2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne güzel kuzum Allahtan nişan fotolarını önemsemiyordum ben önemsesem kuzenimi boğardım zaten
Tamm cnaım org. firmalarını biliyorum onlara özel olarak sorayım, fotoğrafçılarda evet normalde hep o fiyattalar ama ne bilyim yaa belki bulurum bi umut diye bakıyorum işte
Benim kuzen fotoğrafçı çekti de ne oldu tövbe est. valla sinir oldum.. Tabi seninki işin okulunu okumuş çok daha iyidir de insan bi çeker yaa kuzenisin sen onun

Aynen canım ya inan şöyle sadece ikimizin yan yana bile düzgün 1 tane fotoğrafımız yok hani 1 tane buldum onun da görüntü kalitesi cep telefonuyla kötü ışıkta çekilmiş falan. Neyse düğün daha önemli acısı çıkacak. Önemli olan güzel anılar kalmış olması

Ne güzel kuzum Allahtan nişan fotolarını önemsemiyordum ben önemsesem kuzenimi boğardım zaten
Haha neyseki düğün için de aynı hassasiyet var kendisinde ama onun için bütçe 1000 TL olmalıymış. Ben de kimse sorsam 1500 çıkyo. Hatta geçen günki 3500 istedi de benimki kalp krizi geçiriyodua az kalsın
Daha düşüğüne ben rastlamadım maalesef ki Bulsak süper olur tabii o ayrıı..

Ya ben de erken ama bi bakayım dedim 400 diyenler var erken rezervasyona. Sadece dış mekan çekimi ama. Düğün hazırlık düğün de işin içine girince 2000i geçiyo. Bir de film istersen yandın. Ama film bana gereksiz geliyor bilemedim. Parasızlık böyle bişey galiba

Kesinlikleee.. E senin yüklediğin 2 tane foto vardı bence gayet güzellerdi onlar, ikinizde süper çıkmıştınız

Bende sadece 2 saatlik bir dış mekan çekimi istiyorum o kadar, Allahımm iyi birini bulalım ne olur fotoları elimize aldığımızda iyi ki diyebilelim

Hadi yaa neredeymiş onlar bana da desene 400 baya uygun gözüm döndü şuan
Hazırlık kısmı falan da olsa güzel olur, üstüne film olsa daha da güzel olurda çok gerekli değil masrafa değmez. Zatii paramız yok dediğin gibii

Kesinlikleee.. E senin yüklediğin 2 tane foto vardı bence gayet güzellerdi onlar, ikinizde süper çıkmıştınız
İşte o kadar zaten canım başka yok :) Hatıra olsun diye bütün aile fotoğrafımızı bastırıp kayınvalideme annemlere falan götüreyim demiştim bulamadım. Bir de anlamadığım herkes çekti, fotoğraf yok ortada. Ama bizim yüzükler kesilirken önümüzde yarım metre bile açıklık yoktu bütün ev etrafımıza toplandı, herhalde o yüzden yok fotoğraf
Bende sadece 2 saatlik bir dış mekan çekimi istiyorum o kadar, Allahımm iyi birini bulalım ne olur fotoları elimize aldığımızda iyi ki diyebilelim
İnşallah düzgün fotoğrafçı bulabilirsiniz canım ya sonra bize de söyle ama

Tabi ki söylerim canım bi bulsam, sizde dua edin kızlar her şey gider yaa fotoğraf bile 1000 tlden başuıyor biz düğün yapıcaz ev yerleştiricez falan çok zor

Facebookta reklamları çıkıyordu da güvenilir mi tabi bilinmez. Hatırlayamadım adını, çıkınca yazayım buraya :) Şimdi konuştuk gerçi kesin altta reklamları çıkmaya başlar
Bu kampanya ara ara oluyo canım üzülme
Ay iyi bari sonra alayım. Gerçi tüm beğendiklerimi bi sepete atayım dedim 1000tl tuttu insafsızlar hala kargo parası da kesiyorlar

Armut.com dan arayın kızlar çok oluyo öyle :)

aynı canım.ben fotoğraf çektirmem diyo benimki de.iki saat yok şöyle dır yok böyle dur gelemem ben diyo.
ben hiç beklemezdim ondan böyle sözler.çok düşünceli davranırdı.her istediğimi yapar.daha ağır şeyler söyledi.çok şaşırdım bu sözlerine.daha önce de konuşmuştuk para konusu olursa bana söyle gerisine beni karıştırma napıyosan yap demişti.şimdi neler dedi sinirlenip.

aynı şeyleri söylüyo.bindallıyla oynuycak kız mı istiyosun.bir sürü var merak etme diyo.adetlere uy diyo.sanki sambacı çağırıcam ben.hem sinir etti hemde iyice kızıp kırıcı konuşup canımı sıktı.hiç hevesim kalmadı.halbuki daha önce benim hiçbişeye hevesim kalmadı dediğimde benimle çok güzel konuşmuştu.dün akşam çok kırıldım ben gerçekten.ondan beklemezdim böyle sözler.

bende netten bakıyorum diye kızıyo.ordan bakıp aynılarını istiyomuşum bulamayınca da sinirleniyomuşum.istediğim gibi olmasını istiyorum ne sakınca varki bunda.heleki kararsız kalınca çıldırıyo.

1000 TL ne beğendin sen öyle ayyy evet yaa sinir oluyorum bunların kargo ücretlerine

Facebookta reklamları çıkıyordu da güvenilir mi tabi bilinmez. Hatırlayamadım adını, çıkınca yazayım buraya :) Şimdi konuştuk gerçi kesin altta reklamları çıkmaya başlar
Doğru dedin çıkar şimdiiii
rmut.com dan arayın kızlar çok oluyo öyle :)
Aha da 5 dk önce aynısını yapım. İlk kez kullandım o siteyi bişey çıkarmı acep bakalım. Var mı o sitede işe yarar bişey bulan daha öncee

Canım değişiyor erkekler yani bu kocakarı lafı değil harbi değişiyorlar ama işte hepsim odun olmuyor daha az değişeni var tamamen değişeni var her neyse ilişkinin monotonlaşması, artık tamam bu kız benim mantığı falan bunları rahatlatıyor o nezaketleri kalkıyor ortadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…