- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Nişanlınla konuş bence canım önce şimdi annesi gider derse senin laf arasında dediğini hoş olmayabilirBunlari dusunmekten uykularim kaciyor sizce Kayinvaldeme kredi cekicez dugun icn demisti ama gecen sene duan ses seda yok hatrlatsammi lafin arasinda kizlar ne blym ya
Nişanlınla konuş bence canım önce şimdi annesi gider derse senin laf arasında dediğini hoş olmayabilir
canım bence direk kredi konusunu açma sohbet arasında bu masrafları nasıl karşılicaz durumumuz çok zor falan de maaş olayını anlat nasıl yapcaz bilmiyorum de biraz dert yan bakalım ne dicek belki kendisi söyler kredi çekeriz diyeBunlari dusunmekten uykularim kaciyor sizce Kayinvaldeme kredi cekicez dugun icn demisti ama gecen sene duan ses seda yok hatrlatsammi lafin arasinda kizlar ne blym ya
December90 mi canim hosgeldinmerhaba kızlar bende geldim aranıza hepinize iyi haftalar ben eski kullanıcı december adımı değiştirdim geldm
Ohh ne güzel kuzum :) ee aldıklarını bizede goster hadi bazilarimiza fikir olur hem biz merakliyiz :)günaydın herkesee
kızlar cumartesi alışverişe çıktık annemle 3500 tl harcamışızve daha alınacak çok şey var ne zormuş bu çeyiz işleri ya bu arada yatak örtüsü konusunda annemi ikna ettim sonunda
pike için kumaş aldık çok güzel bişey olcak dedim bunu kullanırım yatak örtüsü olarak anneminde içine sindi o abartılı yatak örtüsü alma konusundan kurtuldum
December90 mi canim hosgeldin
Canım benim haklısın çok zor.. Ama sen kendini sakın ha sakın ortaya atma kredi falan diye. Nişanlınla konuş önce anbız yokla nasıl olacak de, acaba sizinkiler yardım edebilirler mi falan diye alttan alttan sor.Bunlari dusunmekten uykularim kaciyor sizce Kayinvaldeme kredi cekicez dugun icn demisti ama gecen sene duan ses seda yok hatrlatsammi lafin arasinda kizlar ne blym ya
Tamam canım baya çok şey aldım resimlerini bulayım atarım burdanOhh ne güzel kuzum :) ee aldıklarını bizede goster hadi bazilarimiza fikir olur hem biz merakliyiz :)
Nelerr aldınız görelim bizde :) güle güle kullan canmgünaydın herkesee
kızlar cumartesi alışverişe çıktık annemle 3500 tl harcamışızve daha alınacak çok şey var ne zormuş bu çeyiz işleri ya bu arada yatak örtüsü konusunda annemi ikna ettim sonunda
pike için kumaş aldık çok güzel bişey olcak dedim bunu kullanırım yatak örtüsü olarak anneminde içine sindi o abartılı yatak örtüsü alma konusundan kurtuldum
günaydın herkesee
E kötü bişey dememiş neden kendini sıkıyosun ki canım tanıştırırsın işte ne güzelbabam erkek arkadaşımla beni gördü görmezden gelmiş ben tabi evhamlı gördü mü diye içim içimi yiyordu anneme demiş akşam konuştuğu var diye temiz yzlü çocuğa benziyor demiş cumartesiden beri öyle kötüyüm mide ağrısından ölücem
ne yapcaz bilmiyorum
:)) tamam canım burdan resimlerini koyarım bende yorumlarınızı merak ediyorum bakalım beğencekmisiniz :)Nelerr aldınız görelim bizde :) güle güle kullan canm
E kötü bişey dememiş neden kendini sıkıyosun ki canım tanıştırırsın işte ne güzel
Aile arasında ufak bi söz yapabilirsiniz durumlar toparlanana kadar canımoda öyle diyor tanışmak isterse tanışırım eninde sonunda öğrencekti biraz erken oldu o kadar diyor ama bizim yüzük takma gibi bir durumumuz yok şu anda maddi açıdan nişan için bohça alışverişine çıkmıştık ufak ufak alalım diye . babmda şimdi grdü derse ki ailesiyle gelsin ne yapar bilmiyorum
Zaten pat diye olmaz boşuna sıkma canım önce erkek arkadasınla tanısır sonra aileler falan biraz zaman alıyor bunlardaoda öyle diyor tanışmak isterse tanışırım eninde sonunda öğrencekti biraz erken oldu o kadar diyor ama bizim yüzük takma gibi bir durumumuz yok şu anda maddi açıdan nişan için bohça alışverişine çıkmıştık ufak ufak alalım diye . babmda şimdi grdü derse ki ailesiyle gelsin ne yapar bilmiyorum
Merhaba canım, önceki isminle tanımıyorum seni ama..oda öyle diyor tanışmak isterse tanışırım eninde sonunda öğrencekti biraz erken oldu o kadar diyor ama bizim yüzük takma gibi bir durumumuz yok şu anda maddi açıdan nişan için bohça alışverişine çıkmıştık ufak ufak alalım diye . babmda şimdi grdü derse ki ailesiyle gelsin ne yapar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?