2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay güldürdün beni yaa sanki sambacı çapırıcam diyo haha
Aman takmamak lazım bunları gerçekten anlamıyolar sadece ne gerek var demeyi biliyolar. Gerek var ki araştırıyorz canım Allah Allah :)

Merhaba kızlar bende yeni mezun oldum sayılır ve erkek arkadaşımın ısrarları üzerine dayanamadım iki hafta sonra istemeye gelecekler elim ayağıma karıştı

Aman konuşmasına da takılma canım. İşte bizim düşündüklerimiz onlara çok detay ve fazla abartı geliyo. E sürekli duyunca da bunalıyolar heralde. He de geç şimdilik :)
Onun da stresleri var illa ki o sebepten oluyo böyle gereksiz kırılmalar darılmalar. Sen kendin araştır. Hatta burada birlikte bakınıyoruz işte. Biz bize yeteriz bu konuda :)

Herşeye dahil edin nişanlınızı kızlar ben hallederim ederim modunda olunca onlar rahata bağlar yani benim düşüncem bu. Ben bi çok şeye yapalım edelim diyodum halada öyle ki böyle olunca kendisi de istiyo tek başımıza evlenmiyoruz ki onlarda ellerini taşın altına sokacaklar.

hala vazgecebilirim öyle korkuyorum :) çok aktif bir insanım okurkende aynı şirkette çalışıyordum aynı zamanda staj yapıyordum öğretmenim aslında ama sigorta şirketindeyim aslına bakarsanız kısıtlamalar olur mu diye düsünüyorum geç saatlere kadar çalısıyoruz coğu zaman tesekkürler bu arada

Hoşgeldin, ne gibi kısıtlama olmasından korkuyorsun ?

yoğun çalısıyorum sabah okuldayım öğleden sonra şirkette haliyle uzuyor işler gec cıkıyorum işlerimi seviyorum :) sanırım birinden vazgecmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…