aöf den 4. sınıfta kuzum kısa dönem yapması için bitirmesi lazım Allah izin verirse seneye şubatta bitiyor sonra hemen askere derken en erken 1.5 senemiz var yaniokul iş askerlik hangisini bekliyorsunuz peki :)
beklemek kadar yorucu bi durum yok Allah sabır versin
canım neerden bakabilecez topiğine :)Kızlaaar ceyiz topigimi guncelledim burdan bakabilirsiniz ceyizlerimee
Adres koymustum alla alla silinmis :)canım neerden bakabilecez topiğine :)
merak etme canım herşey yoluna girer ozamana kadar sen alttan al son zamanlara yaklaştıkca onlarda üzülür söylediklerine nede olsa evlatlarısın yuvadan uçup gidiceksinne kadar düşünceliymiş canım baban.böyle yapması çok güzwl.benim babam yapmasına yapar aslında ama benim beğenmemden çok fiyatının uygun olup olmıycağıyla ilgileniceğine eminim.bu söylediklerinden sonra daha çok ben istemiyorum bişey almalarını zaten.bu arada babamın da durumu iyi.düğün eylülde olcak büyük ihtimalle.6-7 ay var yani.22 yaşındayım.ben erken diye bi sene daha beklemek istiyodum.sözlüm bu sene olması konusunda ısrarcı oldu.iyiki onu dinlemişim.yoksa 1,5 seneyi bulcaktı evlenmemiz.böyle düşününce az geliyo 6-7 ay.yavaş yavaş görüyolar tanıyolar.sevmeleri için yeterli mi bilemiyorum ama en azından söylenmiyolar.benim içinde söylenmemeleri bile yeterli şuan için canım.
niye heyecan yokk kıssAz kaldı ama bende tık yok inanamıyorum insan hiç mi heyecanlı olmazdaha kına mekanı bile tutmadım gayet rahatım yani.. Senin varmış canım ağutosta evleneceklere çok heesleniyorum yaa ne güzel tam yaz
Hemen bakıyorum canım o gözle
yemek takımını kare almışsınn yektacımm..ben hala kararsızım kare mi yuvarlak mı dieeBurdan bakabilirsin canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yektanin-ceyiz-dunyasi.639351/
Bilmiyorum yavrum yaa niye yok anlamadım bende herkes yaklaşınca görürüm seni diyor bakalım 1 ay kalsın eteklerim tutuşur muniye heyecan yokk kıss
Canım baktım çeyizlerine herbirini çok beğendim zevklerimiz benziyo havlularına bayıldım nerden aldın acabaBurdan bakabilirsin canım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yektanin-ceyiz-dunyasi.639351/
Canım ben aldığkm dönemde kareler daha revastaydı ve aldıģkm gun hic ceyiz alacaz die evden cikmamistim babam bi anda alayim sana dedi oyle ani olmustu aldigimiz yerdede ozmn en iyi karacanın bu modelleri vardı o sekilde aldım acikcasi suan alsam cok dqha farkli bi model alirim yuvarlak cic3kli bi model tercih ederimyemek takımını kare almışsınn yektacımm..ben hala kararsızım kare mi yuvarlak mı diee
Havlularımin cogsu english homedan alınma canım .Canım baktım çeyizlerine herbirini çok beğendim zevklerimiz benziyo havlularına bayıldım nerden aldın acaba
Kız benim de bir anda oldu ha :)tost makinası almaya gittim tüm çeyiz takımını aldım aynı gün. Ben ev tekstili ve günlükler kaldıCanım ben aldığkm dönemde kareler daha revastaydı ve aldıģkm gun hic ceyiz alacaz die evden cikmamistim babam bi anda alayim sana dedi oyle ani olmustu aldigimiz yerdede ozmn en iyi karacanın bu modelleri vardı o sekilde aldım acikcasi suan alsam cok dqha farkli bi model alirim yuvarlak cic3kli bi model tercih ederim
Bende yuvarlak aldım kenarinda iki tane dalgali şerit geçiyor altın yaldızlı ve siyh çekip koyamıyorum.kolılerı bantlayip gardobun üstüne koydum daha bir buçuk sene var bir şey ne olmasın aşağıda kalıpCanım ben aldığkm dönemde kareler daha revastaydı ve aldıģkm gun hic ceyiz alacaz die evden cikmamistim babam bi anda alayim sana dedi oyle ani olmustu aldigimiz yerdede ozmn en iyi karacanın bu modelleri vardı o sekilde aldım acikcasi suan alsam cok dqha farkli bi model alirim yuvarlak cic3kli bi model tercih ederim
çok güzeller canım güle güle kullan :)Havlularımin cogsu english homedan alınma canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?