2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Tatlim bende yeni karar verdim bu olacak

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-24-13-51-42.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 49
Kız kıza konuşuyoruz gerçi ama neyse
Kuzular ia cikisindan sonra bakamadim haliyle:)
Canim anlamadim avikcasi neyi soracagini. Masumane bi cekilis:) hediye alisverisi. Birbirimizden hatira mayetinde. Anı olur diye dusunduk.
Hem heyecamli da olur falan :).. Ben de asla bisey gizleyemem soylemesem mi dedigim sey en fazla 2 saat sir olur bende:)
Ama burayi anormal gormuyorim zaten ceyizdi evlilikdi kizkiza muhabbet iste.
Ama tabii karar sende :) Katilmak istersen bekleriz kuzu

Kizlar aksam aksam sinir oldum.size anlatmak istedim. Benim erkek. Arkadasimin varligini herkes biliyordu ve isteme olacagi biliniyordu askerligi bekliyorduk. Tam askerlik bitti isteme yapicaz.Benim yakin bir akrabamin kişinin sevgilisi olduğu ortaya cikti ve hemen istemesi yapildi.ben nisan tarihi aldim.bir önceki hafta onlar tarih aldi.şimdide bir ay öncesinde düğün tarihini ayarlamama rağmen bugün duyuyorum ki benden bir yada iki hafta önceye ayarliyirlarmis ddüğünü.ya bir insan nasil bunu yaparya. Beni ailemi ve tüm akrabalarimizi nnasil bu kadar zora sokar ya.aklim almiyor valla.sanki günler çuvala giriyor.

Bende varim canim

Bende varim canim
Tamam kuzu ekliyorim seni de..
Bu arada okudum yazdigini cok haklisin. Ben bile suan burda cok sinirlendim. Ne terbiyesiz insanlar var ya. Tarihini bilmelerine ragmen mi oluyor bu yani?
Hakikaten gunler cuvala girdi sanki. Pusuda seni bekliyomus heralde.
Annenin iletisime oldugu bi akraba mi bu?
Acaba annen konusurken dese biliyosuniz biz tarih alali cok oldu. E boyle cik sıkışık olucak ona gore duzenleseniz falan dese olmaz miii?
İnsanlari zor durumda birakiyolar dusuncesizlik istee...

Ayyyy hatırlıyorum senin bu akrabann hareketleriniii şaka gibi yaaa resmen yarısıyo senle keske söylemeseydin

daha önce de anlatmıştın canım dimi.bi anda erkek arkadaşı ortaya çıkmıştı senin durumun olunca hatırlıyorum.sıkma canını hiç.naparlarsa yapsınlar sen düşünmemeye çalış onları.

Kizlar bunu yapan teyzem maalesef ben tarihi özellikle soylettimki nisanda yaptigi gibi denk getirmesini diye ama gidip gene aynisini yapiyor. Anneme dedim zaten konuşunda şöyle öncesinde bizim ev hazirligimiz olacak gelemeyiz de dedim. ama bi faydasi olacagini sanmıyorum. Öyle hirseyki tümakrabalar sşehir dişinda yani insanlara da zor br ay içinde iki farkli şehirdeili Dugun yazik günah ya

İnsanların içi kötü valla ya ne anlıyolar şunu yapmaktan hayret bişey valla akrabalar gtmesin onlarn düğüne kalsınlar böyle

bu kuzenler teyzeler halalar arasında hep bi çekişme oluyo.onlarda sırf fesatlıklarından yapıyolar.sen gerilme canım boşu boşuna.akrabalardan da gelen gelir senin hatrın için.biraz zahmetli olur ama.gelemeyene de yapıcak bişey yok.senin düğününü etkilemez onlar.takma kafana.

@serp07 tam tersi canim.ill o oldugu icin herkes ona gider.sonra bana gelmezler.nisandada oyle oldu herkes gitti ona sonra isten izin alamayanlar bana gelemedi. Her aileden bi kisi falan geldi.ya birde sürekli damatlari yaristiriyor. Her tel konuşmasında damadim s sunu yyaptı bunu yapti. Ya banane ne yaparsa yapsin yani.beşpara etmez adam. Ya bbirde bu insanlar benim istememe geldi erkek tarafini elimizden kovmaktan beter etti.bozmak icin ellerinden ne geliyorsa yaptilar. Bende nisanda trk bir akrabami hic birseye karistirmadim saolsun arkadaslarimla hallettim herseyi.tum bu olanlara rağmen adam yerine koyuyorum bunlari. Hala yaris içinde ama

kafein_ tatlim telefondan giriyorum alintilayamadim.m. benim zoruma giden ne biliyormusun. Bir teyze bunu nasil yapar ya? Kim gelirse gelsin dugune. Valla gelmek isteyen her skilde gelir ben boyle dusunuyorum.gelmeyenide silerim olur biter. ama teyzemin bu denli yarisini yediremiyorum dusundukce sinir oliyorum

Canım karakterinde istememe gibi bir şey yok değil zamanında abisi hakkında yorum yaptığı için şimdi kendi aynı durumda olduğundan bu sefer ona laf söylücekler diye söylemiyorlar sorun bu yani.

aslında normalde ben hiçkimseden bir şey beklemiyordum ama abisine yapıldığını duyduğmda ona nasıl yapıldıysa bunu da yapsınlar düşüncesindeyim hala . hani 1-2 milyar olur anlarım ama 10 bin tl ya bizim mobilya paramız canım baktığın zaman bize öyle para vermiş olsalar biz borçsuz evlenmiş oluruz ufak borçla ancak.belki burada düşüncesiz gözünde olabilirim halbuki öyle değildim sırf bu rakamı duyunca böyle oldum ben .
O davranış daha biz bunları konuşmamıştık bile . adam varmış orda adam bizi yicek mi allah aşkına ya . her zaman diyorum ilişkide saygı bitirmiyelim dieye yok yani ben söylüyorum ben işitiyorum ..

Cahil insanlar onlar boşver boş insanlar için canını sıkma , bizimde abimde düğünler aynı güne geliyor diye tarihleri değiştirmiştik hep
İsteme ye çok takılmadım aile arasında olduğu için ama düğün gerçekten kötü olmuş yani resmen kıskanıyorlar seni canım , sana hiçbir şey yapmasan da sana taktıkları için senle yarış halinde olurlar mobilyaarını gösterme bari canım mzallah gidrler farklı rengini alıp yaptırırlar böyleleri ile hiçbir şey paylaşılmaz konuşulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…