[QUOTE="curlygirl, post:, membın gelincikler dün yazacaktım ama fırsatım olmadıözgecan olayına tepki için tüm kızlar siyah giyiniyoruz hala evden çıkmamış olan varsa lütfen dikkate alsın.
Kızlar dün gelinlik bakmaya gittik ve ne yapacağımı bilmiyorumkarar veremiyorum. ilk defa giydim harika birşeymiş hiç çıkarasım gelmedi ama aman aman beğendiğim birşeyde olmadı.
9 ağustos canım zaman var daha ama belirlemek lazım. İnş öyledir canım ya dün bakıyorum hepsi bibirinin aynı gibi geldi ama bakalım.[/QUOTE]Tamam kuzu siyah giyerim kesiNlikle
Kuzum.senin dugun nezmndi
aklinda hayalinde gelnlik.modeli vardir kuzum gorunce iste bu dersin uzme tatli canjni
9 ağustos canım zaman var daha ama belirlemek lazım. İnş öyledir canım ya dün bakıyorum hepsi bibirinin aynı gibi geldi ama bakalım.
canım zaten hemen almayacam ama modeli belirlesem hiç fena olmaz yaniKuzum benim 1 agustos ama ben hazranin ortasinda falan alicamdaha cok erken kilo versn kosturmadan ozmnda ustunden duser fistik
günaydın gelincikler:) bugün dersim öğleden sonra:) uyandım kocişim kahvaltıya gelebilir. Bende onu bekliyorum aramasını:)
Hayırlı sabahlarr guzelliklerr
Avatardaki ne kadar güzel bi gelin arabasi yahu
Günaydın canım :)günaydın kızlar :)
Gelecek canım az kaldı:)Kuzum MAŞALLAH
sanki zman durdu gecmiyor bende artik evlenmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?