2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizde tam tersi ben baştan beri her işe dahil edince , rahat davranmıyo onu yapalım bunu yapalım bendede gereksiz bir rahatlık var noluyo anlamıyorum

Ay yok kız, delirmeye az kaldı , Yakında kafamda huni gezicem şantiyede Bende saldım artık kendimi, ne olur sonumuz bilmiyorum

1000 TL ne beğendin sen öyle ayyy evet yaa sinir oluyorum bunların kargo ücretlerine
Kahvaltı takımları, kavanozlar, soğan patates sepetleri ohooo bissürü
Doğru dedin çıkar şimdiiii
Aha da 5 dk önce aynısını yapım. İlk kez kullandım o siteyi bişey çıkarmı acep bakalım. Var mı o sitede işe yarar bişey bulan daha öncee
Çukulatalar çıktıı
Nee 1000 mii naptın kız
1000 Tlye de ne kargo parasıymış utanmıyolar da hiç
Ben daha bişey almadığım için her şeyi aldım ordan Evcilik oynadım kendi kendime
Merhaba kızlar bende yeni mezun oldum sayılır ve erkek arkadaşımın ısrarları üzerine dayanamadım iki hafta sonra istemeye gelecekler elim ayağıma karıştı
Hoşgeldinn, hayırlısı olsun
O tamamen sevgilinle alakalı bir şey. Benimki kısıtlamaz mesela o konularda ama kimisi de eşinin o kadar çok çalışmasını istemez.
Güyaa edicektin 26 yaşından önce evlenenelere çeyiz parası vericekti. Nerde kaldu bu yasa yaa beni teğet geçerse çok ağlarım
Versin madem bak uslu uslu evleniyoz işte
Orası da Allah'ın emri valla
Cumhurbaşkanına gidip, evlensem 3 çocuk yapıcam ama para yok evlenemiyırum desem yardım edermi ki
3 yetmiyomuş artık kızımm daha çok yapıcam de futbol takımı kurucam diycem ben

Sayın teknik takibe alanlar gördüğünüz gibi topikte bu konuda tek yorum yapmayan ben oldum ben para mara istemiom yeterki uzak durun benden hahaha
Anaam uyanııık nasıl da sıyırdı kendinii hahah
Evlenmeye mani olmaz kız bekar bekar günaha mı giriceksiniz
Doğru dedin kızlı erkekli cafelerde oturmamıza içi el vermez zaten

Sayın teknik takibe alanlar gördüğünüz gibi topikte bu konuda tek yorum yapmayan ben oldum ben para mara istemiom yeterki uzak durun benden hahaha
O kadar çocuk zaten rezil eder yeterince insanı varsın bi de onlar etsin
Hahah kız olursaa meydanlarda rezil eder seni vallaa aman diyim

Çeyizdekileri hapishanede giyeriz artık. Neye niyeet ne kısmet
Ayy düşünemiyorum halimizi rezillik

Anaam uyanııık nasıl da sıyırdı kendinii hahah

Doğru dedin kızlı erkekli cafelerde oturmamıza içi el vermez zaten

Ayrıcaaa, kız iki dakikada sattın ya bizi. Sen mi getiricen bize ziyarette çeyizlerimizi
hhihihi evliliğe giden yolda herşey mübahtır kızlar çok pis satarım gelirim cezaevine ziyarete donlarınızı oraya getiririm rahat olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…