2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tamam kuzu siyah giyerim kesiNlikle

Kuzum.senin dugun nezmndi

aklinda hayalinde gelnlik.modeli vardir kuzum gorunce iste bu dersin uzme tatli canjni[/QUOTE]

curlygirl

aklinda hayalinde gelnlik.modeli vardir kuzum gorunce iste bu dersin uzme tatli canjni[/QUOTE]
9 ağustos canım zaman var daha ama belirlemek lazım. İnş öyledir canım ya dün bakıyorum hepsi bibirinin aynı gibi geldi ama bakalım.

aklinda hayalinde gelnlik.modeli vardir kuzum gorunce iste bu dersin uzme tatli canjni
9 ağustos canım zaman var daha ama belirlemek lazım. İnş öyledir canım ya dün bakıyorum hepsi bibirinin aynı gibi geldi ama bakalım.[/QUOTE]

Kuzum benim 1 agustos ama ben hazranin ortasinda falan alicam daha cok erken kilo versn kosturmadan ozmnda ustunden duser fistik

9 ağustos canım zaman var daha ama belirlemek lazım. İnş öyledir canım ya dün bakıyorum hepsi bibirinin aynı gibi geldi ama bakalım.

Kuzum benim 1 agustos ama ben hazranin ortasinda falan alicam daha cok erken kilo versn kosturmadan ozmnda ustunden duser fistik[/QUOTE]
canım zaten hemen almayacam ama modeli belirlesem hiç fena olmaz yani

Kuzum benim 1 agustos ama ben hazranin ortasinda falan alicam daha cok erken kilo versn kosturmadan ozmnda ustunden duser fistik
canım zaten hemen almayacam ama modeli belirlesem hiç fena olmaz yani [/QUOTE]

Iste o konuda haklsn cok zor seçmek

Kizlar biz mobilya tamsodini maasi alamadigi icn odeyemiyoruz haziranda 500.tlyi zor veren bi yer nasil vericek mmaslarin hepisni hic inandrici gelmiyor ben nasi ev tutcam en azndan 10 milyar lazim beyqz esyasi badanasi kirasi

Bunlari dusunmekten uykularim kaciyor sizce Kayinvaldeme kredi cekicez dugun icn demisti ama gecen sene duan ses seda yok hatrlatsammi lafin arasinda kizlar ne blym ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…