2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlarda öyle dediler canım. Ay ben bakamıyodum ki masaya bakıp konuşutodum hep:)

ayy ee çok az kalmışşhayırlısıyla inşallah canımm biz ağustos düşünüyoruz tarih tam belli deill
Az kaldı ama bende tık yok inanamıyorum insan hiç mi heyecanlı olmaz daha kına mekanı bile tutmadım gayet rahatım yani.. Senin varmış canım ağutosta evleneceklere çok heesleniyorum yaa ne güzel tam yaz
Gömlek canım 2eteğim ve bi elbisemi maalesef gömlek olmayınca giyemiyorum
Hemen bakıyorum canım o gözle

İkinciside bu kadar koyu değil aslında açık krem gibi :) zaten o vardı bende yine gönlğm ona kayıyor:)
Ben yerinde olsam düşünmeden onu alırdım. Beyaz gömleği çok severim ama kremde ki ağırlık olmuyor ve kullanışsız ben biraz istediğim kiloya yaklaşsam o gömlekten bende alıcam

Beyaz çay aldım demin hiç beğenmedim ama çok sağlıklı yeşilçayıda öğürmekten içemiyorum buda öyle olacak gibi yaa ne umutlarla almıştım

kızlar bunları aldım bugün.

birde trendyoldan ekmek kutusu almıştım gri siyah.onun pembesini almak istiyorum içime sinmedi.daha gelmedi ama geri iadesi nası yapılıyo bilen var mı

Eklentiler

• xxxx.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 43
  • kkk.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47

birde trendyoldan ekmek kutusu almıştım gri siyah.onun pembesini almak istiyorum içime sinmedi.daha gelmedi ama geri iadesi nası yapılıyo bilen var mı
Geldikten sonra değişim yapmıyolar ama iade alıyolar bi form var fatura arkasında onu doldurup geri yolluyosun ürünü canım

Güle güle kullan kuzum çok güzeller
Aaaa ben severim yeşilçayı :) o kadar mı kötü geliyo sana tadı
Bildiğin nefret yani nelerle denedim tadı değişsin diye olmuyor yine onun tadı bastırıyor herşeyi

Geldikten sonra değişim yapmıyolar ama iade alıyolar bi form var fatura arkasında onu doldurup geri yolluyosun ürünü canım

nereye teslim ediyosun peki canım..getiren kargo şirketinin şubesine mi yoksa pttden falanda oluyo mu.hiç kargoyla işim olmadı şimdiye kadar pek bilmiyorum o yüzden.

nereye teslim ediyosun peki canım..getiren kargo şirketinin şubesine mi yoksa pttden falanda oluyo mu.hiç kargoyla işim olmadı şimdiye kadar pek bilmiyorum o yüzden.
Getiren kargo şitkwtine canım zaten iade koşullarında yazar nasıl iade edileceği

Gule gule kullan canim cok ciciler

Kızlar ceketi almadim magasina gidip bakicam indirim varmis magzadalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…