2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kız benim de bir anda oldu ha :)tost makinası almaya gittim tüm çeyiz takımını aldım aynı gün. Ben ev tekstili ve günlükler kaldı

Ama iste onlar ilk goz agrilarimiz yani benim icin oyle normalde degisebilirdim ama degismedim ozel yerleri var onlarin bende

çok güzeller canım güle güle kullan :)

Cok tesekkkur ederim cnm benimm

selammm kızlarr ben geldimm çok uğrayamıyorum ve çok sey kacırıyormm

kızlar tupper larım geldi bugün birsürü şey aldım eltim geliş fiyatına satıyo öyle olunca birsürü şey aldımm kendi evime çıksamda kullanmaya başlasam diye sabırsızlanıyorum

Ne guzel canim neler aldin tupler dan :))

Kizlar a101 ganimetleri :)

Gule gule kullan canim benimm

selammm kızlarr ben geldimm çok uğrayamıyorum ve çok sey kacırıyormm

Hosgeldin canimm nasilsin

çok küçük değilim aslında ama herkes erken buldu.yüzüm küçük gösteriyo birazda onun etkisi var sanırım.bakalım canım inşallah dediğin gibi zamanla kabullenir sever.teşekkürler destek olduğun için bana :)

iyi akşamlar kızlar.bugün mutfak fayanslarını,banyo fayanslarını seçtim.baya zorlandım mutfağıı seçerken ama içime sindi.mutfak için evye aldık bide siyah.banyo fayanslarını konuşurken nişanlım bunu da yaptıralım son başka bişey yaptırmak yok diyodu.girişte bi vestiyer vardı o da içime sinmemişti.söyleyemedim ama aklıma takılıp duruyodu o.neyseki çoktan ölçülerini aldırmış. sadece mutfak dolapları istediğim gibi olmadı.neyseki rengi istediğim gibi beyaz.o yüzden çok da önemli değil artık.

AMİN kuzucum INŞALLAH sizede MAŞALLAH
aynen balim onlari gorerek al iyi dusunmussun yuvanizda gule gule kullan kuzum

bzide telefondan tartisiyoruz kuzum yan yana bambaska nasilsa az kaldi kuzum artik aska evet kavgaya hayir INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…