çok iyi yaptın bi göz atmalıSabah Sabah hızlı bir giriş yapayımtrendyoldaki bu kampanyada gelin çiçeği gibi kullanılacak çiçekler var ama kalitesi nasıldır acaba
http://www.trendyol.com/Mary-Case---Eviniz-icin/ButikDetay/31907/Ev--Yasam
bazıları cok iyi özellikle saksıda olanlardan bazıları kopartılabilir kardeşim evli gelin çiceğini ben yaptım valla cokta iyi olustu paylasırım resmini bir araçok iyi yaptın bi göz atmalı
Ayy dekoratif olanlar da çok iyimiş. Hatta süper şeyler var yine hepsini alasım geldibazıları cok iyi özellikle saksıda olanlardan bazıları kopartılabilir kardeşim evli gelin çiceğini ben yaptım valla cokta iyi olustu paylasırım resmini bir ara
Günaydınn..Sabah Sabah hızlı bir giriş yapayımtrendyoldaki bu kampanyada gelin çiçeği gibi kullanılacak çiçekler var ama kalitesi nasıldır acaba
http://www.trendyol.com/Mary-Case---Eviniz-icin/ButikDetay/31907/Ev--Yasam
Merhaba, hoşgeldin aramıza :) Biz nişanlımla bodruma gitmiştik, çok huzurluydu sakindi. Tavsiye ederim :)
Katılıyorumm. Hafta yeni başlamıştı vee ne güzel haftasonu geldiiSevdiceğimle geçireceğimiz 2 gün daha
Merhaba bende ağustos geliniyim balayı için nereleri tercih ettiniz acaba :)
BUARADA KARAKARTALIMI TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
İnşallah bu haftaya güzel başlarsınız bizde gerginiz isteme öncesi ya anlamıyorum daha az görüsmeye başladık bu hafta hiç görüsmedik işten cıkınca telde konusuyoruz sonra bide iyi geceler hepsi bugünaydın kızlar bu iğrenç hafta bitti ya şükürler olsuunn sevdiğimle hiç konuşamadık morallerim çok bozuktu hep sinirli ve stresliydim patladım hep ona
aynen süperrBUARADA KARAKARTALIMI TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
tülünü yaparken sert tül almalısın unutma onların tülleri özel oluyorGünaydınn..
Kızlar evidea nın sitesinde harika yapay çiçekler var..Ben ordan alıcam galiba:)
Ooo o zaman o değişikmiş birazağlama yaa niye ağlıyosun ki sen istediğini yap
Klasik erkek kuzum ya aynı seyleri bılırsın zaman zaman bende yaşıyorum sanki bianda icinden canavar ckio onun
Simdi naislsin gelin olan sensin tabi sen nedersen o olcak kuzum ozurdilemesine sevindim kuzum hatasinj anlamasida guzel bisey
güle güle kullan tatlımfotoları alalım hemen öyle söyle kaç olmaz
hepicinize günaydın ve hayırlı cumalar :)
Hoşgeldin canım :) Biz de hem huzurlu , hem doğası güzel olsun kendimizce gezelim diyee Fethiye yi tercih ettik. :)Merhaba bende ağustos geliniyim balayı için nereleri tercih ettiniz acaba :)
Günaydın hatunlar, hayırlı cumalar..Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh
AMİN kuzum hayrli cumalar
günaydın kızlar :)
Günaydın kızlaar
Günaydın beybileeerGünaydınn kızlar
demek kanlı canlı yemek gerceklesti ne kadar oldu ki anne baba demeyeli aynı taktiği kullanmalı :) ilham veriyorsun bana babyHoşgeldin canım :) Biz de hem huzurlu , hem doğası güzel olsun kendimizce gezelim diyee Fethiye yi tercih ettik. :)
Günaydın beybileeer
Bugün cuma ekstra bir mutluluk hali olsun üzerimizde İnşallah...
Dün kayınvalideciğime gittim yemeğe biliyosunuz. İlk kez canlı kanlı anne - baba dedim. Allahım mutluluğu görmelisiniz.
Etrafımda fır döndüler resmen :) Hele babası "babasının güzel kızıı, hoşgeldin canım kızımlar" havada uçuştu
Benden şuan için haberler bunlaaar :)
hadi hayırlı olsun darısı diyemeyenlerin başına=))) hala diyemiyorum bennnHoşgeldin canım :) Biz de hem huzurlu , hem doğası güzel olsun kendimizce gezelim diyee Fethiye yi tercih ettik. :)
Günaydın beybileeer
Bugün cuma ekstra bir mutluluk hali olsun üzerimizde İnşallah...
Dün kayınvalideciğime gittim yemeğe biliyosunuz. İlk kez canlı kanlı anne - baba dedim. Allahım mutluluğu görmelisiniz.
Etrafımda fır döndüler resmen :) Hele babası "babasının güzel kızıı, hoşgeldin canım kızımlar" havada uçuştu
Benden şuan için haberler bunlaaar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?