Arada olur ya sıkma hiç canını kafasında başka bişey düşünüyodur düğünle falan ilgili
İyi düşünmüşsün çocuklar için olanlarıı :) çok güzeller hadi hayırlı olsun :)Kızlar kına malzemelerimi aldım:)
Taç ve tülleri ayrı aldım kendim yapıcam herkesin tacı farklı olucak.
Çocuklar içinde tavşan vs figürlü taçlar aldım çünkü malum kına anında çocuklar çullanır hep bizde istiyoruz diye:)
Cerez için kare keselerden aldım, tef vs zaten arkadaşımın kınasından sonra bizim evde benim kınamı bekliyor..
Aklınıza gelen başka birşey var mı?
Ben gelenlere gül suyu ve lokumda ikram edicem ama lokumları güzel bir kutuda vermeyi düşünüyorm.
Satma o zaman hep anı olarak saklarsın:)Hic kiyamiyorumm satmya :)
Ayy normalde yarım saatte hazır oln ben saatlerce hazırlanırdım:)çok heycanlıydı herşey çok güzeldi :)
Canım senin düğünün nezamandı?Kızlar kına malzemelerimi aldım:)
Taç ve tülleri ayrı aldım kendim yapıcam herkesin tacı farklı olucak.
Çocuklar içinde tavşan vs figürlü taçlar aldım çünkü malum kına anında çocuklar çullanır hep bizde istiyoruz diye:)
Cerez için kare keselerden aldım, tef vs zaten arkadaşımın kınasından sonra bizim evde benim kınamı bekliyor..
Aklınıza gelen başka birşey var mı?
Ben gelenlere gül suyu ve lokumda ikram edicem ama lokumları güzel bir kutuda vermeyi düşünüyorm.
26 nisanda canım.Canım senin düğünün nezamandı?
harikaymış bunlar..Markası ne ki nerden buldunAYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)
Yaaaa bende istiyorum :)AYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)
Şu an trendyolda var canım:) bende yatak odama uygun alacam:)harikaymış bunlar..Markası ne ki nerden buldun
edit:)
buldum bende dekoratif ütü masası yazınca..
Harikalar yalnız yatak odamı alayım ona uydun bu tarz ütü masası alıcam:)
Çok güzel ve kullanışlı bişeye benziyo canım:)Yaaaa bende istiyorum :)
Öyle canım evet :)Şu an trendyolda var canım:) bende yatak odama uygun alacam:)
Çok güzel ve kullanışlı bişeye benziyo canım:)
annem alcaktı ondan bana canım ama istemedim boyum uzun bi baktım aşağıda kalıyo ütü yaparken eğilmem gerekcek zaten sinir bozucu bişey ütü yapmak öyle olursa ben ütü falan yapamam dedimAYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)
Canım ama ütülenecek kıyafetlerin ve ütünün saklnaması için kullanışlı bişeye benziyo:)annem alc
annem alcaktı ondan bana canım ama istemedim boyum uzun bi baktım aşağıda kalıyo ütü yaparken eğilmem gerekcek zaten sinir bozucu bişey ütü yapmak öyle olursa ben ütü falan yapamam dedim
Kuzu bende çok istiyordum ama sonra hem çok dandik olduğunu öğrendim hemde çok kullanışsız olduğunu, sen bilirsin yine de tabiAYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)
Vaaay 2. Gelinimiz sen olacaksin sanirim ne guzelharikaymış bunlar..Markası ne ki nerden buldun
edit:)
buldum bende dekoratif ütü masası yazınca..
Harikalar yalnız yatak odamı alayım ona uydun bu tarz ütü masası alıcam:)
Bi arkadas daha vardı sanırım aynı gündü ikimizin:)Vaaay 2. Gelinimiz sen olacaksin sanirim ne guzel
bunların ütü masasız olanları var canım ütü masasını ayrı tavsiye ederim çünkü taşıması sorun boyu ayarlanmıyo falan gerçekten kullanışlı değil hiç sen bilirsin tabiki genede :)Canım ama ütülenecek kıyafetlerin ve ütünün saklnaması için kullanışlı bişeye benziyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?