2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy kızlar evi temizledim yeni btti. alışverişe gitcez ama şimdiden çok yoruldum

hepinize merhabaa
tahmini 2015 yaz geliniyim kızlaar
henüz ilk adımlarımızı atmış değiliz tereddütlerim korkularım öğrenmem gereken bir çok şey var o yüzden soluğu burda aldım bir hoşgeldini çok görmeyin banaa

Kızlar şimdik spor yaptım da geldim totomdan ter akıyor desem yeridir vallahi.. Bir duşa girip geliyorum.

Kızlar android telefonlarda kelimelik die bir oyun var bileniniz oynayananız varmi?

Kızlar kelimelikmi ne haltsa nisanlımda bu oyunu oynuyormus ben online oyunlardan nefret ediyor sohbet vs yabanci her turlu pis insan var ve biz bu tarz oyunlari birbirimize yasaklamistik . Benim bu oyunu oynadigindan haberim yoktu kimbilir kimlerle konustu orda sinirlerim altust oldu agliyorum sinirden biktim artik. Habire guvenimi sarsiyo

Canım kelime oyunu değil mi o, sohbet de mi var?

canım sakin ol eğer tahmin ettiğim oyunsa ordan kimseyle sohbet edemez :)

Kızlar ben nişanlıma hediye olarak yüzük aldım nasıl yapmışım sizce :) altın takmak istemediği için çelik yüüzk bakacaktık zaten. Bende aradan çıksın madem dedim

Gayet mantıklı olmuş canım, ben hediye bile almadım muhtemelen sevgili nişanlı da almadı Ama biraz daha işyerine çiçek gelmeye devam ederse, akşam nişanlı beyefendi için hiç iyi sonuçlar olmayacak Az önce bir çiçek getirdiler, bana sordu birde götüreceği kişiyi, bende ki tipi görmeliydiniz ya vallahi acırdınız

Hatta begendigin kisilerle surekli oybayabilirsin nickini yaz oyna

hoşgeldin canım hayırlı olsun
Kızlar android telefonlarda kelimelik die bir oyun var bileniniz oynayananız varmi?

canım o oyunu biliyorum ve bende oynuyorum. Hatta nişanlım ve kardeşim oynuyorlardı bende onlardan görüp başladım. Sohbet kısmını gördüm hatta bir kişi bana yazdı ama yazdığı ile kaldı. Ve inan nişanlımın ordan yazışmış olduğu düşüncesi aklımın ucuna bile gelmedi. Neden bukadar güvensiz ve takıltılısın Boşver takma kafana. Böyle düşüncelerle kendine ve ilişkine zarar verirsin.

ay sorma canım burda geldi gitti çiçekler yolasım geliyor benim odun eve geldikleri dışında sadece bir kere çiçek aldı oda çingene teyze sayesinde çok sinir oluyorum buyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…