Takintiliyim cunku nefis denen bisey var bian nefsi kayar her sey olabilirhoşgeldin canım hayırlı olsun
canım o oyunu biliyorum ve bende oynuyorum. Hatta nişanlım ve kardeşim oynuyorlardı bende onlardan görüp başladım. Sohbet kısmını gördüm hatta bir kişi bana yazdı ama yazdığı ile kaldı. Ve inan nişanlımın ordan yazışmış olduğu düşüncesi aklımın ucuna bile gelmedi. Neden bukadar güvensiz ve takıltılısınBoşver takma kafana. Böyle düşüncelerle kendine ve ilişkine zarar verirsin.
ay sorma canım burda geldi gitti çiçekler yolasım geliyorbenim odun eve geldikleri dışında sadece bir kere çiçek aldı oda çingene teyze sayesinde çok sinir oluyorum buyüzden
canım benim. Bu şekilde düşünerek sevdiğinin senin aldatmasını engelleyemezsinki. Bak ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Nefis hepimizde var. İnsanoğluna bukonuda kesinlikle güvenmeyeceksin.Erkek kadın bir ayrımı yok bence. Ama sen önce bir kendine güven. böyle bir şey yaparsa yanlış yapanın o olacağını ve seni kaybedeceğini sende oda bilmelisin. Ve eğer yapacaksa o nefsi kayacaksa her yerde böyle bi tehlike vardırki. Bunu oyunlardan netten uzak durmasını sağlayarak engelleyemezsinki. Tam tersi onu rahat bırakarak görebilirsin sen varken hayatında nefsine sahip çıkıyormu çıkamıyormu. Böyle sürekli kıskançlık yaparak kendine zarar verirsin diyorum ya ilişkine zarar verirsin.Takintiliyim cunku nefis denen bisey var bian nefsi kayar her sey olabilir
Benden habersiz bunu yapiyirsa bizahmet sk..olup gitsincanım benim. Bu şekilde düşünerek sevdiğinin senin aldatmasını engelleyemezsinki. Bak ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Nefis hepimizde var. İnsanoğluna bukonuda kesinlikle güvenmeyeceksin.Erkek kadın bir ayrımı yok bence. Ama sen önce bir kendine güven. böyle bir şey yaparsa yanlış yapanın o olacağını ve seni kaybedeceğini sende oda bilmelisin. Ve eğer yapacaksa o nefsi kayacaksa her yerde böyle bi tehlike vardırki. Bunu oyunlardan netten uzak durmasını sağlayarak engelleyemezsinki. Tam tersi onu rahat bırakarak görebilirsin sen varken hayatında nefsine sahip çıkıyormu çıkamıyormu. Böyle sürekli kıskançlık yaparak kendine zarar verirsin diyorum ya ilişkine zarar verirsin.
Ben oynuyodum canım:)Kızlar android telefonlarda kelimelik die bir oyun var bileniniz oynayananız varmi?
canım çok sinirlisin ama gerçekten sakinleşmeye çalış.Benden habersiz bunu yapiyirsa bizahmet sk..olup gitsin
Canm bu şekilde düşünme yapacak olan insan her şekilde yapar. Sen nişanlına güveniyosan bu kadar sinirlenme. nefis oyunda değilde gerçek hayatta daha çok kayar.bende çok oyun oynarım ve oyunlarımın bi çoğunu eşim bilmez.Benden habersiz bunu yapiyirsa bizahmet sk..olup gitsin
hoşgeldin canım hayırlı olsun
canım o oyunu biliyorum ve bende oynuyorum. Hatta nişanlım ve kardeşim oynuyorlardı bende onlardan görüp başladım. Sohbet kısmını gördüm hatta bir kişi bana yazdı ama yazdığı ile kaldı. Ve inan nişanlımın ordan yazışmış olduğu düşüncesi aklımın ucuna bile gelmedi. Neden bukadar güvensiz ve takıltılısınBoşver takma kafana. Böyle düşüncelerle kendine ve ilişkine zarar verirsin.
ay sorma canım burda geldi gitti çiçekler yolasım geliyorbenim odun eve geldikleri dışında sadece bir kere çiçek aldı oda çingene teyze sayesinde çok sinir oluyorum buyüzden
Benden habersiz bunu yapiyirsa bizahmet sk..olup gitsin
Oyunda oynuyosa oynamasin ben oynamiyorum oda oynamasi bazilari icin basit olabilir ben kabul etmiyirum boyle biseyi bana gore yanlis yabanci kiz erkeklerle ayni ortama girip her turlu pisligin yapildigi ortmda masumca oyun oynamak b3nim icin kabul edilebilir degilFevri davranma lütfen, belki sadece oyun oynuyordur
İyi akşamlar canım :)Selammm herkesee mutlu aşk dolu akşamlarr :)
İyi akşamlar canım :)
INŞALLAH kuzumQUOTE="serp07, post: 39434408, member: 601442"]Selammm herkesee mutlu aşk dolu akşamlarr :)
Ben iyiyim, aynı işte :) Sen nasılsın?Nasılsınız kızlar
Çok şükür iyiyim bende canımmmmBen iyiyim, aynı işte :) Sen nasılsın?
Esse de ki çok pahalı değilmi canımm ben olsam onun yerine bi sürü şey alırdımhttps://www.markafoni.com/ceyizim-f...ucts&utm_medium=retarget_products_lowerFunnel
http://www.esse.com.tr/mutfak-makineleri/essenso-professeur-mutfak-makinesi-kirmizi_439_63095
kızlar bu ikisinden birini tercih etmek zorundayım diğerini bi dahaki aya bırakıcam.sizce hangisini alıyım.indirimi biterse bi dahaki ay bulabilirmiyim hangisini daha rahat bulurum.karar veremedim.
Esse de ki çok pahalı değilmi canımm ben olsam onun yerine bi sürü şey alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?