Canım hepsi prenses model. Yani etek altındaki detay ve pile sıklığı ile fark var aslında sadece.
Ben de bu model istediğim için hepsi birbirinden güzel geldi :)
benim ki peşin peşin yapmayacağını söyledi ama yardımcı alırız da dediBundan ben de muzdaribimİkimiz de çalışıcaz tabi ki beraber yaparız ev işlerini derdi, iş başa düşünce kıçını kaldırmadı sağolsun, hep bahanesi onun daha geç eve gitmesi, daha çok çalışması ya da yüksek lisans yapması oldu. Ona göre ben hep rahattayım çünkü. Rahata çok düşkünler, ben de öyleyim ama o rahatsız olduğu pislikler evde olmasın diye yorgun argın eve gittiğimde iş yapmak zorundayım. Umarım evlenince yapar. Öyle olacağını iddia ediyor.
Ahaha nasıl bişeymiş bi bakiim o da iyiCanım niye taşlayalım
E ona bakarsan benden de zorlasan bi tane çıkar gibi geliyo. O da nasıl bişimiş bi bakiiim diye
Vallahi şimdi o da inanamıyor nasıl böyle bi konuda inatlaştım diye. Galiba biz çok nazara geliyoruz diye başlıyor felak nas okumaya
kızlar bu konu nasıl alıştırırsanız gerçekten öyle gider. sakın kendi üstünüze almayın herşeyi yapsın. Malesefki sadece kendilerinin yorulduklarını düşünüyorlar. benim nişanlımda öyle arkadaşlarımın eşleride. siz işte napıosunuzki biz şöle yoruluoz böle yoruluoz die bide anlatıyorlarBundan ben de muzdaribimİkimiz de çalışıcaz tabi ki beraber yaparız ev işlerini derdi, iş başa düşünce kıçını kaldırmadı sağolsun, hep bahanesi onun daha geç eve gitmesi, daha çok çalışması ya da yüksek lisans yapması oldu. Ona göre ben hep rahattayım çünkü. Rahata çok düşkünler, ben de öyleyim ama o rahatsız olduğu pislikler evde olmasın diye yorgun argın eve gittiğimde iş yapmak zorundayım. Umarım evlenince yapar. Öyle olacağını iddia ediyor.
Hahaha çocuğu görünce belki kalbimiz yumuşar da anasını da affederiz kıızçocoğu değil anneyi taşlayacağız teyzesi kıyamaz zaten ona
Benimki ona da karşı. Bütün parayı ona mı harcayalım diyor. Valla kusura bakma yardım etmezsen sen mecbur bırakırsın dedim. Öyle de olur . İnsanım canım ben de, o ne hem çalış hem doğur hem evi çek çevirbenim ki peşin peşin yapmayacağını söyledi ama yardımcı alırız da dedi
taşın altına hiç elimi koymayım diyor sülalesi rahat bunlarınBenimki ona da karşı. Bütün parayı ona mı harcayalım diyor. Valla kusura bakma yardım etmezsen sen mecbur bırakırsın dedim. Öyle de olur . İnsanım canım ben de, o ne hem çalış hem doğur hem evi çek çevirErkek olmak ne rahat, azıcık sorumlulukları var o da batıyor onlara.
doğru dedin yumuşar unutur bağrımıza basarız anneciğiniHahaha çocuğu görünce belki kalbimiz yumuşar da anasını da affederiz kıız
Ahaha nasıl bişeymiş bi bakiim o da iyiSanki yemek tadıyor
kızlar ilk dans sarkınıza karar verdiniz mi
Huhuuu ,
Minnoşlarım geldiiii
benide alın arnızaaaa
Bundan ben de muzdaribimİkimiz de çalışıcaz tabi ki beraber yaparız ev işlerini derdi, iş başa düşünce kıçını kaldırmadı sağolsun, hep bahanesi onun daha geç eve gitmesi, daha çok çalışması ya da yüksek lisans yapması oldu. Ona göre ben hep rahattayım çünkü. Rahata çok düşkünler, ben de öyleyim ama o rahatsız olduğu pislikler evde olmasın diye yorgun argın eve gittiğimde iş yapmak zorundayım. Umarım evlenince yapar. Öyle olacağını iddia ediyor.
benim ki peşin peşin yapmayacağını söyledi ama yardımcı alırız da dedi
Bu durumda içimdeki feminist fırlayıveriyor vallahakızlar bu konu nasıl alıştırırsanız gerçekten öyle gider. sakın kendi üstünüze almayın herşeyi yapsın. Malesefki sadece kendilerinin yorulduklarını düşünüyorlar. benim nişanlımda öyle arkadaşlarımın eşleride. siz işte napıosunuzki biz şöle yoruluoz böle yoruluoz die bide anlatıyorlar
aaaa canım sende evin bütün sorumluluğu onlar kolaymıBenimki ona da karşı. Bütün parayı ona mı harcayalım diyor. Valla kusura bakma yardım etmezsen sen mecbur bırakırsın dedim. Öyle de olur . İnsanım canım ben de, o ne hem çalış hem doğur hem evi çek çevirErkek olmak ne rahat, azıcık sorumlulukları var o da batıyor onlara.
Sorma yaa. Erkek çocuğu ya böyle yetiştiriliyor böyle bekliyor ne yaparsın.taşın altına hiç elimi koymayım diyor sülalesi rahat bunların
Senin hevesin kaçacağı yok baksanaHahahaha, hevesimi kaçırma canım dur bi tadıyım
Canım biz Soner Arıca'nın Seni Seviyorum şarkısını çok seviyoruz ama dans için olur mu hiç düşünmedim. Bi dinle istersen
Güzel günlerde kullan inşallah canım
Hoşgeldin canım
Arkadaşlar acaba bu konuyu karşına alıp ikna etmeye çalışmak mı daha doğru, yoksa zamanı gelince yavaş yavaş hissettirmek mi?
