- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Düğün ne zamandı o zamana kadar dahada indirime girer mi acaba çok indirim yapıyolar çünkücanım indirmsiz fiyatıyla alabilirim mikseri böyle istiyorum.ama indirimsiz almam sanırım o yüzden almak istiyorum şimdi.
Canım mikseri al ama eger biraz daha zorlayabilirsen 1 ust modeli var bunun o modelini al canim daha iyicanım indirmsiz fiyatıyla alabilirim mikseri böyle istiyorum.ama indirimsiz almam sanırım o yüzden almak istiyorum şimdi.
Düğün ne zamandı o zamana kadar dahada indirime girer mi acaba çok indirim yapıyolar çünkü
Kitap okuyorsa sevdiceğin al bencede canım güzel bir hediye olur..oh ne güzel :)
kitap benim de almam lazım ama eve gelen gidenden bi türlü gitmeye vaktim olmuyo.yarın gidebiliriz artık bakalım.
Çok övüldü bende sevdiceğimden sonra okuyacam bakalımBende okucam o kitabı yakında alıp :)
Günaydınn
Kızlar günaydın herkese hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :) Bugün sözlümle yıldönümümüz yan yana olamasakta kalbimiz bir umarım herşey çok güzel olur (hepimizin inşallahh ,amin)
@tubbb Okuyalım tabii canım..
Bebek dün cevap veremedim iyiyim canım tekrar nasılsın?selam canımm ben iyiyim sen nasılsın?
geçmiş olsun canım saçç ekimi nasıl oluyor kii?
Canım mikseri al ama eger biraz daha zorlayabilirsen 1 ust modeli var bunun o modelini al canim daha iyi
Kitap okuyorsa sevdiceğin al bencede canım güzel bir hediye olur..
Çok övüldü bende sevdiceğimden sonra okuyacam bakalım
Bebek dün cevap veremedim iyiyim canım tekrar nasılsın?
Ben kenwood kmix aldim 2000 tlye . Kredi kartim da yer yoktu ozmnlar essedekini alacaktim normalde daha sora baska biyerden elden taksitle kenwood aldim
Hosgeldinnn canımmKızlar selam herkese iki gündür yoktum evimdeyim sonunda yaa çok şükür
Ben alısveris yapıyorum hep sen onaylamayınca parayı almıyo zaten ürünü görüp begenrsem onaylıyorum ben öyle parayı cekiyolarkızlar bi de gittigidiyor da bi battaniye beğendim ama güvenemiyorum bu siteye.siz ne diyosunuz.
Hoşbulduk kuzucumHosgeldinnn canımm
Nasılsınnnn canmHoşbulduk kuzucum
N11 de bak canım ben ordan da çok sey aldımkızlar bi de gittigidiyor da bi battaniye beğendim ama güvenemiyorum bu siteye.siz ne diyosunuz.
Hahahaha niyetin var mıydı canım haberim yoktu 2 gündür bakamadımKızlar ben kaçtım adana ya Nişanlımın yanina geldim :)
kızlar bi de gittigidiyor da bi battaniye beğendim ama güvenemiyorum bu siteye.siz ne diyosunuz.
Kızlar ben kaçtım adana ya Nişanlımın yanina geldim :)
Ben alısveris yapıyorum hep sen onaylamayınca parayı almıyo zaten ürünü görüp begenrsem onaylıyorum ben öyle parayı cekiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?