kafein_ tatlim telefondan giriyorum alintilayamadim.m. benim zoruma giden ne biliyormusun. Bir teyze bunu nasil yapar ya? Kim gelirse gelsin dugune. Valla gelmek isteyen her skilde gelir ben boyle dusunuyorum.gelmeyenide silerim olur biter. ama teyzemin bu denli yarisini yediremiyorum dusundukce sinir oliyorum
Hiç takılma canım bunlara ya gercekten onların ayıbı olmuş.. İsteyen gelir istemeyende gelmez onlarsızda düğün olur ve şu hayatta en sevmediğim şey böyle damat vs yarstrmakkk ayyy@serp07 tam tersi canim.ill o oldugu icin herkes ona gider.sonra bana gelmezler.nisandada oyle oldu herkes gitti ona sonra isten izin alamayanlar bana gelemedi. Her aileden bi kisi falan geldi.ya birde sürekli damatlari yaristiriyor. Her tel konuşmasında damadim s sunu yyaptı bunu yapti. Ya banane ne yaparsa yapsin yani.beşpara etmez adam. Ya bbirde bu insanlar benim istememe geldi erkek tarafini elimizden kovmaktan beter etti.bozmak icin ellerinden ne geliyorsa yaptilar. Bende nisanda trk bir akrabami hic birseye karistirmadim saolsun arkadaslarimla hallettim herseyi.tum bu olanlara rağmen adam yerine koyuyorum bunlari. Hala yaris içinde ama
Hiç takılma canım bunlara ya gercekten onların ayıbı olmuş.. İsteyen gelir istemeyende gelmez onlarsızda düğün olur ve şu hayatta en sevmediğim şey böyle damat vs yarstrmakkk ayyy
curlygirl o değil de keşke kışın ortası da yapcaz şubatta deseydin ne güzel gider sogukta düğün yapardılar bi güzel izlerdin :)
İyi yapmışın bırakma buraları ama :)Kafa dinledim azıcık :) :)
iyi olmaya çalışıyorum. Ama asıl çöküşü dedemi o evde göremeyince yaşıcam onu biliyorumNasılsın canim
kafein_ tatlim ya ayni durumdayiz senle valla. Ne aci birsey ya. Can bunlar ya ayni kani tasiyorsun ya. Nedir bu yaris ya.allah bunlara bizden uzakta cezasini versin ya
İyi yapmışın bırakma buraları ama :)
iyi olmaya çalışıyorum. Ama asıl çöküşü dedemi o evde göremeyince yaşıcam onu biliyorum
Öyle canım ya yakında birini kaybedince insan daha iti anlıyo bunu. salı günü akşam dedim 1yıl daha kalsak burda diye. Sabah bu haberi duydum. Uzakta olmak herşeyden kötüymüş. Ailenin yanında olamamak. Acını tek başına yaşamak gerçekten çok kötüymüş. sınıfta doluyo gözlerim zor tutuyorum kendimi. ne bilim ya zor işte.Bu hayatta en sevdiklerimizin bile birgün üstüne toprak örtüp arkamizi donuyoruz.insanlar hala neyin derdinde nelerle ugrasiyor. Ne aciki obur tarafin var olduğunu bazen unutuyoruz. Tekrardan allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canim
İyi yapmışın bırakma buraları ama :)
iyi olmaya çalışıyorum. Ama asıl çöküşü dedemi o evde göremeyince yaşıcam onu biliyorum
Tatlim bende yeni karar verdim bu olacak
günaydın canımGünaydın hanımlarr
cumartesi tek çalışan bizmiyiz yaaaa oturup ağlıcam şimdiGünaydın hanımlarr
Günaydın hanımlarr
bende varımm cumartesiigünaydın canım
Amin canım. Teşekkür ederimBaşın sagolsun kuzum benim haberim şimdi oldu cok uzuldum mekani cennet olsun
günaydın canım
Günaydın hanımlarr
cumartesi tek çalışan bizmiyiz yaaaa oturup ağlıcam şimdi
bende varımm cumartesiigünaydın kızlarr
gğmaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?