• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Üyeliğim de var ama yine olurum sorun değil :KK70: :KK70:
Ayy ayy, ne bitmez çilemiz varmış. Tabak çanak bakmaktan iş yapamıyorum :)
:D :D Aynenn yaa ben onları aldım ödedim kurtuldum bi anda bu arada benimde diğer takımım kütahya senin hangi model canm

:KK70: :KK70: Aynenn yaa ben onları aldım ödedim kurtuldum bi anda bu arada benimde diğer takımım kütahya senin hangi model canm
Çok iyi yapmışsın vallaa . Her bi eksik tamamlayışında insanın üstünden bi yük kalkıyo resmen. Tabi borcu bitince :D
Benimki bu canım, merak ettim seninki hangisiii ?

Eklentiler

• ALZ85YT42025102-1-600x600.webp
    ALZ85YT42025102-1-600x600.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 75
DÜNDEN BERİ YEMEK TAKIMI KONUSU HALA İZİNİ SÜRDÜRÜUOR KIZLAR:KK70::KK70:

DÜNDEN BERİ YEMEK TAKIMI KONUSU HALA İZİNİ SÜRDÜRÜUOR KIZLAR:KK70::KK70:
Bitse de kurtulsak keşke amaa bitmiyokiii! Halbuki biri dünyanın en güzel günlük yemek takımını getirse hediye etse yok mu dicem sankiii :D :D
Bakarken çığlık atasım geliyo zateeeen :(

Çok iyi yapmışsın vallaa . Her bi eksik tamamlayışında insanın üstünden bi yük kalkıyo resmen. Tabi borcu bitince :KK70:
Benimki bu canım, merak ettim seninki hangisiii ?
Aaaa bu model de çok güzelmişş görmemiştim ben bunu :)
Bu benimki canım :)

Eklentiler

• FB,25426,23,kutahya-porselen-aliza-bone-60112-84-parca-yemek-takimi.webp
    FB,25426,23,kutahya-porselen-aliza-bone-60112-84-parca-yemek-takimi.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 65
Aaaa bu model de çok güzelmişş görmemiştim ben bunu :)
Bu benimki canım :)
Seninki de çok şıık. Tabağın kendi rengi güzel zaten yahu ilginç :D Parayı evrince çirkin olmuyo hiçbişey zaten :D
Güle güle kullanalıııım :)

Slm canlar derse giriyorum gelemiyorum akşam görüşürüz. Sizi seviyorum :-*

ben de yemek setimi fln seçtim ama almadım kızlar seneye alcam daha. nakit alcaz hepsini

bende arıyorum uygun bi 12 kişilik yemek takımı.öyle marka birşey alıp 1500-2000 arası bi fiyat vermeyi hiç düşünmüyorum.sonuçta kırılabilir,bi de ne kdr kullanıyorsun 1 senede sanki.Noble Life die bi marka var,onun yemek takımları da güzel.o marka bişi alabilirim.

sen hangi şehirdesin cnm?

aynen :p ocağımıza incir ağacı diktiler :p
ben antalyadayım canım :)

Bitse de kurtulsak keşke amaa bitmiyokiii! Halbuki biri dünyanın en güzel günlük yemek takımını getirse hediye etse yok mu dicem sankiii :KK70: :KK70:
Bakarken çığlık atasım geliyo zateeeen :KK43:

Niye bu kadar kasıyosun kendini canım?

Gençlik selam nasıl gidiyor? Bu aralar çok yoğundum ancak evimdeyim ve netin başıdayım çok şükür. Nabersiniz hacıtlar???

kızlar aranızda ızgaralı mikrodalgalar hakkında bilgisi olan var mıdır? :KK17:

ilk dfa duydum öyle bir şey mi var mış?

evet mikrodalgaların bazılarında ızgara özelliği var ama tam olarak ızgara yapmak için mi kullanılıyor bi türlü anlayamadım :( nette de yeterli bi bilgi bulamadım.

Back
X