İşte bak o hiç belli olmaz. Böyle zorladığında 2017yi bulacak diyorsun mesela. Bırak sen hiç deme artık. Görsün bi etrafını, hayatınızın aslında tamamen ortak olmadığını anlayacak. Bence çok uzun sürmez bu. Sen zorlarken hem o darlanır hem sen, sonunda mutsuz olursunuz. Bişeyler beklemediğini, hayatını kendine göre düzenlediğini gördüğünde o korkacak zaten.zamana bıraksam boşverip o zaman en erken 3 4 sene sonra benimkinin aklına gelir maalesef evlenmek filan canım
evlilikten korkuyodur nasıl mesela gezmeyi falan sevr mi seviyors kısıtlamalardan korkuyor olabilir bide şeyi dene onunla güzel bir evlilik hayatınız olacağını anlat yanı ne biliyim monoton olmayacağını sonuc olarak beraber gezer tozarsınız
ben aslında pazar günü onunla konusucam size anlattıgım her seyi ona da sölicem. çözüm yolunu kendisi bulsun. eğer yok elimden gelen bu diyorsa o zaman başka türlü düşünmeye başlıcamİşte bak o hiç belli olmaz. Böyle zorladığında 2017yi bulacak diyorsun mesela. Bırak sen hiç deme artık. Görsün bi etrafını, hayatınızın aslında tamamen ortak olmadığını anlayacak. Bence çok uzun sürmez bu. Sen zorlarken hem o darlanır hem sen, sonunda mutsuz olursunuz. Bişeyler beklemediğini, hayatını kendine göre düzenlediğini gördüğünde o korkacak zaten.
Benim kuzenim de iki yıldır nişanlı okul bitemeyince nişanlısı gitti askere seneye gelip düğün yapcaklar. Üzülme askere gitse seneye evleniceksiniz gitmesse 2017 de bunları söyle o da anlar eminimo böyle yaptıkça ben de askerden önce bişey yapmak istemiyorum. gitsin askere aklı nasıl bende kalıyo belki o zaman kendisi ister.. bilmiyorum
Senin hatlar karıştıYanlış kişiyi alıntılıyorsun
Aslında öyle düşünmüşken evet yapabilirsin öyle bişey diyebilirdin ama sen de istemiyosan başka tabii.aslında diyor işte salı günü aöf nin uzadığı belli oldu. özür filan diledi. yok ben gideyim askere fln dedi ama o zaman blöf gibi oluyor ben de istemiyorum öyle
aslında diyor işte salı günü aöf nin uzadığı belli oldu. özür filan diledi. yok ben gideyim askere fln dedi ama o zaman blöf gibi oluyor ben de istemiyorum öyle
http://www.trendyol.com/Seramik-Baykus-Serisi-Baharat/UrunDetay/31864/9666336/Ev--YasamAnam hello kitty
Biraz oyuncak gibi geldi bana sankiii
Cicili bicili şeyler alalım derken oyuncakları toplicaz hepimiz eve
Aman böyle ayrılık gibi konulara gelmesin konuşma ama. O çok hassas bi denge bence. Sadece evlilikle sevgililik arasındaki sınırı görsünben aslında pazar günü onunla konusucam size anlattıgım her seyi ona da sölicem. çözüm yolunu kendisi bulsun. eğer yok elimden gelen bu diyorsa o zaman başka türlü düşünmeye başlıcambelki d ebeni kaybedebileceiğini görmesi lazımdır
Ya kuzu , sen gönder askere..
olabilir çalışıyorum bir yandan idare edin:)Senin hatlar karıştıYanlış kişiyi alıntılıyorsun
Aman böyle ayrılık gibi konulara gelmesin konuşma ama. O çok hassas bi denge bence. Sadece evlilikle sevgililik arasındaki sınırı görsün
güzel güzel konus ayrılık olmasın bende askere gittiğinde isteyecektir diyorumbakalım kuzum pazar konusucam size anlattıgım gibi. hala böyle diyorsa benim yapabilceğim bişey yok o zanab
olabilir çalışıyorum bir yandan idare edin:)
bakalım kuzum pazar konusucam size anlattıgım gibi. hala böyle diyorsa benim yapabilceğim bişey yok o zaman
Arkadaşlara katılıyorum öyle tercih yapmak zorundasın imajı oluşturma. Sebepsiz eyre başka yönlere gitmesin konu. Sadece istediğini ve artık olması gerektiğini. Bunun için ondan bazı fedakarlıklar yapmasını isetdiğini söyle bence. Anlayacaktırr diye düşünüyorumen aslında pazar günü onunla konusucam size anlattıgım her seyi ona da sölicem. çözüm yolunu kendisi bulsun. eğer yok elimden gelen bu diyorsa o zaman başka türlü düşünmeye başlıcambelki d ebeni kaybedebileceiğini görmesi lazımdır
sağol canım tuzlukları çok komik bununda almadım ama alıcam bazen iyi oluyor böyle şeylerBu daha olurlu ama hatta çok şirin.
Diğeri biraz daha çocuksu karakter ya hani hep bebek kıyafetlerinde falan olur ondan bana öyle geliyo sanırım.
Bu çok sevimliymiş amaa güle güle kullan :)
kuzucum en sonunda şey dicem sen karar ver benm düşüncem bu sen ne yapabilirsin onu düşün dicem bakalım size haber veririm benCanım ayrılık konusuna değinmeden, olayları tüm yönleriyle konuş..Ve sen karar verme, onu karar verme noktasına getir..Konuşmanın sonunu o getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?