HOŞBULDUM CANIM
ben öyle kötüyüm ki
babam erkek arkadaşımla beni gördü görmezden gelmiş ben tabi evhamlı gördü mü diye içim içimi yiyordu anneme demiş akşam konuştuğu var diye temiz yzlü çocuğa benziyor demiş cumartesiden beri öyle kötüyüm mide ağrısından ölücem
ne yapcaz bilmiyorum
oda öyle diyor tanışmak isterse tanışırım eninde sonunda öğrencekti biraz erken oldu o kadar diyor ama bizim yüzük takma gibi bir durumumuz yok şu anda maddi açıdan nişan için bohça alışverişine çıkmıştık ufak ufak alalım diye . babmda şimdi grdü derse ki ailesiyle gelsin ne yapar bilmiyorum
Canım bencede üzülme demkki boyle olması gerekiyormus her ser gorununde bi hayr vardir. Once sen bi guzelce annenden destek alarak babanla bi konus. Daha sora erkek arkadasını babanla tanıstır. Sora ailesi gelio tanıssın sora siz gidin onlara zaten bu surecte baya bi zaman gecer ondan sorada once bi kiz isteme kucuk bi soz yaparsiniz. Durum toparlanincada nisan yaparsiniz abartili seylere gerek yokki kuzum
Zaten pat diye olmaz boşuna sıkma canım önce erkek arkadasınla tanısır sonra aileler falan biraz zaman alıyor bunlarda
Merhaba canım, önceki isminle tanımıyorum seni ama..
Bak baban görüp bi de üstüne güzerl bi yorum yapmış bu tepkiyi almış olman çok güzel bence. Erkek arkadaşın da tanışırım demiş hem...
Baban eğer ille de bişiler yapmak isterse bunu karşı tarafla konuşursunuz tepki ölçersin. Tek sorun maddiyatsa zaten nişan kısmı ile daha çok kız tarafı ilgileniyor neticede o yüzden bu durumu ya babanla konuşursun ya da zaten baban gerekli desteği yapar. Bence hiiiç canını sıkmaa :)
hepinize merhabaa
tahmini 2015 yaz geliniyim kızlaar
henüz ilk adımlarımızı atmış değiliz tereddütlerim korkularım öğrenmem gereken bir çok şey var o yüzden soluğu burda aldım bir hoşgeldini çok görmeyin banaa
https://www.markafoni.com/ceyizim-f...ucts&utm_medium=retarget_products_lowerFunnel
http://www.esse.com.tr/mutfak-makineleri/essenso-professeur-mutfak-makinesi-kirmizi_439_63095
kızlar bu ikisinden birini tercih etmek zorundayım diğerini bi dahaki aya bırakıcam.sizce hangisini alıyım.indirimi biterse bi dahaki ay bulabilirmiyim hangisini daha rahat bulurum.karar veremedim.
Günaydın hatunlar, iyi haftalar olsun inşallah
Hayırlı sabahlarr guzelliklerr
Günaydın kızlar
günaydın kızlar :)
Hepinize Günaydın kızlaarr..
Her ne kadar çok aydın bir sabaha uyanmadıysak da
Haftasonu yoktum buralarda. Hızlıca bir göz gezdireyim dedim ama yetişmek ne mümküün :)
İnşallah yerindedir keyifleer :)
günaydınn kızlarr
Günaydın canlarım hepimize huzurlu bir hafta diliyorumm.
günaydın kızlarr
Canım ailesi başka şehirde yaşıyor .öyle gidip gelme durumumuz olamaz ancak burdakilerden ablasına gidebilirz .
Herşeyimizi kendimizi sıkmadan yapalım dedik ama hesap çarşıya uymadı malesefki ve benim onca hayallerim,planlarım vardı ,
Maddiyat malesef boynumuzu büküyor ailesinden tek yaşıyor kira faturalar aldığı maaşda düşük zaten sıkıntı yani nasıl olur bilmiyorum
Merhaba hoşgeldin :) Burada herşeyi öğrenirsin bizler yardımcı oluruz
Günaydın kızlarrr nasılsınız güzel bir hafta diliyorum hepimize :) :) :)
Günaydınlar herkesee
canım benim babmda gördü bi kez bizi.. ama hiçbişey demedi ablama sordu o kim diye ne iş yapıyor vs öyle öğrendi. bi kere de bana sordu çok sonra o kadar. bizde de henüzt anışma vs olmadı..Canım ailesi başka şehirde yaşıyor .öyle gidip gelme durumumuz olamaz ancak burdakilerden ablasına gidebilirz .
