2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

HOŞBULDUM CANIM

ben öyle kötüyüm ki

Canım bencede üzülme demkki boyle olması gerekiyormus her ser gorununde bi hayr vardir. Once sen bi guzelce annenden destek alarak babanla bi konus. Daha sora erkek arkadasını babanla tanıstır. Sora ailesi gelio tanıssın sora siz gidin onlara zaten bu surecte baya bi zaman gecer ondan sorada once bi kiz isteme kucuk bi soz yaparsiniz. Durum toparlanincada nisan yaparsiniz abartili seylere gerek yokki kuzum

Zaten pat diye olmaz boşuna sıkma canım önce erkek arkadasınla tanısır sonra aileler falan biraz zaman alıyor bunlarda

Canım ailesi başka şehirde yaşıyor .öyle gidip gelme durumumuz olamaz ancak burdakilerden ablasına gidebilirz .

Herşeyimizi kendimizi sıkmadan yapalım dedik ama hesap çarşıya uymadı malesefki ve benim onca hayallerim,planlarım vardı ,

Maddiyat malesef boynumuzu büküyor ailesinden tek yaşıyor kira faturalar aldığı maaşda düşük zaten sıkıntı yani nasıl olur bilmiyorum

Merhaba hoşgeldin :) Burada herşeyi öğrenirsin bizler yardımcı oluruz

Bence mutfak gerecini seç
Günaydın hatunlar, iyi haftalar olsun inşallah

Hayırlı sabahlarr guzelliklerr

Günaydın kızlar

günaydın kızlar :)

Hepinize Günaydın kızlaarr..
Her ne kadar çok aydın bir sabaha uyanmadıysak da
Haftasonu yoktum buralarda. Hızlıca bir göz gezdireyim dedim ama yetişmek ne mümküün :)
İnşallah yerindedir keyifleer :)

günaydınn kızlarr

Günaydın canlarım hepimize huzurlu bir hafta diliyorumm.

Geçmiş olsun canım daha iyisin inşallah?

günaydın kızlarr

Günaydın kızlarrr nasılsınız güzel bir hafta diliyorum hepimize :) :) :)

Bence de sıkma canını maddiyat bu devir de herkesin derdi zaten herşeyi yavaş yavaş yoluna koyarsınız. Herzaman istediklerimiz olmuyor bu dünyada maalesef

canım benim babmda gördü bi kez bizi.. ama hiçbişey demedi ablama sordu o kim diye ne iş yapıyor vs öyle öğrendi. bi kere de bana sordu çok sonra o kadar. bizde de henüzt anışma vs olmadı..

Günaydınlar herkesee
günaydın kızlar mutlu haftalar

Canım ailen eger ilimliysa isi uzatmamak en guzeli hayirli islerde acele etmek lazim. Uzak olsun aileler bisey olmaz. Bizimkilerde uzakti istanbul trabzon arasi kac km fark var. Ama hayirlisiyla buraya kadr geldik. Egerki benim ailem senin kisi kadr ilimli olsaydi simdiye coktan evlenirdik

Kizlar ya bu kkasa ve kavanozlar cok hosuma gitmisti ama cok pahalliymis 80 tl 2li fiyati kasasi ile birlikte 105 tl 3lu fiyati

Kizlar ya bu kkasa ve kavanozlar cok hosuma gitmisti ama cok pahalliymis 80 tl 2li fiyati kasasi ile birlikte 105 tl 3lu fiyati
2 kavanoz 1 kasa fiyatı mı 105 TL ? Boşver kuzum öyleyse gereksiz pahalıı.
Bu tarz çok cici şeyler var zaten, onlardan alıverirsin.

kızlar aldıklarımın çoğu bunlar ama bazılarının resmini bulamadım klozet takımım fanuslu kahvaltılığım kahve fincanlarım ve aklıma gelmeyen şeylerde var aldıklarım bugün servisle eve gelicek merak edenler olursa resimlerine çekip atarım tekrar :)))

Canım hepsi çok şeker güle güle kullan İnşallah...
Şu kütahyanın pembe günlük yemek takımından ben de alıcaktım da nişanlım pembe zehirlenmesi yaşayıp kriz geçirmesin diye vazgeçtim

Canım hepsi çok şeker güle güle kullan İnşallah...
Şu kütahyanın pembe günlük yemek takımından ben de alıcaktım da nişanlım pembe zehirlenmesi yaşayıp kriz geçirmesin diye vazgeçtim
haha valla benim çoğu şeyim pembe olacak gibi allahtan sevdicek pembeyi sever bana en çok yakıştırdığı renk herşeyi pembe alıyom asıl beninki pembe zehirlenmesi yaşicak galiba

Hepsi birbirinden guzelmis canim benim yaaa gule gule kullan insaAllahhh

Eki Görüntüle 1417974
canım çok güzelmiş bunlar ya
ama fiyatı gerçekten abartılı bunu sende yapabilirsin evde çok basit bu gül objeler satılıyo zaten istediğin renkte boya silikonla kavanoz kapağına yapıştır kurdele ile süslemiş gerçekten 20 lira falan tutar en fazla malzemeleri

haha valla benim çoğu şeyim pembe olacak gibi allahtan sevdicek pembeyi sever bana en çok yakıştırdığı renk herşeyi pembe alıyom asıl beninki pembe zehirlenmesi yaşicak galiba
Ben de de çok farklı değil durumlarrr. Ama işte bi yerden sonra isyana bağlicak Her baktığım pembe şeyde dur nolur yapma diyo
Evimiz oyuncak gibi olucak başka renkler seç. Ben pespembe bi evde nasıl yaşarım, beni içinde hayal edebiliyomusun diy çok gülüyorum

haha kız ben akıllılık ediyom göstermiyom aldığım şeyleri bu aldıklarımın hiç birini görmedi
düğün yerimizde sandalyelerin arka kurdeleleri pembe olcak diyorum ben sinir olayım diye yok altın sarısı yaptırcam diyo ama pembe yaptırır ben öyle istiyom diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…