2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kafalarınıı eziceksin böylee yok öyle hersey hazır olsun... İki tavır iki trip hemen kendinelerine gelirler sıkma canını sen canm

benimkine tavır trip de sökmüyo canım.paşa paşa geri adım atıyorum.ancak benim üzüldüğümü anlayıp üzülürse kendine geliyo.ağlayan kızlardan da nefret ettiğini söylemişti bende kırılınca üzülünce hemen başlıyorum ağlamaya.

Kuzum neyin var ben cok ggiremedim konuyu bilmiyorum iyisidir INŞALLAH

Kuzum neyin var ben cok ggiremedim konuyu bilmiyorum iyisidir INŞALLAH

canım dün kına için yer düşünüyoduk.sözlüm ben tahtla bindallı dansçı isteyince sinirlendi.organizatör bi arkadaşı var ona söylemesini istemiştim yok taht için arayamazmış.mantıklı şeyler istiycekmişim.bindallıyla oynıycak bi sürü kişi varmış.kalabalık olcakmış falan filan.tartışma uzayınca da iyice kırıcı şeyler söyledi.hiçbişeyden memnun olmuyomuşum memnuniyetsizmişim.başka şeylerde söyledi de onlardan bahsetmek istemiyorum hiç.sonradan o söyledikleri için sinirle söyledim özür diledim dedi.bende uzatmadım ama çok üzüldüm hiç beklemezdim ondan böyle sözler.

Ooo o zaman o değişikmiş biraz ağlama yaa niye ağlıyosun ki sen istediğini yap

Klasik erkek kuzum ya aynı seyleri bılırsın zaman zaman bende yaşıyorum sanki bianda icinden canavar ckio onun

Simdi naislsin gelin olan sensin tabi sen nedersen o olcak kuzum ozurdilemesine sevindim kuzum hatasinj anlamasida guzel bisey

Merhaba bende ağustos geliniyim balayı için nereleri tercih ettiniz acaba :)
Merhaba, hoşgeldin aramıza :) Biz nişanlımla bodruma gitmiştik, çok huzurluydu sakindi. Tavsiye ederim :)
Yok yahu, çok hızlı geçiyor bana da ..
Katılıyorumm. Hafta yeni başlamıştı vee ne güzel haftasonu geldii Sevdiceğimle geçireceğimiz 2 gün daha

güle güle kullan tatlım fotoları alalım hemen öyle söyle kaç olmaz
Günaydın hatunlar, hayırlı cumalar..Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh

günaydın kızlar :)

Günaydınnn hayırlı cumalar :)

Günaydın kızlaar

hepicinize günaydın ve hayırlı cumalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…