Canım ben nerdeyse her gün papatya içerim sevdiğim için ama yok bana bitkisel şeyler yaramıyor bu konuda, sadece doğ. kont. hapı iyi geliyor.canım papatya çayı iç hemen geliyo tavsiye ederim
Hoşgeldin canım aramıza :)hepinize merhabaa
tahmini 2015 yaz geliniyim kızlaar
henüz ilk adımlarımızı atmış değiliz tereddütlerim korkularım öğrenmem gereken bir çok şey var o yüzden soluğu burda aldım bir hoşgeldini çok görmeyin banaa
hoşbulduuummmHoşgeldin canım aramıza :)
Ben Kelime Bul oynuyorum canım..Kızlar android telefonlarda kelimelik die bir oyun var bileniniz oynayananız varmi?
hepinize merhabaa
henüz ilk adımlarımızı atmış değiliz tereddütlerim korkularım öğrenmem gereken bir çok şey var o yüzden soluğu burda aldım bir hoşgeldini çok görmeyin banaa
[/QUOTE
Merhaba canım, hoşgeldinKendi adıma konuşayım buradaki hatunlar sayesinde çok şey öğrendim ben, eminim sende öyle olacaksın
Canım kelime oyunu değil mi o, sohbet de mi var?Kızlar kelimelikmi ne haltsa nisanlımda bu oyunu oynuyormus ben online oyunlardan nefret ediyor sohbet vs yabanci her turlu pis insan var ve biz bu tarz oyunlari birbirimize yasaklamistik . Benim bu oyunu oynadigindan haberim yoktu kimbilir kimlerle konustu orda sinirlerim altust oldu agliyorum sinirden biktim artik. Habire guvenimi sarsiyo
canım sakin ol eğer tahmin ettiğim oyunsa ordan kimseyle sohbet edemez :)Kızlar kelimelikmi ne haltsa nisanlımda bu oyunu oynuyormus ben online oyunlardan nefret ediyor sohbet vs yabanci her turlu pis insan var ve biz bu tarz oyunlari birbirimize yasaklamistik . Benim bu oyunu oynadigindan haberim yoktu kimbilir kimlerle konustu orda sinirlerim altust oldu agliyorum sinirden biktim artik. Habire guvenimi sarsiyo
Sohbetide varCanım kelime oyunu değil mi o, sohbet de mi var?
adı neki tam olarak bu oyunun bende oynuyordum sohbeti yoktuSohbetide var
Kızlar ben nişanlıma hediye olarak yüzük aldım nasıl yapmışım sizce :) altın takmak istemediği için çelik yüüzk bakacaktık zaten. Bende aradan çıksın madem dedim
hoşgeldin canım hayırlı olsunhepinize merhabaa
Kızlar android telefonlarda kelimelik die bir oyun var bileniniz oynayananız varmi?
canım o oyunu biliyorum ve bende oynuyorum. Hatta nişanlım ve kardeşim oynuyorlardı bende onlardan görüp başladım. Sohbet kısmını gördüm hatta bir kişi bana yazdı ama yazdığı ile kaldı. Ve inan nişanlımın ordan yazışmış olduğu düşüncesi aklımın ucuna bile gelmedi. Neden bukadar güvensiz ve takıltılısınKızlar kelimelikmi ne haltsa nisanlımda bu oyunu oynuyormus ben online oyunlardan nefret ediyor sohbet vs yabanci her turlu pis insan var ve biz bu tarz oyunlari birbirimize yasaklamistik . Benim bu oyunu oynadigindan haberim yoktu kimbilir kimlerle konustu orda sinirlerim altust oldu agliyorum sinirden biktim artik. Habire guvenimi sarsiyo
Gayet mantıklı olmuş canım, ben hediye bile almadım muhtemelen sevgili nişanlı da almadıAma biraz daha işyerine çiçek gelmeye devam ederse, akşam nişanlı beyefendi için hiç iyi sonuçlar olmayacak Az önce bir çiçek getirdiler, bana sordu birde götüreceği kişiyi, bende ki tipi görmeliydiniz ya vallahi acırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?