Yani diyelim ben mutfakta uğraşırken o salonda göbeğini kaşıdıBu durumda niye bana yardımcı olmuyosun diye konuşmak mı daha doğru olur, yoksa onu gizli gizli cezalandırmak mı? Sonuçta o da benden ilgi bekliycek, ben de işlerimi yetiştiremiyorum zaten havalarında kalkıp ütüyle bilmem neyle uğraşsam gece gece gibi geliyor aklıma
Sonra bi ucundan tutar mı acaba?
Gerçi şimdi masa kaldırmaya bulaşığa filan yardımcı oluyor ama cicim ayları şimdilik.
Haha aynendoğru dedin yumuşar unutur bağrımıza basarız anneciğini
Teşekkürler bebiiiiş :)Güzel günlerde kullan inşallah canım
Pabucumun sorumluluğuaaaa canım sende evin bütün sorumluluğu onlar kolaymı
NasııılÇok sinirliyim yaaaaVerdikleri kar tatilini, senelik izinden düşeceklermiş.
kızlar bu konu nasıl alıştırırsanız gerçekten öyle gider. sakın kendi üstünüze almayın herşeyi yapsın. Malesefki sadece kendilerinin yorulduklarını düşünüyorlar. benim nişanlımda öyle arkadaşlarımın eşleride. siz işte napıosunuzki biz şöle yoruluoz böle yoruluoz die bide anlatıyorlar
Benimki ona da karşı. Bütün parayı ona mı harcayalım diyor. Valla kusura bakma yardım etmezsen sen mecbur bırakırsın dedim. Öyle de olur . İnsanım canım ben de, o ne hem çalış hem doğur hem evi çek çevirErkek olmak ne rahat, azıcık sorumlulukları var o da batıyor onlara.
Bu durumda içimdeki feminist fırlayıveriyor vallahaYa ben çok denedim, inadına temizlik yapmadım, bana ne biçim söylendi sen nasıl kadınsın insan rahatsız olur bu durumdan diye. Olay böyle çok yanlış anlaşılacak şimdi Deme sebebi de o pisliği tek başıma çıkardığımı düşündüğünden. Ona kalsa o çok düzenli. Mesela kahve içip lavaboya koyduğunda o fincan kendiliğinden yıkanıveriyor. Etrafa bırakılan her eşya kendiliğinden eski yerine yürüyor. Bir sürü örnek işte.. Neyse çözebiliriz gibi bu sorunu. Bu tarz işlerin kadınların üzerine vazife olmasını sindiremiyorum sadece. Ama ses çıkarmak da bir işe yaramıyor. Amaan çok konuşmayayım benim bu konuda kafam çok karışık ve içten içe beni yiyen bir şey. Tartışmaktan bıktım kimseden medet ummuyorum. Ama yardımcı olduğunu görürsem daha bi aşık olabilirm o ayrı
benimkide der ki sakın mutfakta falan saatlerce kalıp beni yalnız bırakma sevmem öyle seyi sende yardım edersin diyorum yok ben yapamam evin tek erkek cocoğu hatta kosovada sülalesi sülalenin tek erkek çocoğuSorma yaa. Erkek çocuğu ya böyle yetiştiriliyor böyle bekliyor ne yaparsın.
Senin hevesin kaçacağı yok baksana
İlk seçeneğini denedim canım onaylamıyorum. Dırdırcı damgası yiyorsun :) O göbeğini kaşırken sen mutfakta afedersin kıçını bile kaşıyamazken onunla ilgilenemeyeceksin, belki o biraz işe yarayabilir. Durumu abart ki aman yarım saate işi biter gelir olmasın mesela. Ya da gün sonunda yorgunluğundan ona bakamazsın sorduğunda söylersin sebebini, ne bileyim belki diyorum anlar. Ama ben umutsuzum bu konularda dediğim gibi.
ayyy benimkinde de aynı sıkıntıı ahh su tek erkek çocukları özellikle sülalede oluncabenimkide der ki sakın mutfakta falan saatlerce kalıp beni yalnız bırakma sevmem öyle seyi sende yardım edersin diyorum yok ben yapamam evin tek erkek cocoğu hatta kosovada sülalesi sülalenin tek erkek çocoğu
Gel canım gel yolunu bulalım beraberBi kendileri can taşıyor zaten, yine feminist damarım kabardı
Evet benim de kabullenemediğim şey o. Neymiş kadının göreviymiş. Yok ya o zaman çalışıp evi geçindirmek de erkeğin görevi. Ben dışarda çalışırken kimse evi geçindirmek erkeğin işi demiyor ama. Maaş gelince de gayet yeniyor ortada. Yok öyle düzen. Hayat ortak bence, ama bunu nasıl kabul ettircez işte o mesele.
Yetişemezsin kızııım, takipte kalmak gerekkk çok hızlıyız
Huhuuu ,
Minnoşlarım geldiiii
Ütüyü görünce aklıam geldi kızlar philipd GC4870/22 ütü alanlarannemin ütüsü bozuldu bende benimkini açtırdım ben sonra alırım diye. Dün ütüyü yaparken annemden çıkan ses "amannnn ben ne çekiyormuşum diğerinden ne güzelmiş buuuuu, kesinlikle kendine gene bundan al harikaymış. hemenciciik açtı"
Çok sinirliyim yaaaaVerdikleri kar tatilini, senelik izinden düşeceklermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?