2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hangi çağdan kalmışlar onlar.okumayan mı var canım artık.bizde de yok hiçbi aile desteği.sözlüm üstleniyo herşeyi.çeyizimi bile o alıyo daha ne olabilirki.babam ablamlara evin halılarını ve oturma grubunu aldı.bizde sadece halıları babam alıcak gibi o da babamın işlerinden biri olduğu için.birde taktıkları bilezik olur işte.hepsi bu kadar.ha birde damatlığını alırlar heralde artık.onuda almazlarsa içim parçalanır.onlardan bişey de beklediğimden de değil sadece sözlümün bu kadar yalnız olmasına ve söylediklerine üzülüyorum.

Canım madem oyle neden okadr pahalli bir dugun yapiyosunuz dugun mekanina vereceginiz parayi geleceginize yatirim yapin yani yrn obur zor bi zamaninizda onu kullanirsiniz. Birde sen calismayi dusunmuyormusun bi ise gir en azindan ceyizini kendin halletmeye calis kimseyede minnet etme

Canım aile hekimleri gibi aile dişçileri gelecek ama Allah bilir ne zaman gelir.. Ama şu an tasarı halinde diye biliyorum ilerisi için yırttıkta şimdi senin durumuna etkisi yok tabi. Dişinin sorunu ne tam olarak ömrüm dişçilerde geçti bilirim belki de
Canım benim yaa zaten böyle şeyler üstüste gelir bana da oluyor şu söylediklerin. Sen bu evlilk meselesinden dolayı zaten gerginsindir, daha fazla etkilenmmişsindir sözlerinden. Ama annenin söylediklerini annem bana söylese benimde gururum incinirdi. Babam ona yakın şeyler söylemişti hala kırgınım mesela kaç ay oldu yani.. Eniştende çok ayıp etmiş ama takma bence enişte sonuçta abi gibi görüyordum diyorsun ya abi gibi olamaz. İnsanları çok sevemiyorum malesef böyle saçma sapan şeylerle beni de kendilerinden soğutuyorlar

Canım benim eksik olsun eşyadır kıyafettir ama sizin huzurunuz bozulmasın. Sen elinden geldiğince destek ol moral ol sözlüne o babanın yapmadıklarına çok üzülmez. Mutlu et elinden geldiğince. Benim nişanlımın babası yok annesi de biz evlenince memlekete gidecek gibi görünüyor. Şu an üsküdardalar biz halkalıdayız. Düşün annemlere yakın oturmak istemiyorum sırf karışmalarından dırdırlarından yıpranmamak için. Tek başımıza karşıda yaşamak istiyoruz. Kızlar yargılamayın lütfen kötü bişe tabi annemler hakkında böyle konuşmam ama bazen gerçekten çekilmez oluyorlar. Yaşlıda değiller ki acıyasın yani bi laf ediyorlar öyle bir kırılıyorsun ki içinden hiçbir şey yapmak gelmiyor onlara. Diyeceğim o ki eğer imkanınız varsa canım iki aileden de biraz uzak yaşamanızı tavsiye ederim.

canım yatırımı çok zaten.bizim düğün yapmayıp,o parayla yapıcağımız yatırım onun gayrimenkullerinin yanında hiçbişey.babasından kalan arsalarına hiç dokunmamış dokunmıycak da.yatırım için sırf onlar bile yeter.evimiz arabamız var.düğünde takıcağı altın da hiç az değil.bozdurmıycaz onlarda yatırım olucak bizim için.geliride iyi sadece düzensiz.tek sorunumuz da bu.bunun içinde ilerde hedefleri düşünceleri var ama tabiki belli olmaz hiçbişey.yani bu düğünü yapıcak gücü olmasa ben zaten kesinlikle olmaz derdim.çalışmayı da tabiki düşünüyorum ama okul bitmeden çalışmam sanırım.yani bi 3-4 yıl var önümde.keşke şuan çalışıyo olsaydım en çok ihtiyacım olduğu zaman.ona destek olmayı çok isterdim.

benim kırgınlığım yok ama üzülüyorum unutamıyorum bu sözlerini.normal olduğum bi anda üzülceğim bişey söyleseler karşılık veririm unuturum gider ama o an öyle bi üzüldümki.gözlerim doldu hiçbişey diyemeden öyle kaldım.uzun bi süre aynı yere baktım durdum.kendime gelemedim.enişteminki de tam olarak nankörlük.ve bana zor durumda kalırsan sana yardım etmem diyen babam ablamı bırak enişteme bile iş buldu.harçlıklarını evlendikten sonra bile eline verdi.eniştem atanamadığı için asgari ücret bile kazanamıyodu.dersanede falan ek derse girip bi şekilde para kazanmak yerine babamın verdiği parayla gezip tozmayı tercih etti.hepimizi kullandığını düşünüyorum.ben ablamların aile içinde yaşanan herşeylerini de biliyorum.ama babamın bunların hiçbirinden haberi yok tabi.şimdi bunuda düşününce babamın bana öz kızıyken bunları demesi dokundu işte.

