Selam beybilerrr
Kuzu bende çok istiyordum ama sonra hem çok dandik olduğunu öğrendim hemde çok kullanışsız olduğunu, sen bilirsin yine de tabi
Yok canim yaaa nerdeee :) benim tarihin belirsiz olmasi tayinim den dolayi sıkintı bakalim ne olacak
Darisi basima ben tayin alamiyorum yonetmelik degistiAyrıca kızlar bu arada tayin işimi hallettim bugün dilekçemi verdim
Sancılı süreç bittiçok şükür...
Hmm anladım ama çok güzel görünüyodu. Kullanışsızsa bende almam:*Selam beybilerrr
Kuzu bende çok istiyordum ama sonra hem çok dandik olduğunu öğrendim hemde çok kullanışsız olduğunu, sen bilirsin yine de tabi
Hmm gerçekye görmediğim için canım neyse bakalım o zman yaza çoook var:)bunların ütü masasız olanları var canım ütü masasını ayrı tavsiye ederim çünkü taşıması sorun boyu ayarlanmıyo falan gerçekten kullanışlı değil hiç sen bilirsin tabiki genede :)
hepsi çok hoş canım:) sen bilirsin hangisini alacağını:)Kızlar benim bir etegim var siyah uzun yanlarindan ve belinden deri serit geciyor ben bu etegi aldigim yerde birde ceket bakmistim ekolun asagida fusya renkli yakasi deri olan 38 bedendi cok hosuma gitti ama bedeni boldu darlatma yapilacakti fakat fiyati 250 tl idi sora almaktan vazgectim. Simdi sitesine baktim ceket fiyati yariya dusmus 140 tl ama benim begendigimin bedeni yok maalesefsafran renginin var hemde 36 bedeni sizce alayimmi teredutte kaldim. Birde bi baska modelide cok begendim ama onunde bedeni kalmamis onuda ekliyim size ama o cekette 220 tlymis.
Bu deneyip almadığim ceket
Eki Görüntüle 1421356
Buda sitesinde olan rengi ve 36 beden
Eki Görüntüle 1421358
Buda baska yerde gordugum ceket yine ekolun ama bedeni yok
Eki Görüntüle 1421359
Safran renklisi guzelmi alabilecegim suan bitek o varHmm gerçekye görmediğim için canım neyse bakalım o zman yaza çoook var:)
hepsi çok hoş canım:) sen bilirsin hangisini alacağını:)
Hadi ya elbet bi yolu vardır, yok mu yoksaDarisi basima ben tayin alamiyorum yonetmelik degisti
Evet canım çok güzel ben beğendim :)Safran renklisi guzelmi alabilecegim suan bitek o var
Ayy normalde yarım saatte hazır oln ben saatlerce hazırlanırdım:)
Kızlar birbirine çok benzesede karar veremedim sizcr hangisi
Yok canim yaaa nerdeee :) benim tarihin belirsiz olmasi tayinim den dolayi sıkintı bakalim ne olacak
Kızlar kına malzemelerimi aldım:)
Taç ve tülleri ayrı aldım kendim yapıcam herkesin tacı farklı olucak.
Çocuklar içinde tavşan vs figürlü taçlar aldım çünkü malum kına anında çocuklar çullanır hep bizde istiyoruz diye:)
Cerez için kare keselerden aldım, tef vs zaten arkadaşımın kınasından sonra bizim evde benim kınamı bekliyor..
Aklınıza gelen başka birşey var mı?
Ben gelenlere gül suyu ve lokumda ikram edicem ama lokumları güzel bir kutuda vermeyi düşünüyorm.
AYy bu ütü masalarından istiyırum bende:)
Kızlar benim bir etegim var siyah uzun yanlarindan ve belinden deri serit geciyor ben bu etegi aldigim yerde birde ceket bakmistim ekolun asagida fusya renkli yakasi deri olan 38 bedendi cok hosuma gitti ama bedeni boldu darlatma yapilacakti fakat fiyati 250 tl idi sora almaktan vazgectim. Simdi sitesine baktim ceket fiyati yariya dusmus 140 tl ama benim begendigimin bedeni yok maalesefsafran renginin var hemde 36 bedeni sizce alayimmi teredutte kaldim. Birde bi baska modelide cok begendim ama onunde bedeni kalmamis onuda ekliyim size ama o cekette 220 tlymis.
Eki Görüntüle 1421356
Eki Görüntüle 1421358
Eki Görüntüle 1421359
İyiyim kuzucum son günlerde yoğun olmamın dışında hiçbir değişiklik yok bende sen nasılsın?
Kuzu ben safran rengini sevmem fuşyaya bayılırım öncelikle ama bunun safran rengi de çok güzelmiş bu bir, ikincisi sen bunu fuşya olarak sevdiysen bence safranı alma istediğini almazsan dolap bekler gibime geliyor ki safranda siyah ve kahve tonları dışında neye uyar başka he bide kreme falan uyar sen bilirsin, üçüncüsü o üçüncü cekette hoşmuş ama sen sevdin mi ve kolları hafif kısa bu sorun olur mu senin için onu düşün, dördüncüsüKızlar benim bir etegim var siyah uzun yanlarindan ve belinden deri serit geciyor ben bu etegi aldigim yerde birde ceket bakmistim ekolun asagida fusya renkli yakasi deri olan 38 bedendi cok hosuma gitti ama bedeni boldu darlatma yapilacakti fakat fiyati 250 tl idi sora almaktan vazgectim. Simdi sitesine baktim ceket fiyati yariya dusmus 140 tl ama benim begendigimin bedeni yok maalesefsafran renginin var hemde 36 bedeni sizce alayimmi teredutte kaldim. Birde bi baska modelide cok begendim ama onunde bedeni kalmamis onuda ekliyim size ama o cekette 220 tlymis.
Eki Görüntüle 1421356
Eki Görüntüle 1421358
Eki Görüntüle 1421359
İyiyim kuzucum son günlerde yoğun olmamın dışında hiçbir değişiklik yok bende sen nasılsın?
Kuzu ben safran rengini sevmem fuşyaya bayılırım öncelikle ama bunun safran rengi de çok güzelmiş bu bir, ikincisi sen bunu fuşya olarak sevdiysen bence safranı alma istediğini almazsan dolap bekler gibime geliyor ki safranda siyah ve kahve tonları dışında neye uyar başka he bide kreme falan uyar sen bilirsin, üçüncüsü o üçüncü cekette hoşmuş ama sen sevdin mi ve kolları hafif kısa bu sorun olur mu senin için onu düşün, dördüncüsüeğer sen o fuşyaya BAYILDIYSAN bence fuşyayı al iyi bir terzide daralttır
Aslında ikincisinin beyaza yakın olanı bende vardı ama düğün telaşı yağmurda poşetin boyası akmış onu mu alsam diğerlerini mi bilemedimben ilkini çpk beğendim.böyle bi gözlek bende bakıyorum.
ara sayfaları yine kaçırdım akşam okuycam artık :)
Bende öyle bayılıyordum onlaraHmm anladım ama çok güzel görünüyodu. Kullanışsızsa bende almam:*
Komple mi yoksa etek mi gömlek mi şal mı?Kızlar birbirine çok benzesede karar veremedim sizcr hangisi
Kuzu çoktan belliydi benim 10 mayıs 2015 inşallah nikahta 5 mayısiyiyim ben de nolsunndüğün tarihin belli oldu mu canımcımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?