Haha yaa nişan Aralıktaydı o günden beri demiyorum işte var sen düşündemek kanlı canlı yemek gerceklesti ne kadar oldu ki anne baba demeyeli aynı taktiği kullanmalı :) ilham veriyorsun bana baby
Oyy valla darısı başına, ben de nasıl zorlandım bilemezsin. Ama nişanlımın kaç göz hareketleri ve ısrarları sonucu bu noktaya gelebildim. Üstümden yük kalktı beehadi hayırlı olsun darısı diyemeyenlerin başına=))) hala diyemiyorum bennn
Uuu çok heyecanlııı :)istemede ne giymeli nasıl hazırlanmalı bilemiyorum bi yardım edin:)
Ooh bütün morları pembeleri kapmışsın :)aldıklarım bunlar kızlar.
Noldu kii? Gerçi olur öyle arada gerginlikler, yeni haftaya pozitif başlarsınız artık.günaydın kızlar bu iğrenç hafta bitti ya şükürler olsuunn sevdiğimle hiç konuşamadık morallerim çok bozuktu hep sinirli ve stresliydim patladım hep ona
Kıskanmayın kız, biz de çok uzun süreler görüşemedik yani tadını çıkarıyorum o yüzden. Hem siz de bi kaç aya evleniyosunuz ben ne yapayımBu hafta bana da çok hızlı geçti, iki gün dedi yaaa
İstemeden sonra düzelir ya. Aileler dahil olunca bi değişik oluyor birden bire ilişki yenilenmiş gibi bişey oluyor bence :)İnşallah bu haftaya güzel başlarsınız bizde gerginiz isteme öncesi ya anlamıyorum daha az görüsmeye başladık bu hafta hiç görüsmedik işten cıkınca telde konusuyoruz sonra bide iyi geceler hepsi bu
Yaa nasıl dedin cidden. Nişan günü istediler öpün annenizin babanızın elini dediler ben teyze dedimHoşgeldin canım :) Biz de hem huzurlu , hem doğası güzel olsun kendimizce gezelim diyee Fethiye yi tercih ettik. :)
Günaydın beybileeer
Bugün cuma ekstra bir mutluluk hali olsun üzerimizde İnşallah...
Dün kayınvalideciğime gittim yemeğe biliyosunuz. İlk kez canlı kanlı anne - baba dedim. Allahım mutluluğu görmelisiniz.
Etrafımda fır döndüler resmen :) Hele babası "babasının güzel kızıı, hoşgeldin canım kızımlar" havada uçuştu
Benden şuan için haberler bunlaaar :)
Bence çok sade diz hizasında bir elbise giyebilirsin. Önü baya bi kapalı olursa rahat edersin kahve ikram edilecek çünkü.istemede ne giymeli nasıl hazırlanmalı bilemiyorum bi yardım edin:)
Güle güle kullan çok şekerler :)aldıklarım bunlar kızlar.
İyiymiş en iyi evlendikten sonra demek o da napacaksın mecburr:)Haha yaa nişan Aralıktaydı o günden beri demiyorum işte var sen düşün
Oyy valla darısı başına, ben de nasıl zorlandım bilemezsin. Ama nişanlımın kaç göz hareketleri ve ısrarları sonucu bu noktaya gelebildim. Üstümden yük kalktı bee
bakacağım işte artık elbise olur pantolon olur bilemedim:)Noldu kii? Gerçi olur öyle arada gerginlikler, yeni haftaya pozitif başlarsınız artık.
Kıskanmayın kız, biz de çok uzun süreler görüşemedik yani tadını çıkarıyorum o yüzden. Hem siz de bi kaç aya evleniyosunuz ben ne yapayım
İstemeden sonra düzelir ya. Aileler dahil olunca bi değişik oluyor birden bire ilişki yenilenmiş gibi bişey oluyor bence :)
Yaa nasıl dedin cidden. Nişan günü istediler öpün annenizin babanızın elini dediler ben teyze dedimÜstüne bi de yüzükler takıldı yine el öpme muhabbeti, inat eder gibi yine teyze dedim. Arıyor hala teyze diyorum. Diyemedim anne. Bi de istemez inat edermiş gibi, ama ağzım öyle alıştı kaç yıldır napayım. Annemden başkasına anne demek garip geliyor.
