- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ay güldürdün beni yaa sanki sambacı çapırıcam diyo hahaaynı şeyleri söylüyo.bindallıyla oynuycak kız mı istiyosun.bir sürü var merak etme diyo.adetlere uy diyo.sanki sambacı çağırıcam ben.hem sinir etti hemde iyice kızıp kırıcı konuşup canımı sıktı.hiç hevesim kalmadı.halbuki daha önce benim hiçbişeye hevesim kalmadı dediğimde benimle çok güzel konuşmuştu.dün akşam çok kırıldım ben gerçekten.ondan beklemezdim böyle sözler.
Heyecanlandım şimdi du bakalım :) Çıkarsa bişiler paylaşıcam sizinle minnoşlaren daha önce çok kullandım canım iyi şeyler çıkıyo :)) bulursunuz kesin
Aman konuşmasına da takılma canım. İşte bizim düşündüklerimiz onlara çok detay ve fazla abartı geliyo. E sürekli duyunca da bunalıyolar heralde. He de geç şimdilik :)aynı şeyleri söylüyo.bindallıyla oynuycak kız mı istiyosun.bir sürü var merak etme diyo.adetlere uy diyo.sanki sambacı çağırıcam ben.hem sinir etti hemde iyice kızıp kırıcı konuşup canımı sıktı.hiç hevesim kalmadı.halbuki daha önce benim hiçbişeye hevesim kalmadı dediğimde benimle çok güzel konuşmuştu.dün akşam çok kırıldım ben gerçekten.ondan beklemezdim böyle sözler.
Herşeye dahil edin nişanlınızı kızlar ben hallederim ederim modunda olunca onlar rahata bağlar yani benim düşüncem bu. Ben bi çok şeye yapalım edelim diyodum halada öyle ki böyle olunca kendisi de istiyo tek başımıza evlenmiyoruz ki onlarda ellerini taşın altına sokacaklar.Canım değişiyor erkekler yani bu kocakarı lafı değil harbi değişiyorlar ama işte hepsim odun olmuyor daha az değişeni var tamamen değişeni var her neyse ilişkinin monotonlaşması, artık tamam bu kız benim mantığı falan bunları rahatlatıyor o nezaketleri kalkıyor ortadan
Bende baya okudum sonra daldım direkayy üşenmedim hepinizin yazdıklarını okudumHepimizin dertler ortak ya
Hoşgeldinn hayırlısı olsun :)Merhaba kızlar bende yeni mezun oldum sayılır ve erkek arkadaşımın ısrarları üzerine dayanamadım iki hafta sonra istemeye gelecekler elim ayağıma karıştı
Bende baya okudum sonra daldım direk
greenandblue @serp07 Haha böyle hararetli olunca ortasıdnan dalıvermek lazım başka türlü yetişmek imkansız...
hala vazgecebilirim öyle korkuyorum :) çok aktif bir insanım okurkende aynı şirkette çalışıyordum aynı zamanda staj yapıyordum öğretmenim aslında ama sigorta şirketindeyim aslına bakarsanız kısıtlamalar olur mu diye düsünüyorum geç saatlere kadar çalısıyoruz coğu zaman tesekkürler bu arada
Güyaa edicektin 26 yaşından önce evlenenelere çeyiz parası vericekti. Nerde kaldu bu yasa yaa beni teğet geçerse çok ağlarımHepimiz aynı dertten muzdaribiz :) Devlet evlenene yardım etmeli ya :) Duyun sesimizi :)
Güyaa edicektin 26 yaşından önce evlenenelere çeyiz parası vericekti. Nerde kaldu bu yasa yaa beni teğet geçerse çok ağlarım
Orası da Allah'ın emri vallaYok yahu bizi kekliyorlar, devlet bu 10 verirse ,20 alır vallahi
aynenn kıyamam dolmuş artık bütün kızlar sakin olun yaaa takmayın
Orası da Allah'ın emri valla
Cumhurbaşkanına gidip, evlensem 3 çocuk yapıcam ama para yok evlenemiyırum desem yardım edermi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?