ayy ee çok az kalmışşKuzu çoktan belliydi benim 10 mayıs 2015 inşallah nikahta 5 mayıssenin belli mi?
Kızlarda öyle dediler canım. Ay ben bakamıyodum ki masaya bakıp konuşutodum hep:)azmış zaten sayfalar hemen okudum
çocuklar için olanları iyi düşünmüşsün öok güzeller canım :)
bunları bende gördüm ama televizypn karşısında ütü yapmayı çok seviyorum ben.ordan oraya taşımak olmaz bunu.yükseklikte ayarlanmadığı için bana göre değil pek.ama çok güzel özellikle alttaki sepetlerini çok sevdim.
bende ekolden alıyorum çok alışveriş yapıyorum.ceketlerin modeli falan güzel de safran rengini pek beğenmedim ben canım.yine de sen bilirsin.
Gömlek canım 2eteğim ve bi elbisemi maalesef gömlek olmayınca giyemiyorumBende öyle bayılıyordum onlara
Komple mi yoksa etek mi gömlek mi şal mı?
Az kaldı ama bende tık yok inanamıyorum insan hiç mi heyecanlı olmazayy ee çok az kalmışşhayırlısıyla inşallah canımm biz ağustos düşünüyoruz tarih tam belli deill
Hemen bakıyorum canım o gözleGömlek canım 2eteğim ve bi elbisemi maalesef gömlek olmayınca giyemiyorum
Bence ikinci canım hem beyaz çok çiğğ duruyor hemde kiri çok çabuk gösterirGömlek canım 2eteğim ve bi elbisemi maalesef gömlek olmayınca giyemiyorum
İkinciside bu kadar koyu değil aslında açık krem gibi :) zaten o vardı bende yine gönlğm ona kayıyor:)Bence ikinci canım hem beyaz çok çiğğ duruyor hemde kiri çok çabuk gösterir
Ben yerinde olsam düşünmeden onu alırdım. Beyaz gömleği çok severim ama kremde ki ağırlık olmuyor ve kullanışsız ben biraz istediğim kiloya yaklaşsam o gömlekten bende alıcamİkinciside bu kadar koyu değil aslında açık krem gibi :) zaten o vardı bende yine gönlğm ona kayıyor:)
sanırım onu alacam canım bende:)Ben yerinde olsam düşünmeden onu alırdım. Beyaz gömleği çok severim ama kremde ki ağırlık olmuyor ve kullanışsız ben biraz istediğim kiloya yaklaşsam o gömlekten bende alıcam
Geldikten sonra değişim yapmıyolar ama iade alıyolar bi form var fatura arkasında onu doldurup geri yolluyosun ürünü canımkızlar bunları aldım bugün.
birde trendyoldan ekmek kutusu almıştım gri siyah.onun pembesini almak istiyorum içime sinmedi.daha gelmedi ama geri iadesi nası yapılıyo bilen var mı
Bu arada çok tatlı güle güle kullan :)kızlar bunları aldım bugün.
birde trendyoldan ekmek kutusu almıştım gri siyah.onun pembesini almak istiyorum içime sinmedi.daha gelmedi ama geri iadesi nası yapılıyo bilen var mı
Aaaa ben severim yeşilçayı :) o kadar mı kötü geliyo sana tadıBeyaz çay aldım demin hiç beğenmedim ama çok sağlıklıyeşilçayıda öğürmekten içemiyorum buda öyle olacak gibi yaa ne umutlarla almıştım
Güle güle kullan kuzum çok güzellerkızlar bunları aldım bugün.
Bildiğin nefretAaaa ben severim yeşilçayı :) o kadar mı kötü geliyo sana tadı
Geldikten sonra değişim yapmıyolar ama iade alıyolar bi form var fatura arkasında onu doldurup geri yolluyosun ürünü canım
Getiren kargo şitkwtine canım zaten iade koşullarında yazar nasıl iade edileceğinereye teslim ediyosun peki canım..getiren kargo şirketinin şubesine mi yoksa pttden falanda oluyo mu.hiç kargoyla işim olmadı şimdiye kadar pek bilmiyorum o yüzden.
Çok tatlı bayildim rengine pembiş oyhkızlar bunları aldım bugün.
Gule gule kullan canim cok cicilerkızlar bunları aldım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?