2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bi çoğu öyle oluyo ev işi yapmak istemiyo.çalışmıyosanız tamam ama çalışıyosanız üstüne ev işi üstüne çocuk çok zor.bunların hepsini sadece biz üstlenemeyiz.çalışmıyo olsak bile çocukların sorumluluğu paylaşılmalı..o yüzden evliliğin ilk başları heves edip her işi yapmayın bence kızlar.birazda olsa o da bişeyler yapsın.yoksa alışır nası gelmişse öyle gider dediğin gibi.

Ya hiç sevmiyorum bu tavrı da. Valla tutamıyorum kendimi. Susayım ben
Kızlar bu konuda oldukça şanslıyım *.*
Bir şasnlı gelin adayı daha :) Umarım evlenince ben de derim şanslıymışım diye

Vallahi şok oldum.İnsan kaynakları söyledi şimdi, 2 gün izinden düşecekmiş, Emir büyük yerden !! Böyle de düşünceliler, zaten ben anlamalıydım..Ben hasta olunca bile nasıl izin alsam diye totoşu yırtıyorum duruma bak ya..Hem yasal değil ki

Benim nişanlı beyefendi hamarat kendi çapında ama temizlik için yardımcı alacakmış , hadi bakalım diyorum bende ..

özel sektör de misin öyleysen bunların hepsi aynı

oh ne güzel Allah bozmasın

Amiiiinn canım

Ya hiç sevmiyorum bu tavrı da. Valla tutamıyorum kendimi. Susayım ben

Bir şasnlı gelin adayı daha :) Umarım evlenince ben de derim şanslıymışım diye

Şuanda bile yanıma geldiğinde ben onlara gittiğimde hep yardım ediyor bana oturup da bana şunu getir bunu getir dese fıttırırım heralde su istese tuzlu getiriririm ahahah
Bendensiiin

Evet bu konuda Allah bana güldü galibaaa
Ya da benden fazla beklentisi yok ondan sevdiceğimi gönderdi bana .

Benim nişanlı beyefendi hamarat kendi çapında ama temizlik için yardımcı alacakmış , hadi bakalım diyorum bende ..

Maşallaaah diyelim kız

tatlım bizde de izin vermediler ama kendiliğinden gelmeyenlere aynı şekilde senelik izinden düşmüşler.

resimdeki ütü canım

Canım biz geldik şantiyeye, gelmeyenlerde oldu tabi..Ama sonra yönetim karar verdi, kar tatili oldu.Hatta proje müdürü benim yanımda dedi, sizde gelmeyin zaten beton dökülmez diye..Sorun olursa maazeret yazarız dedi..Ama şimdi üst makamlardan yine karar çıkmış, senelik izinlerden düşecek diye!

Bi ayaklanma konusu daha çıkarsa pankartımı alıp sokaklara döküleceğim haberiniz olsun Özel sektör işte. Anlamsız iş dolu..
hissediyorum ve 3 diyorum:)
Blöfünü gördüm ve 4 yapıyorum. Yok mu artıran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…