2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

öyledir canım:) düşün biz düğünde bile tartıştık kendi aramzda:) bitti hepsi çok güzel oldu:)

evet canım çok stresli oluyo düğün işleri haklısın ama bizim şuan stres yapıcağımız bişey yokki.düğün eylülde evde yavaş yavaş yapılıyo.ustalarla da abisinin biri ilgileniyo.yani stres sıkıntı yapıcağı gergin olucağı hiçbişey yok.eskiden bi arayıp itiraflarda bulunurdu nası sevdiğini söylerdi.şimdi onlar yok.monotonlaştı sanki.

Şu an yok desende vardır illaki canım. Sevmese evlenir miydi senle. Ben öyşe durumlarda ilk günlerimizi hatırlatıyorum :) o söylüyo zatrn:)

Şu an yok desende vardır illaki canım. Sevmese evlenir miydi senle. Ben öyşe durumlarda ilk günlerimizi hatırlatıyorum :) o söylüyo zatrn:)

sevgisinden şüphe etmiyorum da hissettirme konusunda bişey yapmıyo.arada bi tutardı romantikliği ama tam tutardı.sahneye çıkıp şarkı söylediği bile olmuştu.şimdi arayıp sevdiğini bile söylemiyo.bende öyle yapıyorum bi tartışmamızda ya da sorun olduğunda.ilk zamanlar ne kadar güzeldi dimi :)

İlk zamanlar:) arkadaşlarım diyıdu ne oldu sana göxlerinin içi gülüyo diyo:)

Kızlar ben nisanlığımı satılığa cikarmistim. 1-2 kisi kiralamak satin almak istiyo ama sanki satmak istemiyorum satmasammi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…