evine git. beyaz bir elbise al ertesi gübn evden onunla çıkıp diğr tarafa yola koyulun![]()
:))) hihihi evet canım güzelde bi buket yaptır :)Sen ne güzel fikirlerle geliyorsun ya, o çiçekli taçtan da takarım başıma![]()
Aslinda esinde seni arzuluyor okonuda uzulmesi nirmal kuzum[/QUOTE]Aslında"math27, post: 39429531, member: 586010"normal kuzume değilde eşim üzülüyo
canım başta kasılma olmuyo o son dakika da oluyo![]()
Off ya kadın olmak çok zorSanırım ben de zorluk çekicem bu konuda..
Evet canım sıkıntı olmaz:) gelinlikle çıkıp yakın birinin evinde de çıkarabilirsin gelinliğini:) senin sorularını özlemişim benCanım muhtemelen biz uçakla gideriz cuma sabahı, zaten ben gelinliği çıkarmış olucam dimi, bindallıyla girerim eve![]()
Evet ya, bu var, doğum var. Acılar hep bizim..Zaten ona kızmıyorum. haklı 2hafta oldu ama benimde elimden bişe gelmiyor
Off ya kadın olmak çok zor![]()
canım benim kuzenimde evlendikten sonra gitti eşi askere aynen kayınvalidesinde kaldı hamile olduğunu öğrendi ama kuzenime çok iyi baktılar gerçekten
hiç bi iş yaptırmadı kayınvalidesi herkes üstüne titredi baya kilo aldı hatta benim kuzen tek şikayeti o oldu
şimdi bebeği 1 yaşında.. yani insandan insana değişiyo her nekadar kayınvalide olsada doğacak olan onunda torunu neticede.. ve allah iyi demez mutlaka bi şekilde bunun acısı çıkar onlardan
allah ablana eşine ve çocuklarına uzun sağlıklı bi ömür versin canım bide sabır versin böyle vicdanı olmayan insanlarla uğraşmak gerçekten zor