Allah'a çok şükür herşeyimiz tam.ama oladabilir hiç önemli değil benim için.mutluluk gerçekten en önemlisi huzurum kaçınca çok daha iyi anladım.benim nişanlımda öyle.annesi yaşlı kendi halinde köyde yaşıyo ve ordan kesinlikle taşınmak istemiyo.belki kışın gelir bikaç gün kalır sadece.babası zaten yok.bende uzakta oturmayı çok istedim hatta bunun içinde tartışmıştık ama malesef olmadı.daire karşılığı arsa vericekti,anlaşamadılar mütahitle,olmadı.ne zaman anlaşılır ne zaman biter belli değil.şimdi yakın oturucaz malesef ama orası olduğunda taşınmayı düşünüyoruz.inşallah bi aksilik çıkmaz çünkü uzakta olmayı çok istiyorum bende.haklısın canım.ailem canım ne yaparlarsa yapsınlar yine çok severim.en zor zamnlarında hiç düşünmeden yanlarında olurum herşeyi yaparım.ama bazı sözleri gerçekten çok kırıcı oluyo..

ahh Diane 35,neler çektim ondan bende de 10 küsür sene önce berbat bi sivilce sorunu oldu ve doktor bu hapı verdi,ama bende yan etkileri çok fazla oldu.kişiden kişiye değişiyor bu tabi,umarım sende sorun olmaz.ilacı 1 sene kdr kullandım çok zorlanmama rağmen.evet kullandığımda cildim düzeldi,çok memnundum.bırakınca yeniden siyah noktalarım fln oldu ama tabi ki eskisi gibi deil.dediğim gibi bu kişiden kişiye değişir,bende yeniden siyah nokta vs oldu ama sende olmayabilir.geçmiş olsun cnm.

Ama canım babanın haberi yokmuş ki, bi de sevgiline ısınmadıkları için senden çıkarıyorlar hınçlarını.. Nasıl kırıldığını anlayabiliyorum ne desem boş tek diyeceğim sen yine düğüne kadar kötü olmamaya çalış ilerde hayırlısı ile gideceksin evden idare et mümkün olduğunca..

evet canım babamda bilmiyoki hiçbişeyi. söylemedik de babam kin tutar bi daha yüzüne bakmaz diye.ablam etkilenicek sonuçta onu düşüyoruz ilk önce.annemle babamla yine idare ederdim ama ablamlarında bizim binaya taşınmasıyla huzurum kaçtı evde açıkcası iyice.sabredip bekliyorum sadece bende canım.evden gittikten sonra psikolojim düzelcek resmen.eski hayatımı düzenimi istiyorum geri.burası gerçekten çok iyi geliyo bana.konu aile olunca arkadaşlarıma yakınlarıma anlatamadığım şeyleri burda anlatıyorum.çok rahatladım.teşekkür ederim canım destek olduğun için.

Ne demek canım her zaman rahatladıysan ne mutlu

kızlar bunları aldım bugün.

birde trendyoldan ekmek kutusu almıştım gri siyah.onun pembesini almak istiyorum içime sinmedi.daha gelmedi ama geri iadesi nası yapılıyo bilen var mı

Senjnle zevkleemiz bir kuzun her aldgn on numara sabki ben beğenip almsm gibi gule gule kullan kuzum sen heo netren mi aliosun

Elini yakmissin oncelikle geçmiş olsun kuzum

yaşadığın duruma uzulmen normal kuzum bende olsam uzulurdum nisanlin her istedgini yapio buda cok guzel kuzum yuvanizi kurucaksinz az kaldı INŞALLAH

enistende sacmalamis ben de sogurdum dil yarasi hic bi zmn kapanmiyor gercekten

ALLAH razı olsun kizlar mutluluguma ortak olmussunuz tesekur ederim
benim icin cok guzeldi sevgiler gununu kutladik o yanimda olunca sanki dunyalar benim oluyor ALLAHIM herkezi cok mutlu etsin INSALLAH nisanlimi sabah 6da gitti bukadar izin alabilmis bunada cok sukur sorunlarimizida yuzyuzeyken cozduk ama biz yine kavga ederiz uzaklik bize yaramiyorrr artikkkk evlenelimmm hepimiz esleirmize kavusalim kizlar INSALLAH

Senjnle zevkleemiz bir kuzun her aldgn on numara sabki ben beğenip almsm gibi gule gule kullan kuzum sen heo netren mi aliosun

çok teşekkür ederim canım.:) evet canım netten alıyorum.gidip bakmaya zamanım olmuyo.ama yemek takımı kahvaltı takımı tencereleri falan gidip alıcam.görmem lazım onları.

teşekkür ederim.o yüzden çok şanslıyım hiçbişey söylemiyo bu konuda.ben söylemeden ayarlıyo herşeyimi.inşallah canım az kaldı artık haklısın.anlattım rahatladım.

maşallah bitanem çok sevindim.yanyanayken çok huzurlu oluyo insan.bizde hiç tartışmıyoruz gayet güzel geçiyo.ama telefonda birbirimizi yiyoruz bazen.stres oluyo insan çok normal.:)

günaydın canımm dünki yazdıklarını okudum üzüldüm ailenin söylediklerine
ama çok şanslısın hayatının geri kalanını geçireceğin insan sana çok değer veriyo belliki
bir baba evladına elinden ne geliyosa yardım eder ablana ne yaptıysa sanada yapması gerekir damatlarını ister sevsin ister sevmesin sonuçta yaptığı şeyi evladı için yapmış olucak
ve bunun çalışmakla bi ilgisi yok canım inan bana ben çalışıyorum ama çeyizimi babam alıyo durumu çok iyi değil arabasını sattı düğün için düşün halbuki sen çalışıyosun kendin al herşeyini diyebilirdi
ama sen genede sabırlı ol düğün tarihini bilmiyorum umarım yakın bi tarihtir ve imkanınızda varmış düğününü en güzel yerde yap seni geçindiremeyeceğini düşündükleri adamın senin için neler yaptığını (maddi anlamda) görmüş olurlar bi kere daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…