Herşeyimizi kendimizi sıkmadan yapalım dedik ama hesap çarşıya uymadı malesefki ve benim onca hayallerim,planlarım vardı ,
Maddiyat malesef boynumuzu büküyor ailesinden tek yaşıyor kira faturalar aldığı maaşda düşük zaten sıkıntı yani nasıl olur bilmiyorum
Merhaba hoşgeldin :) Burada herşeyi öğrenirsin bizler yardımcı oluruz
Bence mutfak gerecini seç
Geçmiş olsun canım daha iyisin inşallah?
Günaydın kızlarrr nasılsınız güzel bir hafta diliyorum hepimize :) :) :)
günaydın kızlar mutlu haftalarGünaydınlar herkesee
Canım ailen eger ilimliysa isi uzatmamak en guzeli hayirli islerde acele etmek lazim. Uzak olsun aileler bisey olmaz. Bizimkilerde uzakti istanbul trabzon arasi kac km fark var. Ama hayirlisiyla buraya kadr geldik. Egerki benim ailem senin kisi kadr ilimli olsaydi simdiye coktan evlenirdikCanım ailesi başka şehirde yaşıyor .öyle gidip gelme durumumuz olamaz ancak burdakilerden ablasına gidebilirz .
2 kavanoz 1 kasa fiyatı mı 105 TL ? Boşver kuzum öyleyse gereksiz pahalıı.Kizlar ya bu kkasa ve kavanozlar cok hosuma gitmisti ama cok pahalliymis 80 tl 2li fiyati kasasi ile birlikte 105 tl 3lu fiyati
Canım hepsi çok şeker güle güle kullan İnşallah...kızlar aldıklarımın çoğu bunlar ama bazılarının resmini bulamadım klozet takımım fanuslu kahvaltılığım kahve fincanlarım ve aklıma gelmeyen şeylerde var aldıklarım bugün servisle eve gelicek merak edenler olursa resimlerine çekip atarım tekrar :)))
hahaCanım hepsi çok şeker güle güle kullan İnşallah...
Şu kütahyanın pembe günlük yemek takımından ben de alıcaktım da nişanlım pembe zehirlenmesi yaşayıp kriz geçirmesin diye vazgeçtim
Yok canim 3 lu fiyati 105 2li fiyati 80 tl imis2 kavanoz 1 kasa fiyatı mı 105 TL ? Boşver kuzum öyleyse gereksiz pahalıı.
Bu tarz çok cici şeyler var zaten, onlardan alıverirsin.
Hepsi birbirinden guzelmis canim benim yaaa gule gule kullan insaAllahhhEki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1417999 Eki Görüntüle 1418001 Eki Görüntüle 1418002 Eki Görüntüle 1418004 Eki Görüntüle 1418005 Eki Görüntüle 1418006 Eki Görüntüle 1418007 Eki Görüntüle 1418008
kızlar aldıklarımın çoğu bunlar ama bazılarının resmini bulamadım klozet takımım fanuslu kahvaltılığım kahve fincanlarım ve aklıma gelmeyen şeylerde var aldıklarım bugün servisle eve gelicek merak edenler olursa resimlerine çekip atarım tekrar :)))
çok teşekkür ederim canımmm inşallahhHepsi birbirinden guzelmis canim benim yaaa gule gule kullan insaAllahhh
canım çok güzelmiş bunlar yaKizlar ya bu kkasa ve kavanozlar cok hosuma gitmisti ama cok pahalliymis 80 tl 2li fiyati kasasi ile birlikte 105 tl 3lu fiyati
Eki Görüntüle 1417974
Ben de de çok farklı değil durumlarrr. Ama işte bi yerden sonra isyana bağlicakhahavalla benim çoğu şeyim pembe olacak gibi allahtan sevdicek pembeyi sever bana en çok yakıştırdığı renk herşeyi pembe alıyom asıl beninki pembe zehirlenmesi yaşicak galiba
Eh yine de çok tabiiiYok canim 3 lu fiyati 105 2li fiyati 80 tl imis
hahaBen de de çok farklı değil durumlarrr. Ama işte bi yerden sonra isyana bağlicakHer baktığım pembe şeyde dur nolur yapma diyo
Evimiz oyuncak gibi olucak başka renkler seç. Ben pespembe bi evde nasıl yaşarım, beni içinde hayal edebiliyomusun diy çok gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?