Kafalarınıı eziceksin böylee yok öyle hersey hazır olsun... İki tavır iki trip hemen kendinelerine gelirler sıkma canını sen canm
Merhaba bende ağustos geliniyim balayı için nereleri tercih ettiniz acaba :)
Kuzum neyin var ben cok ggiremedim konuyu bilmiyorum iyisidir INŞALLAHbenimkine tavır trip de sökmüyo canım.paşa paşa geri adım atıyorum.ancak benim üzüldüğümü anlayıp üzülürse kendine geliyo.ağlayan kızlardan da nefret ettiğini söylemişti bende kırılınca üzülünce hemen başlıyorum ağlamaya.
Günaydın hatunlar, hayırlı cumalar..Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh
Kuzum neyin var ben cok ggiremedim konuyu bilmiyorum iyisidir INŞALLAH
Zaman durdu sanki ya
Ooo o zaman o değişikmiş birazbenimkine tavır trip de sökmüyo canım.paşa paşa geri adım atıyorum.ancak benim üzüldüğümü anlayıp üzülürse kendine geliyo.ağlayan kızlardan da nefret ettiğini söylemişti bende kırılınca üzülünce hemen başlıyorum ağlamaya.
canım dün kına için yer düşünüyoduk.sözlüm ben tahtla bindallı dansçı isteyince sinirlendi.organizatör bi arkadaşı var ona söylemesini istemiştim yok taht için arayamazmış.mantıklı şeyler istiycekmişim.bindallıyla oynıycak bi sürü kişi varmış.kalabalık olcakmış falan filan.tartışma uzayınca da iyice kırıcı şeyler söyledi.hiçbişeyden memnun olmuyomuşum memnuniyetsizmişim.başka şeylerde söyledi de onlardan bahsetmek istemiyorum hiç.sonradan o söyledikleri için sinirle söyledim özür diledim dedi.bende uzatmadım ama çok üzüldüm hiç beklemezdim ondan böyle sözler.
Yok yahu, çok hızlı geçiyor bana da ..
Aminnn canımmGünaydın hatunlar, hayırlı cumalar..Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh
Mart oldu kızz ne durması :)Zaman durdu sanki ya
Merhaba, hoşgeldin aramıza :) Biz nişanlımla bodruma gitmiştik, çok huzurluydu sakindi. Tavsiye ederim :)Merhaba bende ağustos geliniyim balayı için nereleri tercih ettiniz acaba :)
Katılıyorumm. Hafta yeni başlamıştı vee ne güzel haftasonu geldiiYok yahu, çok hızlı geçiyor bana da ..
güle güle kullan tatlımüst üste çok mesaj attım kusura bakmayın kızlar.akşam alışverişe çıktım yazamadım o yüzden.çok güzel şeyler beğendim.çelik tencere seti,çaydanlık,fondü,cupkek standı aldım.kahvaltı takımını da alıcaktım ama sonradan içime sinmedi.almadım.iyice bakıp sonra alıcam.
Günaydın hatunlar, hayırlı cumalar..Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh
günaydın kızlar :)
Günaydınnn hayırlı cumalar :)
Günaydın kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?