Bence çok sade diz hizasında bir elbise giyebilirsin. Önü baya bi kapalı olursa rahat edersin kahve ikram edilecek çünkü.
güle güle kullan canım :)aldıklarım bunlar kızlar.
Noldu kii? Gerçi olur öyle arada gerginlikler, yeni haftaya pozitif başlarsınız artık.
Kıskanmayın kız, biz de çok uzun süreler görüşemedik yani tadını çıkarıyorum o yüzden. Hem siz de bi kaç aya evleniyosunuz ben ne yapayım
İstemeden sonra düzelir ya. Aileler dahil olunca bi değişik oluyor birden bire ilişki yenilenmiş gibi bişey oluyor bence :)
Yaa nasıl dedin cidden. Nişan günü istediler öpün annenizin babanızın elini dediler ben teyze dedimÜstüne bi de yüzükler takıldı yine el öpme muhabbeti, inat eder gibi yine teyze dedim. Arıyor hala teyze diyorum. Diyemedim anne. Bi de istemez inat edermiş gibi, ama ağzım öyle alıştı kaç yıldır napayım. Annemden başkasına anne demek garip geliyor.
Bence çok sade diz hizasında bir elbise giyebilirsin. Önü baya bi kapalı olursa rahat edersin kahve ikram edilecek çünkü.
ayrı olacak nişan galiba ben istemiyorum ama ailem ve ailesi istiyorUuu çok heyecanlııı :)
İsteme de söz kesilecek di mi? Nişan ayrı mı nasıl yapacaksınız?
çok güzeller güle güle kullan canımaldıklarım bunlar kızlar.
tatlım diz üstü sade bi elbise yeterli bence. ben öyla yapmıştım. saçımıda toplattırcaktım ama nişanlım düz halini çok seviyor ısrarla düz açık istediği için öyle yaptım.ayrı olacak nişan galiba ben istemiyorum ama ailem ve ailesi istiyor
Ayy ben 7 senedir teyze amca diyorum nasıl zor geldi anlatamam. Ben de nişan günü ayısını yaptım üzülmeYaa nasıl dedin cidden. Nişan günü istediler öpün annenizin babanızın elini dediler ben teyze dedimÜstüne bi de yüzükler takıldı yine el öpme muhabbeti, inat eder gibi yine teyze dedim. Arıyor hala teyze diyorum. Diyemedim anne. Bi de istemez inat edermiş gibi, ama ağzım öyle alıştı kaç yıldır napayım. Annemden başkasına anne demek garip geliyor.
benimkide toplu çok seviyor düz sade bir elbise güzel sade bir takı saçlar toplu:)tatlım diz üstü sade bi elbise yeterli bence. ben öyla yapmıştım. saçımıda toplattırcaktım ama nişanlım düz halini çok seviyor ısrarla düz açık istediği için öyle yaptım.
cok iyiyimiş sninki gülmekten öldüm burdaAyy ben 7 senedir teyze amca diyorum nasıl zor geldi anlatamam. Ben de nişan günü ayısını yaptım üzülme
Diyemedim napim. Sonra teld e konuştuk gittim falan yine aynı. Nişanlım söyle söyle diye baskı yapıyo ben hala ama diyemiyorumlar. Bi gün gittim onlara görümcem de oradaydı. Babası hoşgeldin kızım nasılsın dedi. Ben de baba diyeöiyorum diye dalgaya vurup " iyiyim teşekkürler siiiiz ? " yaptımAblası kahkahayı patlattı. Ay yazık sana şuan amca desen olmaaaz baba desen diyemiyosun napcaksın sen " dedi Ben de yaa sen de tam bi görümcesin valla dedim güldük. Babası hemen " yok canım amca mı kaldı bitti artık o devir " dedi. Ben kıpkırmızı tabii.
