Almaya bayılıyoruz çünküüyy o da doğru, ama misafir için yemek takımını ne diye aldık ki
Ondan bi tane de ben istiyorum :d Bi de mümkünse toz torbasıız :)Benim bir tek elektrik süpürgem kaldı..Gercekten sessiz,kesinlikle sulu olmayan bir model arıyorum..Bilen varsa tavsiye kabul edilir:)
Ben 12 kişilik aldım canım :) biz çok kalabalığız da ondan :)Hemen hızlı bir dalış yapıp bende sizi bulmuşken sorayım
Sizce günlük yemek takımı 6 kişilik mi olmalı? Yoksa 12 kişilik mi?
Yok canım 290 a da ben aldım kaç ay oldu..Normal fiyatı..Aynı renk olup dış görünüşü cok benzeyen bir model daha var azurda kablo uzunluğu otomatik kapanma vs özellikleri farklı o modelle..Dışı hemen hemen aynı..Onla karıstırmıs olabilir.tefalle karşılaştırdımda en iyisi oymuş öyle dediler canım bende onu aldım ama pahalıya almışım sanırım biraz burdan bi arkadaş 140 tl ye aldım dediben 300 tl ye aldım
bende 290 - 280 öyle bi rakama aldım sanırım hani düz hesap 300 dedim içim rahatladı bak şimdi kazıklandım sandım bi anYok canım 290 a da ben aldım kaç ay oldu..Normal fiyatı..Aynı renk olup dış görünüşü cok benzeyen bir model daha var azurda kablo uzunluğu otomatik kapanma vs özellikleri farklı o modelle..Dışı hemen hemen aynı..Onla karıstırmıs olabilir.
anladım canım bende bu kadar fiyat farkı nasıl olur diye düşündüm yarı yarıya fark var kazıklandım sandım vallabudur canım seninkide normal fiyatı senin aldığın gibi zaten. ben aldığımda n11 de kampa vardı üstüne kuponlar falan benim aldığım fiyat normal değildi yani ama çok avantajlı olmuştu bana
yok yok sıkıntı yok:) bende arastırırken dışı aynı fiyat niye farklı ki dedim meğer özellikleriymiş:)bende 290 - 280 öyle bi rakama aldım sanırım hani düz hesap 300 dedim içim rahatladı bak şimdi kazıklandım sandım bi an
fantom ss 2400 diye bir model var 68db baya düşük yani diğer süpürgelere göre ama toz torbalıOndan bi tane de ben istiyorum :d Bi de mümkünse toz torbasıız :)
Rowenta slience bu en son modeli canım baya baya sessiz ama susuzmu hatırlayamadımBenim bir tek elektrik süpürgem kaldı..Gercekten sessiz,kesinlikle sulu olmayan bir model arıyorum..Bilen varsa tavsiye kabul edilir:)
elektrikli süpürgemi bende almadım ya ama bi modele baktım hoşuma gitti canım phılıps odaBenim bir tek elektrik süpürgem kaldı..Gercekten sessiz,kesinlikle sulu olmayan bir model arıyorum..Bilen varsa tavsiye kabul edilir:)
bak canım kendi sitesinde 430TLanladım canım bende bu kadar fiyat farkı nasıl olur diye düşündüm yarı yarıya fark var kazıklandım sandım valla
Evet toz torbalıymış baktım şimdifantom ss 2400 diye bir model var 68db baya düşük yani diğer süpürgelere göre ama toz torbalı
Bunu görmüştüm ben de. toz torbalıları yine alınabilir düzey de de bir de torbasızı var 900TL gibi bişeydi fiyatııRowenta slience bu en son modeli canım baya baya sessiz ama susuzmu hatırlayamadım
Aynenn 800-900 civar olan dı benimde bayıldığımEvet toz torbalıymış baktım şimdi
Bunu görmüştüm ben de. toz torbalıları yine alınabilir düzey de de bir de torbasızı var 900TL gibi bişeydi fiyatıı
Kocaman da bi haznesi varmış çok iyi benceehttp://www.n11.com/xtrem-power-cyclonic-toz-torbasiz-elektrikli-supurge2000w-P23243092
bunu aldım kızlar annemde kullanıyor. Ben orta halli almak istediğim için bunu aldım. paranız varsa philips maraton alın derim
Bayılınır gibi bişeydi zatenAynenn 800-900 civar olan dı benimde bayıldığım
bunu ben anneme 400tl ye aldım ama kendime n11den gene kampanya zamanını bekledim 313 tl ye aldımKocaman da bi haznesi varmış çok iyi bencee
Benim beyaz eşyalarla süpürge kaldı bi kısmet onlarda artık ütüyü de hallettim geçen ama bunlara mecalim kalmadı vallaBayılınır gibi bişeydi zaten
Ben de çok beğenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?