- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Üyeliğim de var ama yine olurum sorun değil![]()
Ayy ayy, ne bitmez çilemiz varmış. Tabak çanak bakmaktan iş yapamıyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üyeliğim de var ama yine olurum sorun değil![]()
Ayy ayy, ne bitmez çilemiz varmış. Tabak çanak bakmaktan iş yapamıyorum :)
Çok iyi yapmışsın vallaa . Her bi eksik tamamlayışında insanın üstünden bi yük kalkıyo resmen. Tabi borcu bitince![]()
Aynenn yaa ben onları aldım ödedim kurtuldum bi anda bu arada benimde diğer takımım kütahya senin hangi model canm
Bitse de kurtulsak keşke amaa bitmiyokiii! Halbuki biri dünyanın en güzel günlük yemek takımını getirse hediye etse yok mu dicem sankiiiDÜNDEN BERİ YEMEK TAKIMI KONUSU HALA İZİNİ SÜRDÜRÜUOR KIZLAR![]()
Aaaa bu model de çok güzelmişş görmemiştim ben bunu :)Çok iyi yapmışsın vallaa . Her bi eksik tamamlayışında insanın üstünden bi yük kalkıyo resmen. Tabi borcu bitince
Benimki bu canım, merak ettim seninki hangisiii ?
Sagol canımAnladım canım hayırlısı olsun hakkınızda
Seninki de çok şıık. Tabağın kendi rengi güzel zaten yahu ilginçAaaa bu model de çok güzelmişş görmemiştim ben bunu :)
Bu benimki canım :)
Aynenn ya parıl parıl parlıyo mübarekSeninki de çok şıık. Tabağın kendi rengi güzel zaten yahu ilginçParayı evrince çirkin olmuyo hiçbişey zaten
Güle güle kullanalıııım :)
HahaAynenn ya parıl parıl parlıyo mübarek![]()
Çok guzeller canım gule gule kullanaldıklarımı yüklüyorum kızlar.
ben antalyadayım canım :)bende arıyorum uygun bi 12 kişilik yemek takımı.öyle marka birşey alıp 1500-2000 arası bi fiyat vermeyi hiç düşünmüyorum.sonuçta kırılabilir,bi de ne kdr kullanıyorsun 1 senede sanki.Noble Life die bi marka var,onun yemek takımları da güzel.o marka bişi alabilirim.
sen hangi şehirdesin cnm?
aynenocağımıza incir ağacı diktiler
![]()
Bitse de kurtulsak keşke amaa bitmiyokiii! Halbuki biri dünyanın en güzel günlük yemek takımını getirse hediye etse yok mu dicem sankiii![]()
Bakarken çığlık atasım geliyo zateeeen![]()
kızlar aranızda ızgaralı mikrodalgalar hakkında bilgisi olan var mıdır?![]()
ilk dfa duydum öyle bir şey mi var mış?