2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

fesatlıktan yapıyolar canım teyze falan farketmiyo.bizde de halam böyle.sürekli yarış içinde ablamlarla benimle, kuzenlerimi kıyaslıyo.ondan kötü olduğumuzda seviniyo iyi olduğumuzda bunalıma giriyo.kuzenim geçen sene evlendi.daha önce konuştuğu bi çocuk vardı vefat etti.onun en yakın arkadaşıyla konuşmaya başladı ve evlendi.üstelik bu evlendiği çocuk daha önce ablamı beğenip istemişti.çok ısrarcı olmuştu.kuzenime ulaşıp ablamı ikna etmesini istemişti.halamda zengin çocuk düşünsün falan diyodu anneme.ablamla şuanki kocasının arasını yapmaya çalışıyodu yani kuzenim ve halamda tabi.ablam evlendikten sonra ikisi evlendiler hem ablama hemde vefat eden eski sevgilisine rağmen.halamda herşeyi bilmesine rağmen istedi.ilk duyduğumda o kadar içim acıdı ki.sanki başka birisi kalmadı dünyada.ama onların bulup bulabileceği en iyi kişi oydu kaçırırlar mı..sonrasında da çocuk ablamın eşinden daha iyi diye sürekli nispet.çocuğun hiçbi açığını vermiyodu halam bize.mesela çocuğun babası istedikleri salonu tutmadı maddiyattan dolayı bunlar bize yer kalmamış da tutamadılar diye anlatıyodu.sözlüm çocuğun yakın arkadaşı olduğu için ben biliyodum halbuki herşeylerini.benim isteme olduğu zamanlarda da bizimkiler istemediler.halam onun damadımdan kötü olduğu için,ailem istemediği için 32 diş geziyodu.benim gözlerimin feri gitmişti ama o hiç olmıycak şeylere kahkaha atıp gülüyodu.yeni yeni evimin yapıldığını düğün salonunu falan duyunca biraz keyfi kaçıyo.birde diğer kızı ekonomik olarak kötü durumda olunca.Allah bunlar gibilerine fırsat vermesin.bende baya doluymuşum kendi dertlerimi anlattım bi de. kusura bakma.

kafein_ tatlim ya ayni durumdayiz senle valla. Ne aci birsey ya. Can bunlar ya ayni kani tasiyorsun ya. Nedir bu yaris ya.allah bunlara bizden uzakta cezasini versin ya

Hiç takılma canım bunlara ya gercekten onların ayıbı olmuş.. İsteyen gelir istemeyende gelmez onlarsızda düğün olur ve şu hayatta en sevmediğim şey böyle damat vs yarstrmakkk ayyy

Hiç takılma canım bunlara ya gercekten onların ayıbı olmuş.. İsteyen gelir istemeyende gelmez onlarsızda düğün olur ve şu hayatta en sevmediğim şey böyle damat vs yarstrmakkk ayyy

Yaristirdigi damatta damat olsa :))) muhendis kizin
i garson damada veriyor halen konusuyor beni sinir etti aksam aksam hahha :) neyse çok doldurmuyum kendimi :)

Tatlim zaten bana nisanda dediki temmuzda ramazan agustosda burasi çok sica olmaz eylülde olur dedi. Bende gittim ağustosta aldim. Simdi temmuz sonunda yapcam diyor :) kisinda yapardi yani :)
curlygirl o değil de keşke kışın ortası da yapcaz şubatta deseydin ne güzel gider sogukta düğün yapardılar bi güzel izlerdin :)

kafein_ tatlim ya ayni durumdayiz senle valla. Ne aci birsey ya. Can bunlar ya ayni kani tasiyorsun ya. Nedir bu yaris ya.allah bunlara bizden uzakta cezasini versin ya

evet canım halbuki ne kadar severdim ben halamı.kuzenimle beraber büyüdük kardeş gibi.sevgililer gününde bile kızına gelen hediyeyi anneme gösterip kafeinin sözlüsü ne alcaksa falan diyomuş.bi de aile apartmanı bizimkisi canım aynı binadayız.evlensemde kurtulsam bunlardan.herşeyim var Allaha şükür ama hep dua ediyorum daha iyi olalım diye.sırf bunlara fırsat bırakmamak için.

İyi yapmışın bırakma buraları ama :)

iyi olmaya çalışıyorum. Ama asıl çöküşü dedemi o evde göremeyince yaşıcam onu biliyorum

Bu hayatta en sevdiklerimizin bile birgün üstüne toprak örtüp arkamizi donuyoruz.insanlar hala neyin derdinde nelerle ugrasiyor. Ne aciki obur tarafin var olduğunu bazen unutuyoruz. Tekrardan allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canim

Öyle canım ya yakında birini kaybedince insan daha iti anlıyo bunu. salı günü akşam dedim 1yıl daha kalsak burda diye. Sabah bu haberi duydum. Uzakta olmak herşeyden kötüymüş. Ailenin yanında olamamak. Acını tek başına yaşamak gerçekten çok kötüymüş. sınıfta doluyo gözlerim zor tutuyorum kendimi. ne bilim ya zor işte.

İyi yapmışın bırakma buraları ama :)

iyi olmaya çalışıyorum. Ama asıl çöküşü dedemi o evde göremeyince yaşıcam onu biliyorum

Başın sagolsun kuzum benim haberim şimdi oldu cok uzuldum mekani cennet olsun

Günaydın hanımlarr

cumartesi tek çalışan bizmiyiz yaaaa oturup ağlıcam şimdi

bende varımm cumartesii günaydın kızlarr

gğmaydın kızlar

Canım başın sağ olsun ...

Günaydın kızlarrr valla bende çalışıyorum bugün hemde 5 e kadar ve neden bilmiyorum şuan başım çok ağrıyo sabah sabah nerden geldiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…