2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benimde öğrenim kredi borcum var evlenin ödüycem dedi ama geç kaldım mayısta 25 oluyorum ödemiyor o zaman acele mi etsek martta istesinler nisanda evlenelim::)

Benimde öğrenim kredi borcum var evlenin ödüycem dedi ama geç kaldım mayısta 25 oluyorum ödemiyor o zaman acele mi etsek martta istesinler nisanda evlenelim::)
Eninde sonunda evleniceksiniz yaa bari bi kar sağlayın evlenin nolucak. Valla ben olsam nikahı kıyardım nisana

daha istemeye gelmediler iki hafta sonra adamın yakasına yapısıp evlen benimle yoksa 12 bin lirayı paşa paşa ödersin mi demeli acaba:))

Canım sorun çıkarıyorlar ama yaa o kadar basit şeylere takılıyorlar ki yani evlenmek başlıca bir dert bide onların saçmalıklarına maruz kalıyoruz.. Haklısın tabi yapmak zorundalar ama bizde sinir hastası oluyoruz bu arada
Duvak da takalım bari yazık içimizde kalmasın
Gözümün önünde ki görüntü süperrrr
Ben ona yetişemiyorum yaa ödüyor devlet kyk borçlarını ama 27yim ben

daha istemeye gelmediler iki hafta sonra adamın yakasına yapısıp evlen benimle yoksa 12 bin lirayı paşa paşa ödersin mi demeli acaba:))
O yapışmış isteyelim diye, ne var yani 12.000 az para mı valla evlenin kurtulun derim
Ahaha cirit atardık beraber. Her gün düğün halayı Oralarda tanışmak nasip olur belkilim

al benden de o kadar geç kaldık

Biz zamanında o kadar sıkıntı yasadıkki bu aile muhabbetlerinde şu an hiç böyle şeyler olmuyo üzmesin eşler birbirni kıymetlerini bilsinlerr

Git tabi git süslen mesele kayınvalideyse kanlı canlı git yemeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…