2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaaar naparsınız ne edersiniz bakiyim :)

ben bugün elimi yaktım akşamüstü.küçücük bişey ama çok acıyo.canımda sıkkın hiç keyfim yok.

kızlar merhaba,burası aslında tam yeri çünkü evlenicek olan pek çok kişi var:)bugün kadın doğuma gittim ve bana diane 35 verdi çene bölgemde sivilce sorunum var ultrasonla baktı kist olmaya meyilli siyah noktalar var dedi sivilcelerini geçirir 6 ay kullan şimdilik dedi, benim sorum şu yaza eğer evlenirsem zaten doğum kontrol hapına başlayacaktım o açıdan bir sıkıntım yok ama 6ay sonra bırak derse eğer doktor tekrar hemen sivilceler çıkmaya başlıyor mu önceden kullanan ya da şu anda kullanmakta olanınız var mı?

Kızlaaar naparsınız ne edersiniz bakiyim :)
Yorgunum ben kendi adıma. Diş için hastahaneye gittim.salak bir birası doktor vardı. Ben yapamam deyip fakülteye git dedi. Herkesi fakülteye öneriyorlar. Sanki biz bilmiyoruz gitmeyi oraya ama aşırı çok sıra var ve randevu sistemi falan yok sabah karga şeyini yemeden gitmek gerekiyor. Özellerde çok pahalı

Hiç bir fikrim yok canım. Sağlık bölümüne yaz istersen daha ise yarar bilgi bulabilirsın

Gecmis olsun Canım. Nie canin sıkkınn?

daha önce bahsetmiştim burda da.ailemle ilgili mevzular.bugün yine aklıma gelip duruyo söyledikleri.canım sıkılıyo.
çeyizimi bile sözlüm karşılıyo ailem bişey alsın istemiyorum bunuda söylemiştim.birde ailemin sözlümü istemediğinden bahsetmiştim.
sözlümün sabit bi geliri yok kendi işi.istemeye geldikleri gün bana bakamıycağını söylediler.babam zor duruma düşersen sana yardım etmem dedi bana.maddi yönden sanki benim bi beklentim var gibi ondan.beni vazgeçirmek için söyledi belki ama çok canımı yaktı.sürekli aklıma geliyo.arkasından annemde devam etti ablana kızıyoduk ama sen ondan da beter oldun,ablan en azından çeyizini herşeyini kendi aldı çalışıyodu da dedi.sende o da yok dedi.çok gruruma dokundu bu sözleri halada dokunuyo.
ikincisi de ablamın bebeklerine bakıyorum.doğumdan itibaren yardımcı oluyorum herşeylerine bebekler ikiz ve huysuz olduğu için zor oluyo.yine misafirlerinin geldiği bi gün yardım etmek için gittim evlerine.eniştemin annesi falan da vardı.misafirlerde eniştemin arkadaşları.bekar bayan ve evli bi adamı biz karı koca zannettik çünkü baya yakınlardı.misafirler gidince enişteme biraz takıldık.ben çok takılmadım ama bikaç şey söyledim.arkadaşlarına da bişey söylemedim sadece ben yapmam böyle şeyler dedim.buna rağmen bana arkadaşlarını savundu falan.tabi bi yandan da gülüşmeye devam ediyodu annesigil.bana arkadaşlarım herkesten önce gelir bi daha onlar geldiğinde siz gelmezsiniz o zaman olur biter dedi.o kadar sinirlendim ki yaptığına.o an muhtemelen bağırıp çağırırdım sinirime hakim olamayıp.Allahtan annesi de vardı bişey demeden eve çıktım.abim gibi görüyodum çok iyiydik ama ogünden beri çok soğuğum.
anlatıcak çok şey var aslında doluyum ondan böyle.sadece bu ikisi aklıma geliyo sürekli.düşünüp duruyorum işte.

Sikma canını düşündükçe daha çok uzuluyorsun canım benim. Her şey olacağına varıyor inan bende çok sıkıntılıym bu konular yüzünden ama nişanlıma sağlıyorum. Sende öyle yap .sen inanmiyosun değilmi ona o zaman sorun yok. Kimse ortada kalmıyor allah bir kapı kapatıp bir kapı açıyor. Benim nişanlım bin kısa maaşla calisiyordu özel sektörde ama rabbim nasır etti ve şu an işi falan çok daha iyi. Klasik şeyler ama kimin ne olacağını rabbim bilir. Benim önünde bu tarz örnekler vardı. Benim bir arabami fakir gözüyle görüp istemediler. Adam bilir gelip tel başına istedi kızı. Sonra neler oldu çıkıyor musun o zengin olan fabrikaları iflas etti ve beğenmedikleri fakir gelinin evime sıkıngindilar. Hiç korkma kalbini derbi tut allah.a dua et.

öyle tabiki canım hiçbişey belli olmaz.babası da yok ya iyice hiç ettiler sözlümü.daha 26 yaşında ama hiçbişeyimi eksik etmiyceğini biliyorum.işinden, kazancında, ondan yana bi sıkıntım yok benim.yine de herşey gelebilir insanın başına büyük konuşmamak gerek.öyle zor bi durumda kalsam kimseden bişey beklememki.o da aynı şekilde.babam bunları söyleyerek sadece beni üzdü o kadar işte.hiç unutmam bu lafını artık.

İnsanın canı sıkılınca böyle şeyleri düşünüp iyice kendini üzüyo ama getirme Aklına bi de iş bakıyomusun bence nasıl olursa olsun bi yerden başla calış canm hem sıkılıp üzülmessinde

Haklısın bende istenmeyen gelinim sırf okuyorum diye hemde zihniyeti sen düşün tek başına yapıyor nişanlım herşeyi. Bir kuruş aile desteği yok kuzum kimsenin. Üstüne bir de aramiza girmeye çalışıyorlar. Ama artık evlenen kadar idare sonra herkese diyeceğimi diycem.

canım okula devam edicem çalışmamı gerektircek bişey yok şuanda.ailemin küçük görmelerinden hepsi.yoksa çok şükür hiçbişeyimiz eksik değil.sıkılıp üzülmek konusunda haklısın.çalışmama da gerek yok aslında ben kendime uğraşlar bulurum bu kadar sıkılmamama bebekler olunca koyup gidemiyorum hiçbi yere.benim bebeklerimmiş gibi oldu artık.evlenmeyi bekliyorum sadece.o zaman daha huzurlu daha mutlu olucam.iş ve okul konusunuda o zaman halledicem çünkü bu şartlarda hiçbişey yapamıyorum.

Merhaba kızlar biz sevdiceğimle 16 kasım 2010nda tanıstık 7 eylülde 2014 nişanlandık 16 kasımda 2014 düğünümüzü yaptık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…