2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar kına malzemelerimi aldım:)
Taç ve tülleri ayrı aldım kendim yapıcam herkesin tacı farklı olucak.
Çocuklar içinde tavşan vs figürlü taçlar aldım çünkü malum kına anında çocuklar çullanır hep bizde istiyoruz diye:)
Cerez için kare keselerden aldım, tef vs zaten arkadaşımın kınasından sonra bizim evde benim kınamı bekliyor..
Aklınıza gelen başka birşey var mı?
Ben gelenlere gül suyu ve lokumda ikram edicem ama lokumları güzel bir kutuda vermeyi düşünüyorm.

Eklentiler

• 143211794_tn50_0.webp
    13 KB · Görüntüleme: 63
  • 059.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 59
İyi düşünmüşsün çocuklar için olanlarıı :) çok güzeller hadi hayırlı olsun :)

Canım senin düğünün nezamandı?

AYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)
harikaymış bunlar..Markası ne ki nerden buldun
edit:)
buldum bende dekoratif ütü masası yazınca..
Harikalar yalnız yatak odamı alayım ona uydun bu tarz ütü masası alıcam:)

harikaymış bunlar..Markası ne ki nerden buldun
edit:)
buldum bende dekoratif ütü masası yazınca..
Harikalar yalnız yatak odamı alayım ona uydun bu tarz ütü masası alıcam:)
Şu an trendyolda var canım:) bende yatak odama uygun alacam:)
Yaaaa bende istiyorum :)
Çok güzel ve kullanışlı bişeye benziyo canım:)

annem alc
AYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)
annem alcaktı ondan bana canım ama istemedim boyum uzun bi baktım aşağıda kalıyo ütü yaparken eğilmem gerekcek zaten sinir bozucu bişey ütü yapmak öyle olursa ben ütü falan yapamam dedim

annem alc

annem alcaktı ondan bana canım ama istemedim boyum uzun bi baktım aşağıda kalıyo ütü yaparken eğilmem gerekcek zaten sinir bozucu bişey ütü yapmak öyle olursa ben ütü falan yapamam dedim
Canım ama ütülenecek kıyafetlerin ve ütünün saklnaması için kullanışlı bişeye benziyo:)

Canım ama ütülenecek kıyafetlerin ve ütünün saklnaması için kullanışlı bişeye benziyo:)
bunların ütü masasız olanları var canım ütü masasını ayrı tavsiye ederim çünkü taşıması sorun boyu ayarlanmıyo falan gerçekten kullanışlı değil hiç sen bilirsin tabiki genede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…