Sonra tabii diyemedim amca. Seslenemden takıldım bi süree . Sonra bi gün beni aradı resmen duymak için
Ben de sıktım kendimi dedim bi şekilde. Annesine de önce tel. de dedim.
Dün de olayı halletim. Benim hikaye böyle yanii
Elbise giy kesinlikle o gün özel bir gün :)bakacağım işte artık elbise olur pantolon olur bilemedim:)
Ay çok güldüm nişanlınagüle güle kullan canım :)
ay bende çok zor dedim. telefonda söylüyorum ama yüz yüze diyemedim. dediğimdede sessiz şekildeama diyince noluyorsa gerçekten havalara uçuyorlar nişanlım çok raahat söylemişti. Nişan dönüşü bizim eve uğrayıp nişan bohçasını aldı arabaya indirmeye. kapıda hadi anne görüşürz dedi çıktı çocuk çoktan hazırmış
Üstümdeki baskı sebebiyle diyip kurtuldum. Nişanlım hemen ertesi gün demeye başlayınca benden de aynı performansı bekledi herhallyiymiş en iyi evlendikten sonra demek o da napacaksın mecburr:)
Ah aileler ahayrı olacak nişan galiba ben istemiyorum ama ailem ve ailesi istiyor
Yaa resmen okurken ben morardım burdaAyy ben 7 senedir teyze amca diyorum nasıl zor geldi anlatamam. Ben de nişan günü ayısını yaptım üzülme
Diyemedim napim. Sonra teld e konuştuk gittim falan yine aynı. Nişanlım söyle söyle diye baskı yapıyo ben hala ama diyemiyorumlar. Bi gün gittim onlara görümcem de oradaydı. Babası hoşgeldin kızım nasılsın dedi. Ben de baba diyeöiyorum diye dalgaya vurup " iyiyim teşekkürler siiiiz ? " yaptımAblası kahkahayı patlattı. Ay yazık sana şuan amca desen olmaaaz baba desen diyemiyosun napcaksın sen " dedi Ben de yaa sen de tam bi görümcesin valla dedim güldük. Babası hemen " yok canım amca mı kaldı bitti artık o devir " dedi. Ben kıpkırmızı tabii.
Sonra tabii diyemedim amca. Seslenemden takıldım bi süree . Sonra bi gün beni aradı resmen duymak için
Ben de sıktım kendimi dedim bi şekilde. Annesine de önce tel. de dedim.
Dün de olayı halletim. Benim hikaye böyle yanii
kesinlikle ne kadar çokgörüşürse okadar çok ısınıyor. Benimkiler sürekli bir arada sıkıntı yok.Elbise giy kesinlikle o gün özel bir gün :)
Ay çok güldüm nişanlınaAdam doğuştan damat çıkmış vallahi Benimki de diyemez herhalde öyle. Açıkçası benimki zaten biraz soğuk sevmediğinden değil de, anneme babama hitap ettiğini de duymadım hiç, hala daha atamadı o yabancılığı. E tabi hiç gitmezse yanlarına, olacağı bu
Haha çok komikler bunlar yaa benimki de aynısını yaptı valla. Sanki yıllardır anne diyeceği günü bekliyodu gibiy bende çok zor dedim. telefonda söylüyorum ama yüz yüze diyemedim. dediğimdede sessiz şekildeama diyince noluyorsa gerçekten havalara uçuyorlar nişanlım çok raahat söylemişti. Nişan dönüşü bizim eve uğrayıp nişan bohçasını aldı arabaya indirmeye. kapıda hadi anne görüşürz dedi çıktı çocuk çoktan hazırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?