Evet pahalıydıı yeni sanırım bir dearçeliğe baktım arkadaşımdada var çok güzel ama hem pahalı hemde yer çok kaplar oyüzden ben arzumunkini tercih ettim. Otomatik işte. arzumuda kullanan arakadaşım var gayet memnun. tam tembel işisuyu çayı koyuyorsun saatini ayarlıosun kendisi hazır
Yok canım ceyize aldim bende hic kullanmadim evlenince imsaAllahZaten kararsızdım iki farklı cevap geldiii
Aslında bende homend bi adım önde galıba.. Yani ablamda aynısının beyazı var ve çok güzel hakikaten. Bir de lila çok güzel ama tutacağımız evin mutfağı alakasız olursa çok da çiğ durur sanki.
Kırmızı daha kolay uyum sağlayan bi renk gibi.YEKTA61 cım ben kahve makinasını da alayım diye düşündüm. Kullandın mı memnunmusun?
Cerezlikler cok ciciymis canım. Bence yemek takimi pembelisi kahvlti takimi kirmizili olan daha cici gibiKızlar bizim burada çok beğendiğim keramika sitesinin mağazası var haftasonu ailecek gittik bişiler almak için o kadar güzel ki renkler cıvıl cıvıl daha mutfağım için pek birşey almadığımdan (en azından renk olarak aklımda bir renk daha yok) sadece çerezlik 6 lı takım aldım
Bir de günlük yemek takımı alıcam ama onun rengine şimdi karar vericem sözlümle kadını arayıp söylücem getirticek
Ayrıca bir de kahvaltı seti var 2 kişilik onada karar veremedik henüz :) :)
Sizinde fikirlerinizi alabilir miyim :) Son söz sözlümle benim olucak ama yardımcı olursanız sevinirim
kızz deme kazık mı yedim ben şimdi bide bana indirimli fiyatı dediler indirime girdi falan dedi o halde 300 tl ye aldımcanım bunları bir çeyiz mağazasından almışsın heralde. Ütüyü ben n11 den kampaya vardı aldım 140 a geldi bana ama senin fiyat normal fiyatı
Hemen hızlı bir dalış yapıp bende sizi bulmuşken sorayım
Sizce günlük yemek takımı 6 kişilik mi olmalı? Yoksa 12 kişilik mi?
Canım ben ayrı ayrı 6 sar kisilik takimlar aldimHemen hızlı bir dalış yapıp bende sizi bulmuşken sorayım
philips azur gc-4780 olması lazım.En güzeli bu zaten en iyisini almışssınteşekkür ederim canımmm :)
canım aldığım ütünün modelini ismini bilmiyorum philips markası kız bana onu önerdi 300 tl ye aldım rengide öyle bişeydi internetten en çok onu benzettim koydum bende resmini ama hangi model aldığımı bilmiyorum
ben 6 kişilik takımdan 2 set aldım yani 12 kişilik yaptım canım o sana kalmış bişey evine çok gelen giden olmazsa 6 kişilik yeterliHemen hızlı bir dalış yapıp bende sizi bulmuşken sorayım
Aha da bu soru benim çok ilgimi çekiyordu araştırmasını yapmıştımHemen hızlı bir dalış yapıp bende sizi bulmuşken sorayım
Sağol canım, ben de alayım artık senin gibi sonra kullanıp ne menem bişey oldğunu anlarımYok canım ceyize aldim bende hic kullanmadim evlenince imsaAllah
Ben 12 kişilik 2 ayrı yemek takımı aldım canım.Hemen hızlı bir dalış yapıp bende sizi bulmuşken sorayım
ben 6 düşünüyorum canımmmHemen hızlı bir dalış yapıp bende sizi bulmuşken sorayım
Canım ben ayrı ayrı 6 sar kisilik takimlar aldim
Ayrıca yine 12 kişilik 2 ayrı catal bıcak takımı aldım..Çekmeceli modeller var ya onlardan.Çünkü kepçe kevgir maşa derken yine set tamamlayamam dedim..Sonucta uydurmak lazım çatala bıçağa..
tatlım ben 6 kişiliklerden 2 takım aldım. Nedeninide hemen sölimHemen hızlı bir dalış yapıp bende sizi bulmuşken sorayım
tefalle karşılaştırdımda en iyisi oymuş öyle dediler canım bende onu aldım ama pahalıya almışım sanırım biraz burdan bi arkadaş 140 tl ye aldım dediphilips azur gc-4780 olması lazım.En güzeli bu zaten en iyisini almışssın
budur canım seninkide normal fiyatı senin aldığın gibi zaten. ben aldığımda n11 de kampa vardı üstüne kuponlar falan benim aldığım fiyat normal değildi yani ama çok avantajlı olmuştu banakızz deme kazık mı yedim ben şimdi bide bana indirimli fiyatı dediler indirime girdi falan dedi o halde 300 tl ye aldımacaba benimki başka model mii bidaha bakayım internetten altın sarısı başka modeli varmı acaba
Aha da bu soru benim çok ilgimi çekiyordu araştırmasını yapmıştım
Şöyle ki zatn 2 kişiyiz , e misafir olunca da misafir için olanları çıkarıcam yeter diyodum ama o iş öyle olmuyormuş.
Çünkü gün içinde lazım oluyo çıkarıyosun kullan makinaya at, e akşam yine lazım oldu 3 kişisin ama bi kaç tanesi kirli makinada.
E hergün de bulaşık makinası çalıştırılmayacağına göre yetmiyır. Günlük yemek tkçını da çatal bıçağını da 12 kişilik almak lazımmış.
Bu bilgiler direkt evlenenlerden alındı
6 kişilik alıp da yetmeyince diğer 6yı başka model almak zorunda olan da var :)
Sağol canım, ben de alayım artık senin gibi sonra kullanıp ne menem bişey oldğunu anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?